SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 61> |
Korisnik | |||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
pa kliknes na galeriju i onda ti potehnikama otvara...ne? idem vidjeti
a ak mislis na kamenjemoje...joj sad si ti koka...pa tu sam stavila pod moje radove...plavusooooo
![]() |
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Joj, ružno je biti početnik, kako ići u neku galeriju? |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Vidis ja i kupujem isključivo u chemacu i nb hobby-ju ali daskice nisam skužila |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
![]() |
|||
||
ja ti u chemacu-imas i internet narudzbu kod njih, uzimam te daskice, jer njima todela neki stolar, pa odi na njihovu stranicu ili ih nazovi i naruci....lijepo su obradjene
dalje bila sam prije neki dan u kiki i na odjelu kuhinje nasla 6 kom daska za kuhinju, ali su pravokutne, prekrasno obradjene , za 36 kn i uzela sam 3 paketa jer je super povoljno i daske su krasne
eto ak sam pomogla
nego odi u moju galeriju vidi moje prvo kamenje...........
|
|||
![]() |
|||
||
Za predpostaviti je da je najjeftinija ali sam ja zakržljala u tim nabavkama i još mi je uvijek najjednostavnije naručiti sa neta, ali stižu crni dani, ostala sam doma, prihod jednak 0, bolje reći minusu, daj upute, što kupiti i kako tražiti! |
|||
![]() |
|||
||
ja volim drvo, ali radim i na platnu, kakoimam para..drvena daskica je nekad jeftinija
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Gledala sam i ja taj filmić...nema što nisam gledala sa YouTube-a vezano za decoupage, Kraklee, Artistic decoupage...btw, da li zna itko postoji li kod nas tečaj za artistic decoupage |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Ja sam gledala na jednoj video radionicu gdje je ženska rekla da se krakle koristi u tankom sloju samo jedan premaz i to ili lijevo/ desno ili gore/dolje.. i naravno što veći premaz to veće pukotine!!
![]() Ak naletim na to stavim link!! |
|||
![]() |
|||
||
Čitaj Sunce među redcima, da bi dobila efekt koji želiš radi točno obrnuto od ovog što si do sada radila!!!Ili da promjenim Kraklee |
|||
![]() |
|||
||
ja stvarno neznam zasto svi raditi na pločicama, daskama, šperploči a ja, na platnu ![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
da ...vjerovatno je stvar u tom širokom kistu i dugim potazima ![]() |
|||
![]() |
|||
||
sutra ti stavim mog gusara na daskici....nisam ga uslikala...susi se..
|
|||
![]() |
|||
||
Čuj to je i meni prava enigma, isti kist na istoj površini mi svaki put ispadne drugačije, pojma nemam, popuse ja uvijek koristim poprilično veliki kist i stavljam ga u jednom potezu, meni se više sviđaju male pukotine ali what to do, neznam gdje griješim!!! Koristim ti medium od Marabua, čini mi se kao i večina, htjela sam isprobati onaj Fun nešto, da li Color, ali su im boje jaaaako loše pa nisam htjela riskirati. |
|||
![]() |
|||
||
Hvala ti, nadam se da ce se i moje dijete tako obradovati... Da imam vise tih salvetica stavila bih mu i na zavjese isti motiv...bit ce |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Kako si uspijela da ti se ovako jako raspuca boja?
Koji krakle koristiš? ![]() |
|||
![]() |
|||
||
a poslala neka mala ![]() |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Ovo je supeč...za prave male gusare!!
![]() |
|||
![]() |
|||
||
hahahaaaa kakav gusar...oklen ti salveta???
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Tek se susi, nisam jos ni lak bacila, sto se vidi...
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |