Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 151> |
Korisnik | |||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Svašta kod tebe raste, ali hoste zu zaista bujne i prelijepe
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
Cimicifuga ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt 2017 Pridružen: 11 Studeni 2009 Lokacija: Velika Gorica Status: Offline Bodovi: 5167 |
||
Očito si obdarena sposobnošću da intenzivno doživljavaš sve ljepote naoko običnih, svakodnevnih pojava, a kroz slike koje nam pokazuješ i tekst koji nam pišeš daruješ i nama dio te ljepote. |
|||
![]() |
|||
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
||
Anaida, niho, Otok, Cimi hvala vam što šećete mojim vrtom, usrećujete me!
![]() |
|||
Time is something you can never get back..
|
|||
![]() |
|||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
||
Krenule su moje kadifice
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
||
hajde svratiite po mene u prolazu ![]() misty uživaj ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
Tebe bi naš Medo mogao "pokupiti" usput kad se odluči doći k meni
![]() U svakom slučaju čekaju vas vaše sadnice, a naći će se i breskvica, krušaka, a ako se na vrijeme najavite i koja pita
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
Tiho kasnoljetno jutro, pčelice već užurbano lete u potrazi za cvjetnim nektarom, pa iako je toplo i sunčano, u vrtu već sve pomalo podsjeća na jesen. Tamne već prve bobe grožđa, prošle godine ga je bilo previše, ove godine će urod biti puuuno skromniji.
![]() vidjet ću i nekoliko lješnjaka!
![]() ![]() a možda ću probati i salatu od mog prvog paradajza
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
Zbilja volim te zelene (i mirisne!!) kutke mog dvorišta! S malo tuge gledam prvo otpalo lišće loze, čini mi se da je malo prerano za taj neumitni ciklus godišnjih doba, ali ionako ne volim ljeto. Čini se da će moji zeleni kutci uskoro zašareniti, a jesenske boje zablistat će i na okolnim brežuljcima, po šumarcima..
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
Ovaj sukulent na prozoru (kojemu još neznam ime), vjerojatno neće cvjetati
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
||
Misty, kadifice su slatkice, ovako malecke. Eh, one će te iz dana u dan veseliti cvjetićima i šarenilom! Sukulentić s crvenim nitima valjda poznaje kabalu
![]() |
|||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|||
![]() |
|||
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
||
Svi s tobom uživamo u raskoši tvog vrta. Netko u cvijeću netko u voću.S bogatim voćkama polako ti stiže ljepota jeseni....iako se već na veliko sladiš "ljetnim" voćem a očito ima i onog proljetnog - jagoda!
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
||
Kako lipo i svježe izgledaju tvoje kadifice,a kod mene na jednoj pet suvih cvjetića ,a jedan friški i nisam nešto zadovoljna sa njima
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
||
![]() |
|||
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
||
Misty sve ti je predivno, ali suncokret je naravno car! Svakako ćemo se dogovoriti, a mogli bi već i za kojih tjedan dana. Zapravo tamo onaj tjedan iza 29. kolovoza jer sam onda dva tjedna na poštedi i gotove su mi terapije pa bi mi odgovaralo negdje tijekom tjedna. Vikendi su mi nekako većinom rezervirani za romantiku ;)
|
|||
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|||
![]() |
|||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
||
bit ce uskoro grozdja i ljesnjaka
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
Anaida kadifice nisu ni tako malene, već sam otkrila koliko je to lijepo i zahvalno cvijeće
![]() ![]() ![]() Medo vezala sam oko suncokreta napuhane plastične vrećice, šuškaju i na povjetarcu i ako ih ptičice dirnu krilima! Skorom susretu se veselim, nemoj zaboraviti "pokupiti" Mary, a za romantiku rezerviraj sve što možeš, u životu nema ništa ljepše od nje!
gio lješnjaka ima svega par komada, dovoljno da ih probam, ali budući je na proljeće to bilo još neko nedefinirano šiblje, ja sam i s tih par zadovoljna. dogodine se možda razbaca?
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
||
Namirisala sam se i nauživala u tvom vrtu, doći ću čim grožđe bude zrelo.
|
|||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|||
![]() |
|||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
||
Uz lijepe slike i lijepe riječi baš uživam u tvom vrtu zajedno s tobom
|
|||
![]() |
|||
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
||
Triša bilo bi krasno da dođeš uživo!
Otok uživanje je veće kad ste i vi tu!
Hvala vam što šetate mojim vrtom
![]() |
|||
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5455565758 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |