Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vrt za  dušu by Free
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Vrt za dušu by Free

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 251>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Status: Offline
Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 17:00
Free, za ostale dijelove ono glinenog tegla bi morala vršiti arheološka iskapanja jer je već na tom kupu nekoliko tački betonskog otpada...tak da ništ od drugih komada...al ovak kak si složola je oku ugodno...
...cinije su se narudlale ko da su bile na minivalu...baš su slatke...
...močvarci još štrajkaju???
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 16:22

Uploaded with ImageShack.us

Cinije od Mimar, sva dan su sve ljepše i ljepše !!  Latice im se produljile, proširile, ufrkale !!  Čarobne su, sve čarobnije !!

A imale su ovako ravne latice !!

Savršene su, fali im samo jedan detalj . . .  . leptir !!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 15:52

Ova biljčica koja mi je zauzela i urasla u stalak  za rublje, došla je od Mire k meni kao mala-mala !!  Na ovom mjestu je bilo lani jezerce (al nije bio tu stalak za rublje ), a Mirina biljčica, neki helio....ccc, lani narasla nekih 50-60cm u visinu, a ove godine. . . . ode...nebu pod oblake, kao Blanka, preko 2 metra uvis !!  Dakle, najesen je na popisu za preseljenje na drugo mjesto i ona !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 15:46

Biljčica, koju sam dobila lani i predlani od Anaide, prezimi kod mene vani, mučila se mučila !!  Onda sam kod Otok vidjela kak njezina lijepo izgleda u tegli !! I stavila ja svoju u teglicu!! Od tada je  narasla, zgusnula se i čak procvijetala vani, u sjeni jele !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 15:39

A nakon dugo sporih godina, nešto se mijenja i kod mene !!  Moje hoje, koje neke nisu godinama dale ni listić, odlučile su - početi rasti !!!  A i ova koju sam dobila od MK, baca grančice kao velika !!  Tako da kada stigne hoja od Klimatisa, imat će društvo !!  Njezina bar cvate, a ja mojima nikada nisam vidjela cvijetić a kamoli ga pomirisala !!

Kaj mislite, jel Free pošandrcala za hojama ???  Ne, nije, Free žarko želi da barem jedan jedini cvjetić hoje zamiriše njezin zimsko-tropski vrt !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 15:23

A mogu reči da hladovina godi i ovom starinskom muškatlu, dobila sam ga od MK a ona od svog tate !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 15:21

Euforbia graminea uživa u hladu jele !!

A i ahimentesu godi hladovina !!

A za ovog nemogu reči da je okat, ali cvjetast baš mogu !!

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 15:08
Cure, kod mene takva vručina da mi se cvijeće samo kroz prozor uvlači u hlad kupaonice i traži tuširanje !!!

A ovo kaj se prži kao na Zrću, uživa u vručini !!

A ovaj malac od 10cm se kesi onim divljacima od metra !!!  Oni ništa a malac cvate !!

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Kolovoz 2012 u 11:15
baš mi je drago,ali to su tvoje sličice,a i rame su ti lijepe
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 19:00
Originalno poslano od člana ajama ajama napisao:

teško ćeš naći kravicu,osim na farmi,ali one neznaju piti iz korita,njima treba neka pipa.

Ma ne mora nužno biti kravica, dobro bi bilo i tele, ili možda teletov tata (bik mi nekak opasno zvuči!!)

Ajama, uživam u tvojim sličicama, opet su promjenile mjesto, i opet su mi stalno na oku !!smile78

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 18:54
Originalno poslano od člana Belina Belina napisao:

U hladu,ali veselo šetam tvojim vrtom,i noge močim u moru....
kaktusi ti uživaju a ostalo sve rascvijetano,a ja bi samo korito od kraviceWink

Lako je tebi, točati noge u moru i šaliti s mojim koritom, a kravicu imaš svaki dan na stolu !!!   LOL  A ja korito zbilja trebam, al ima prek 250kg, e to zbilja ne mogu sama !!    Belinice, ajd umoći malo nožicu za mene, makar samo jednu !!  smile78

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 18:28
teško ćeš naći kravicu,osim na farmi,ali one neznaju piti iz korita,njima treba neka pipa.
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:36
U hladu,ali veselo šetam tvojim vrtom,i noge močim u moru....
kaktusi ti uživaju a ostalo sve rascvijetano,a ja bi samo korito od kraviceWink
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:26
Originalno poslano od člana mali kaktus mali kaktus napisao:

Originalno poslano od člana Free Free napisao:

smile96       smile156    opaki plan, al gdje da nabavim kravicu  ?????
Ej,moja susjeda ima 15 kravica,da posudimo jednu???smile198

A onda sljedeća kavica, i ja se vračam doma s posuđenom kravicom !!!Embarrassed

Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 17:24

Jaca, da ti veliš MM da ti treba dopelati kopaju doma, on bi odma dopelal !!!  A jel bi ti rekla svojemu da meni moju prepela prek ceste !!  MM nikomu nezna reći nebrem, a valjda ni tvoj !!

Na vrh
Jaca123 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1482
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Jaca123 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 16:37
moram se javiti opet....nasmijale ste me do suza i uljepšale dan,ja imam problem kak i ti samo se radi o kopanji betonskoj od svijna...kaj da ja ovom svom mm dopeljam svinjuLOLLOL
LOL

Na vrh
mali kaktus View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
DONATOR

Bodovi: 9133
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali kaktus Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 16:20
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Ej,moja susjeda ima 15 kravica,da posudimo jednu???smile198
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju.
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 16:01

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 15:35
Joj, imam opak plan i ideju kako da dobiješ svoje korito ! Gle , dopelaš si neku kravicu , kad ona počne mukati veliš mužu da je žedna i da treba vode, on ti dopela korito, a ti vratiš kravicu odakle si ju i uzela. Šta misliš ? Korito mti ostane, hm ?
Idem sad van nešto raditi, neću više trabunjati, a ti u međuvremenu nabaci malo kamenčića u onu zdjelicu, znaš ti to.
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Kolovoz 2012 u 15:14
Glikica, da se zna, ovako: kad se je radio ovaj aramžman - ja nisam bila kaktusar !  Ovo su kaktusi koju su morali biti teleportirani u Sarajevo, ali su silom prilika završili kod mene, al sam ja mislila da ih moram vratiti, ali je  gospođa MK rekla nek se ja dalje brinem o njima !!  A sada su tak počeli rasti da se bojim ih premiještati !!  A jel bi trebalo ???

A za ovo, "ne plači!!", ne brini, kaj god da pošalješ, nebreš poslati da meni bude  - preveć !!!  Pa se iskreno nadam da ću jednom saznati kaj to znači - od viška glava ne boli !!!smile96    Za ve samo znam da mi je preveć smile46!!!  Kod mene u vrtu +37!!  U hladu !!

A za kamenčiće, nije da ih nema . . . .  ali mi MM neće dopelati prek ceste betonsko korito za napajati krave !!  2m dužinex0,70cm širine i 35cm dubine !!  Dušu dalo za mali kaktus garden, al neće pa neće !!  A cijela zamisao je već razrađena do najsitnijih detalja !!Wink

MK, ak ti veliš da bum dobra kaktusarka, onda valjda bu tak !! Ako bog da !! I ti i Glikica !!smile70

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 251>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,906 sekundi.