Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 90> |
Korisnik | |
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Sretnu i veselu cijelu Novu godinu ti želim!
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
SRETNA I VESELA NEKA TI JE NOVA 2012. GODINA, DRAGA MIRO...
![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
sjetila sam se gdje sam vidila prelijepe lagostrremije i morala sam ih ići vidit...imaš li mira K možda još sjemena od njih
![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
A ja ti ostavljam pregršt želja za brzi oporavak!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Hvala svima koji navrate i hvala na željama za oporavak! Mislila sam da ovakav zahvat popravka zuba mogu ponovo proći bez toliko bolova ali ne ide to tako... Ipak sam "mlađa" 8 godina od prošlog zahvata. Reparacija je bila neophodna ali bogme i puno je teža.
Tako da ne brinete, malo sam van svega ...javim se kada mogu i koliko mogu... Sve za ljepotu...
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Miro, prošetala sam i ja po tvojim vrtovima i pročitala priču o borbi sa susjedima. Pa ti si prava članica pokreta Guerilla Gardening-a.
![]() Kad se svo cvijeće razraste, susjedi će biti ipak zadovoljni makar možda to neće reći. Čestitam na ustrajnosti, samo pazi da opet ne padneš. Pratit ću i dalje tvoju priču.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Sve će sjesti na mjesto,hrabra si ti curica!
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
evo i ja malo došetala..da te pozdravim...
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
anabistrica, baš si me nasmijala
![]() ![]() Mislim da bih mogla smjestiti oko kuće i ovo
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Belina ,gioiaa, niho
![]() I svima koji navrate pa makar i ne ostavili trag
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo zimskih radosti Procvjetala je japanska dunja
![]() ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Kupila sjeme u Kauflandu ![]() Dobila sam od prijateljice
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neki dan, u rano zimsko ujutro, u svitanje napravila sam par fotki pa ih evo ih dok ne pređem na drugu temu.. ![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Danas smo bili kod sina i naše buduće snajke na ručku. Pozvali su nas i njezine roditelje pa smo svi skupa ručali i otišli na sajam vjenčanica. Bilo je u blizini stana gdje oni već dvije godine žive skupa ( tu smo nekada živjeli). Naš će se sin ženiti 15.09. ove godine pa se mi pomalo dogovaramo, razgledavamo i spremamo
![]() Evo priče i o tome...
Pogled iz nebodera gdje smo nekada živjeli ( a naši mladi sada) na Opatiju
i Učku ( šteta što je bilo maglovito..)
![]() ![]() Ovako to izgleda iz stana
![]() Ja sam skoro pa bez oteklina na licu i mogu papati ( dosta sam toga i sama spremila i nosila)
Evo nas starijih
![]() Budući mladenci
![]() ![]() Napravila sam trokute po receptu Free. Hvala Free!
![]() Roladu od špinata sa tunom i sirom po receptu naše Lore. Hvala Lora!
![]() Punila sam pile po jednom dobrom receptu...
![]() Radila sam im i Portugalsku salatu koju imate u receptima ali nisam slikala.
Sanja ( moja buduća snajka) zna dobro kuhati pa je spremila divnu juhu, punila teleće šnicle sa gljivama i još sa nečim... krompir sa povrćem a na kraju je bio pravi desert ( nisam slikala) Japansli vjetar.
Uh, morali smo hitno van u šetnju...
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Evo slikica sa sajma vjenčanica u novoj dvorani na Zametu, u blizini stana
![]() ![]() ![]() ![]() Ovu ćete osobu vjerovatno prepoznati Milka Čakarun- Lenac ( ona ima agenciju za organizaciju vjenčanja http://www.infinity.com.hr/)
![]() ![]() Prezentacija torti i kolača za vjenčanje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "prava nevesta"
![]() ![]() ![]() ![]() Gledaju foto albume...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Modna revija vjenčanica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sugestije za prvi ples
![]() ![]() Mama i mamin sin
![]() ![]() I tata je tu...
![]() Tata i tatina kćer
![]() Sa roditeljima
![]() ![]() Budući mladenci
![]() Nas tri u razgledavanju kataloga vjenčanica
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Silvy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 28 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2406 |
Draga Miro,
divno druženje uz poznata lica. Drago mi je da ste puno bolje, što se tiče zubić vile ![]() ![]() Sajam vjenčanja! Što reć, nego zaželjeti djeci život pun ljubavi, razumijevanja, puno razgovora,... Uh, što me još čeka ![]() Puno lijepih pozdrava i pusa šaljem svima, posebno "sinčiću" i budućoj snahi. |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5556575859 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |