Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 89> |
Korisnik | |||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
to ti velim, dakle mozes slati pouzecem pa onda onaj koji prima plati postarinu i to je to
|
|||||
![]() |
|||||
Sponzorirani linkovi | |||||
![]() |
|||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||||
e da da, to mi se svidja najvise
![]() |
|||||
![]() |
|||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||||
kako ono funkcionira plaćanje po preuzimanju? ili to samo funkcionira za neckermann i slične? |
|||||
![]() |
|||||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||||
ja inace kod nekih takvih stvari uplatim preko interneta nekom na rc i stavr je u hipu sredjena i kraj
|
|||||
![]() |
|||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||||
branka, kad se radi o klasičnoj trampi, ja tebi koverte, ti meni, nikom niš...klasična kompenzacija, i najjednostavnije je! |
|||||
![]() |
|||||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||||
Ma stigne....i košta 5 kn ak šalješ u kuverti B5 formata ( ili ti ga cca 1/2 od A4 ) ![]() |
|||||
![]() |
|||||
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
||||
dobra ideja, jedino kako onda platiti posiljaocu? poslati nofce u koverti? ili uplatiti na ziro/tekuci? mislim da je najjednostavnije poslati natrag svoje duplice
![]() inace ja sam najcesce slala obicno, jeftinije je, a stigne, prije ili kasnije... najcesce
![]() |
|||||
![]() |
|||||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||||
Uhhhh, spasila si me ![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
||||
jassi, slažem se u potpunosti.
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
drage moje imam prijedlog. vidim da sunce Ri ima sad jako puno paketa sa salvetama za slati, pa bi bilo ok da svi platimo svoju postarinu posto salvete dobijamo na poklon. u slucaju da se medjusobno razmjenjujemo onda nema placanja postarine. mislim da je to ok za sve nas ,jer ja npr saljem preporukom i to kosta 12,50 kn, pa sad ako je to par koverti skupi se
ajmo uvest dakle placanje posiljaocu postarinu sem u slucaju da je medjusobna razmjena kad obje strane salju
eto ja svasta nadrobih ali valjda ste me shvatile. nema smisla nekog bacati u trosak
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Brankaaaaaa, legendoooooo! Ja ne ovuliram kao nasa Jassi ali sam danas nekako radosna ![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
mislim da bu se naslo
![]() saljem saljem....
|
|||||
![]() |
|||||
||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ma ne sekiraj se, srecom pa je jassi tu, ti samo to vidjela a ja samo to nisam, nema veze, da ponovimo, tebi ide grozde i crno krem andelcici? ja sam vam cure vec sve spremila ali kad cu poslati toliko posiljaka neznam, ocito prije moram do bankomata!!!! |
|||||
![]() |
|||||
||||
evo, vratih se, a vi već ispisale cijelu stranu...
![]() ![]() |
|||||
![]() |
|||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||||
E da znaš da jesi!!!
![]() A ja idem prva raditi tralalalalala!!!
![]() Tipkamo se malo poslije, idem malo van...
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ja sam prva, ja sam prva lalalalalalalalalalalalalalalalaaaaaaaaaaaaa a i najglasnijaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|||||
![]() |
|||||
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
||||
sunce može meni prvih pet i zadnje dvije!!!
Vidim da su se žene raspisale, pa se lako može dogoditi da ostanem bez ovih salvetica!!!
Šaljem pp.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
ti zloco jedna, pa normalno da radiomo, evo ja pisem i racunam usput...vjestice...saljem prezime...nije nijedno od tvoje predpostavke
![]() |
|||||
![]() |
|||||
||||
jassi, daj mi na pp pošalji tocno prezime, uopce ga ne kuzim, jeli sr ili so |
|||||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |