Moji vrtovi, moj okoliš |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 90> |
Korisnik | |
arim ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Vinkovci Status: Offline Bodovi: 1377 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lijepo i ugodno druženje!
Lijepi mladenci! Molim te link za roladu sa špinatom i tunjevinim? |
|
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
mladenci su baš lijepi par!
Mira, prekrasne slike! ti mi blistaš od ponosa, vidi se da si sretna.
lijepe pozdrave vam šaljem!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Lijepo si nam to sve pokazala...Želim da tvoji mladenci budu uvijek sretni i zadovoljni......Moj sin i snaha su jučer imali 1. godišnjicu braka.....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Jako lijepo Miro
![]() ![]() Želim ti brzi oporavak i najljepši osmijeh
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Sad znam zašto se patiš kod zubara, imaš stvarno dobar razlog ![]() Bit će puno posla sljedećih mjeseci, sretno svima ! |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
VILMAČ ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1530 |
jako lijepo! sretno mladencima!
|
|
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"
emma goldman |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Najprije sam pregledala biljke, onda klopu, predivne slike pejsaža, a došao je red i na svih vas. Mladenci su prekrasni, želim im puno sreće, kao i roditeljima, jer i njima treba puno sreće da sve to organiziraju i poslije zajedno s njima proživljavaju.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Divno Miro K, što ima ljepše od sreće djece......(ipak....kao da mi je bilo poznato - he, he )
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
![]() |
|
jagoda ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 5241 |
Miro sad sam vidijela što si objavila...Jako lijepo sve zajedno od ručka, klope, nevjeste i roditelja i sajma vjenčanja...Ti i tvoj sin i Franjo ste ipak za mene posebni, a ti sasvim dobro izgledaš nakon muka koje si imala...Želim svu sreću tvojim mladencima...
Dobro je netko napisao ajme što me još čeka....
![]() ![]() |
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Carol ![]() Trajnica ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Zima 2013/14 Pridružen: 14 Lipanj 2011 Lokacija: Zagorski breg Status: Offline Bodovi: 2208 |
Draga Mira, sve gledam panoramske slikice (vrtove sam vec pregledala), pa mi se cini nekako poznato. Kad sam ugledala sportsku dvoranu, sve mi je bilo bistro. Moja kci zivi na Zametu, malo iznad dvorane. A ona klopa, odma mi se otvoril apetit. Sretno u pripremama.
|
|
Vu plavem trnaci mi hiža stoji
od zelenih veja je videti ni.. |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
arim hvala ti! Recept je Lorin (da znaš da je ona i odlična kuharica
![]() antonija hvala na lijepim rečima. Sretna sam, čak sam tamo i koju suzicu pustila od sreće već sad a što će biti..
![]() milica7 čestitke za godišnjicu tvom sinu i snahi
![]() korijenko da, to su slatke i lijepe brige i svi smo već u tome. Ja razmišljam o haljini ... U dilemi sam između tri boje: zelena, boja vina ili plava. Belina sugerira zelenu za moj ten... Vidjet ću što ću naći. Imam još dosta do završetka sa zubima, tek u 5 mjesecu se nadam da ću završiti... Hvala ti na lijepim riječima.
Anastazija_ da, most je pukao i meni i suprugu pa smo morali krenuti u popravak.. Ipak je to bio "pravi trenutak" obzirom na period realizacije novih mostova i dogradnje membrana, kosti kraj postojećih implantata.. Hvala ti na lijepim riječima i željama.
VILMAČ hvala ti draga na lijepim željama!
Triša ti si moja vječna motivatorica, mentorica i podrška. Hvala draga!
![]() moon da, znam da ti je bilo poznato još samo da postanem baka..
![]() sarajka hvala na lijepim željama, želim da svi budemo zdravi da bi bili sretni i da dočekamo, kao i ti male nestašne unuke
![]() jagoda, hvala na lijepim željama i tebi želim da što prije saznaš datum vjenčanja svog sina, barem to za početak! Čeka nas, svih puno posla i veselja!To želim i tebi, od srca!
Carol, to je prilika da kada dođeš kod kćeri dođeš i na našu kavu i pokupiš biljčice koje ti srce zaželi. Nadam se da se vidimo a ti mi pošalji broj od kćeri pa ako bude prilike i sa njim ću popiti kavu. Klopam ti ja sve to sa ovakvom razrovanom čeljusti jer imam dobar apetit i nisam ništa smršala
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
svu sreču svijeta svimaaaaaaaaa...želim..
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
vidim da kod tebe ima svakakvih događaja
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Uz sve muke sa zubićima, beskrajno se unosiš u svaki posao kojeg se primiš!! A u ovaj poslić si unijela cijelu sebe, pa znam da te ništa neće spriječiti da dan vjenčanja bude dan za pamčenje za cijeli život tvojim mladencima!!!! A svojim zamislima ćeš ga još dodatno uljepšati!!!!! Gardening gerilla - ma za tvoju borbu ovo je najatraktivniji naziv koji se uopšte mogao naći!!! Puno mislim na tebe, i u borbi sa zubičima ali i u pripremama za vjenčanje, pošto mi je i jedno i drugo svježe, nebih ti voljela biti u koži!!!! Ali znam kako ćeš se opustiti na dan vjenčanja, jer ti sve "ovo" odlazi iza leđa!!! Drago mi je da pripremajući trokutiće misliš na mene ( tj Vladeka, ipak je on najzaslušniji!!)!! Nadam se da se i recept svidio tvojima i gostima!!! ![]() ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Vidim opet si slika i pozirala
![]() ![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Miro, kad sam vidla ovu sliku
sjetila sam se kako je jedna susjeda napala tebe i Trišu. Gdje ona suši rublje, da vidiš možda ona ima desetku, bio bi to dobar držač za dvije lijepe pelargonije ![]() Lijepe si vijesti podjelila s nama, a sad nas nemoj zaboraviti do rujna. |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Draga Miro,svi tvoji i svi tvoji budući.
Prekrasno si sve spremila,uz pomoć tvoje nevjestice
![]() Propratila sam cijelu modnu reviju,sve preljepo.Imat ćete što tu i odabrati,
haljine su glamurozne,ti mi blistaš,budi i dalje tako blistava....
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Miro draga kod tebe uvek zanimljivo....uvek si u akciji,puna zivota...mladi su ti divni, i mislim da su to slatke muke koje te ocekuju....ipak su deca ta, za koje zivimo i u kojima uzivamo.....samo napred
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
niho, blue sky hvala na čestitkama ali imamo još vremena do 15.09.2012
![]() Free nemoj me toliko hvaliti, pokvarit ću se
![]() ![]() Posebno ti hvala na poklonu za moj rođendan ( ili da zahvalim TM..) koji je stigao malo ranije i evo već dva puta bio u funkciji u mojoj kuhinji
![]() ![]() ![]() I ovo najslađe... što ja toliko volim
![]() ![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5657585960 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |