Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moji vrtovi, moj okoliš
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moji vrtovi, moj okoliš

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 90>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
arim View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1377
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje arim Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 09:01
Lijepo i ugodno druženje!
Lijepi mladenci!
Molim te link za roladu sa špinatom i tunjevinim?
“Život je kao ogledalo: ako mu se namrštiš, namrštiće se i ono tebi; ali ako mu se nasmiješ, uzvratiće ti osmijehom.” – Vilijem Takerej
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 09:04
mladenci su baš lijepi par!
Mira, prekrasne slike! ti mi blistaš od ponosa, vidi se da si sretna.
lijepe pozdrave vam šaljem!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 09:38
Lijepo si nam to sve pokazala...Želim da tvoji mladenci budu uvijek sretni i zadovoljni......Moj sin i snaha su jučer imali 1. godišnjicu braka.....
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 12:00
Jako lijepo Miro Thumbs%20Up, imati ćeš pune ruke posla ali to su lijepe i slatke brige Big%20smile.

Želim ti brzi oporavak i najljepši osmijeh Big%20smile
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 12:31

Sad znam zašto se patiš kod zubara, imaš stvarno dobar razlog  Wink.
Bit će puno posla sljedećih mjeseci, sretno svima !
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
VILMAČ View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1530
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje VILMAČ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 12:42
jako lijepo! sretno mladencima!
"radije bih imala ruže na stolu, nego dijamante na vratu"

emma goldman
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 15:10
Najprije sam pregledala biljke, onda klopu, predivne slike pejsaža, a došao je red i na svih vas. Mladenci su prekrasni, želim im puno sreće, kao i roditeljima, jer i njima treba puno sreće da sve to organiziraju i poslije zajedno s njima proživljavaju.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 21:06
Divno Miro K, što ima ljepše od sreće djece......(ipak....kao da mi je bilo poznato -  he, he )
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 22:51
Ja od srca želim budućim mladencima sreću u životu,a tebi  draga da sve prođe kako treba i što prije da dočekaš unučiće,bit češ zaista zgodna mlada baka

Na vrh
jagoda View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5241
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jagoda Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 23:04
Miro sad sam vidijela što si objavila...Jako lijepo sve zajedno od ručka, klope, nevjeste i roditelja i sajma vjenčanja...Ti i tvoj sin i Franjo ste ipak za mene posebni, a ti sasvim dobro izgledaš nakon muka koje si imala...Želim svu sreću tvojim mladencima...
Dobro je netko napisao ajme što me još čeka....WinkWink
sutra je novi dan
Na vrh
Carol View Drop Down
Trajnica
Trajnica
1. Najljepši vrt - Zima 2013/14

Bodovi: 2208
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Carol Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30 Siječanj 2012 u 23:06
Draga Mira, sve gledam panoramske slikice (vrtove sam vec pregledala), pa mi se cini nekako poznato. Kad sam ugledala sportsku dvoranu, sve mi je bilo bistro. Moja kci zivi na Zametu, malo iznad dvorane. A ona klopa, odma mi se otvoril apetit. Sretno u pripremama. 
Vu plavem trnaci mi hiža stoji

od zelenih veja je videti ni..
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31 Siječanj 2012 u 00:50
arim hvala ti! Recept je Lorin (da  znaš da je ona i odlična kuharicaThumbs%20Up) poslala sam ti ga na pp

antonija hvala na lijepim rečima. Sretna sam, čak sam tamo i koju suzicu pustila od sreće već sad a što će biti.. Smile Odjednom shvatiš kako su odrasli u trenu...

milica7 čestitke za godišnjicu tvom sinu i snahismile73 Hvala na čestitkama, još je daleko 15.09. kada će biti pir ali smo počeli sa pripremama..

korijenko da, to su slatke i lijepe brige i svi smo već u tome. Ja razmišljam o haljini ... U dilemi sam između tri boje: zelena, boja vina ili plava. Belina sugerira zelenu za moj ten... Vidjet ću što ću naći. Imam još dosta do završetka sa zubima, tek u 5 mjesecu se nadam da ću završiti... Hvala ti na lijepim riječima.

Anastazija_ da, most je pukao i meni i suprugu pa smo morali krenuti u popravak.. Ipak je to bio "pravi trenutak" obzirom na period realizacije novih mostova i dogradnje membrana, kosti kraj postojećih implantata.. Hvala ti na lijepim riječima i željama.

VILMAČ hvala ti draga na lijepim željama!

Triša ti si moja vječna motivatorica, mentorica i podrška. Hvala draga!Heart

moon da, znam da ti je bilo poznato još samo da postanem baka..Smile Ali ove godine neću, nije u blaženom stanju...

sarajka hvala na lijepim željama, želim da svi budemo zdravi da bi bili sretni i da dočekamo, kao i ti male nestašne unuke Smile

jagoda, hvala na lijepim željama i tebi želim da što prije saznaš datum vjenčanja svog sina, barem to za početak! Čeka nas,  svih puno posla i veselja!To želim i tebi, od srca!

Carol, to je prilika da kada dođeš kod kćeri dođeš i na našu kavu i pokupiš biljčice koje ti srce zaželi. Nadam se da se vidimo a ti mi pošalji broj od kćeri pa ako bude prilike i sa njim ću popiti kavu. Klopam ti ja sve to sa ovakvom razrovanom čeljusti jer imam dobar apetit i nisam ništa smršala Confused Hvala na dobrim željama!

Rijeka

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 14:38
svu sreču svijeta svimaaaaaaaaa...želim..smile79
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Veljača 2012 u 17:20
vidim da kod tebe ima svakakvih događaja a vidim da će tek biti veselja pa želim svima svu sreću
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 11:33

Uz sve muke sa zubićima, beskrajno se unosiš u svaki posao kojeg se primiš!!  A u ovaj poslić si unijela cijelu sebe, pa znam da te ništa neće spriječiti da dan vjenčanja bude dan za pamčenje za cijeli život tvojim mladencima!!!!   A svojim zamislima ćeš ga još dodatno uljepšati!!!!!

Gardening gerilla - ma za tvoju borbu ovo je najatraktivniji naziv koji se uopšte mogao naći!!!

Puno mislim na tebe, i u borbi sa zubičima ali i u pripremama za vjenčanje, pošto mi je i jedno i drugo svježe, nebih ti voljela biti u koži!!!!  Ali znam kako ćeš se opustiti na dan vjenčanja, jer ti sve "ovo" odlazi iza leđa!!!  Drago mi je da pripremajući trokutiće misliš na mene ( tj Vladeka, ipak je on najzaslušniji!!)!!   Nadam se da se i recept svidio tvojima i gostima!!!
smile78  tebi ali i mladencima      smile79!!!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 15:18
Vidim opet si slika i pozirala Wink. Krasna reportaža sa sajma vjenčanja Clap. Želim im svu sreću ovog svijeta! Pozdrav svima iz ledenog Bola!
život je more
Na vrh
anabistrica View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
4. Najljepši vrt - prijatelj životinja

Bodovi: 4011
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje anabistrica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Veljača 2012 u 18:29
Miro, kad sam vidla ovu sliku

sjetila sam se kako je jedna susjeda napala tebe i Trišu. Gdje ona suši rublje, da vidiš možda ona ima desetku, bio bi to dobar držač za dvije lijepe pelargonije smile156
Lijepe si vijesti podjelila s nama, a sad nas nemoj zaboraviti do rujna.

Lepe ti je Zagorje zelene
Na vrh
Belina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 3901
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Belina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 20:52
Draga Miro,svi tvoji i svi tvoji budući.
Prekrasno si sve spremila,uz pomoć tvoje nevjesticeClap
Propratila sam cijelu modnu reviju,sve preljepo.Imat ćete što tu i odabrati,
haljine su glamurozne,ti mi blistaš,budi i dalje tako blistava....
Hug
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 21:31
Miro draga kod tebe uvek zanimljivo....uvek si u akciji,puna zivota...mladi su ti divni, i mislim da su to slatke muke koje te ocekuju....ipak su deca ta, za koje zivimo i u kojima uzivamo.....samo napred Hug!
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Veljača 2012 u 22:13
niho, blue sky  hvala na čestitkama ali imamo još vremena do 15.09.2012 Wink

Lantana, hvala što si navratila i hvala na pozdravima! Također, mi pozdravljamo tvoje i tebe!Heart

Free nemoj me toliko hvaliti, pokvarit ću se Wink Gardening gerilla sam definitivno postala u mojoj okolici, čak i kod susjeda sadim LOL

Posebno ti hvala na poklonu za moj rođendan ( ili da zahvalim TM..) koji je stigao malo ranije i evo već dva puta bio u funkciji u mojoj kuhinji Heart

I ovo najslađe... što ja toliko volimThumbs%20Up

Rijeka

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5657585960 90>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.