Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 131> |
Korisnik | |
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hvala na savjetu, Andina, pokušat ću tako, premjestila sam ga na drugo mjesto gdje ima više svjetla i ima samo jutarnje sunce.
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
milice,ja bih ti još samo savjetovala da mu otkineš sve listove koji su žuti ili natruli.Tako će se više bazirati na stvaranje novih listića.Doći će on k sebi,bez brige
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Tea, hvala, bit ću zaista sretna ako svi ovi savjeti budu koristili. Odmah sada idem otkinuti žute listove.
|
|
|
|
![]() |
|
Evo, otkinula sam žute i suhe listove i zalila ga talogom od crne kave. Skuhala sam baš za to jer ja ne pijem kavu, ohladila i posula gustim talogom.
|
|
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Dobro ga ocjedi jer oni zaista ne vole mokru zemlju.Mojem su isto pupovi odpadali radi toga i čim sam mu ocjedila zemlju je sve bilo ok.I na sunce s njime
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Ali još uvijek u sobnim uvjetima! Nemoj ga još noću ostavljati vani jer su temperature preniske. Tek kad se noćna temperatura ustali iznad 10 stupnjeva, možeš ga ostaviti vani.
|
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Puno vam hvala na savjetima. Vidjet ću za nekoliko dana što će biti ...... Nije vani , samo sam ga premjestila u zatvorenu verandu.....
|
|
|
|
![]() |
|
milice,držimo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Milice, tom svome otkini taj bolesni vrh, jedno tri cm ispod ovog zutog lisca. Mislim da njemu nije nista ozbiljno, samo mu je vrh ostecen i strunuo je. Pretpostavljam da ces kad zarezes tu gdje sam ti rekla naici na jedro i zdravo zeleno drvo unutar stabljike. Ako nije, rezi prema dolje, sve dok ne dodjes do zdravog, ali mislim da neces morati daleko ici. |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Nina, hvala na savjetu. Želim ga spasiti pa ću tako napraviti.
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
moze li mi netko pomoci savjetom,moji hibiskusi imaju flekice po listovima..sta da radim
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
kamenjar,na kakvom mjestu ga držiš?Prohladnom ili je možda u blizini propuha?
|
|
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
tea,nema propuha al kod mene je manje vise vjetrovito..bili su mi na vjetru ,na suncanom mjestu
|
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
Premjesti ga tamo gdje nema vjetra ako imaš takvo mjesto.Možda mu ne odgovara tamo gdje je.
|
|
|
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
evo i mog hibiskusa...kupila san ga u mbm prije dvadesetak dana...stoji mi na balkonu u hladu.... da li da ga stavim negdje na sunce ...sad ima mpunooo pupova i baš sam bila vesela zbog toga ali san tu pročitala da ne cvate svaki pup nego jedan na grani
![]() |
|
![]() |
|
11111 ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 2457 |
![]() |
|
Ovu zimu je bilo ispo nule iako san na moru...ovaj drugi je skroz različitih listova...vidi ćeš ka stavin sliku ...
|
|
![]() |
|
kikach ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 19 Lipanj 2011 Status: Offline Bodovi: 497 |
ružo preeeeedivan je!!pa di si ga nasla?
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
11111...ovaj što si stavila sliku i treba biti u pitaru, jer, netko je već napisao, to je tropski hibskus i njega po zimi trebaš spremiti. Inače...prekrasan je
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |