moje dvorišče |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 89> |
Korisnik | ||
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Zezam te za trublje jer si ti čekaka žute a dobila roza
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
I ja tebe za odgoj
![]() E,al mi bijela cvate na veliko
![]() |
||
![]() |
||
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
|
Dobro jutro, bila tu i opet slikice škicala! Moram, moram ti jednom doću u pohod zvan pljačka..
|
||
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
||
![]() |
||
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
|
I ja isto bila, neću ništa govoriti...
![]() |
||
život je more
|
||
![]() |
||
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
|
Anaida,više te neću zvati,pozvana si a ti kas se odlučiš,samo javi.
Lantana,tebe svakako očekujem na jesen u svom kraju
![]() |
||
![]() |
||
|
Anaida,više te neću zvati,pozvana si a ti kas se odlučiš,samo javi.
Lantana,tebe svakako očekujem na jesen u svom kraju
![]() |
||
![]() |
||
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
|
Shasha jel ti onaj eukaliptus vani prezimljava kad je tako velik?
|
||
![]() |
||
|
Horti,ja sam njega ove zime vani ostavila,u zrmlji.Nemam kuda preko zime sa njim pa smo se "mi"(ja i eucaliptus)dogovorili.Ili ćeš rasti u vrtu ili nigdje.U proljeće su mu listovi bili smeđi,mislila sam da se smrznuo,no brzo su ti otpali i mladi potjerali.
E da,nisam ga ničim zaštitila. |
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
||
|
Evo još trubljica,kaj ću kad su mi medene
![]() Ovo sam od Bromelije dobila.Crvena je imala korjen već a bijela je bio pelcer.
Preslatke su mi.Brome
![]() ![]() ![]() ružice su počele sa drugim cvatom
![]() ![]() bijela čuvarkuća
![]() i delphinium opet cvate.Prošle godine mu je cvijet kod druge cvatnje bio neki malecki
![]() Ovo sam davnih dana kupila pod neku čunu vrtu fusije.
Cvijet i nije nešto no listovi su mi zato prelijepi
![]() ako nisam nešto krivo zapamtila,ovo bi trebao biti visoki aster
![]() I malo šarenila za kraj
![]() ![]() |
||
![]() |
||
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
|
prelijepo, a u to sam se i osobno uvijerila, vidim da si lijepo njegovala pelargonije kad su procvijetale.
![]() delphinijum je veličanstven- kad da sijem ono sjeme što si mi dala a i čudna fuksija se je primila samo još ne cvijeta ![]() |
||
![]() |
||
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
|
e ova zadnja slika mi je super, a tek delphinium
![]() ![]() ![]() |
||
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
||
![]() |
||
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
|
Meni je kao i Kontesi zadnja slika super, šarenilo, šarenilo.....
Predivan primjerak kokotića
![]() |
||
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
||
![]() |
||
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
|
Sve ti je predivno, delphinijum je prekrasan, trublje su ti
![]() ![]() |
||
![]() |
||
piramida ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1060 |
|
Svo cvijeće ti je prekrasno,ali trublje su mi najljepše.Kaj radiš sa njima po zimi,spremiš ih?
|
||
![]() |
||
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
|
pored sarenila i sve ostalo je
![]() |
||
![]() |
||
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
|
uh...pravi cvjetni guru...dok sam sve opet pregledala...odmorila sam si dušu...malo nabila komplekse (pokraj tebe smo svi inferiorni- okućnica iz bajke)...prvo su me oduševili suncokreti, pa me ulovile ruže--posebno mi je draga ona usamljena crvena ljepotica, lantane su me ostavile bez daha, delphinium..."žuto-roza" trubljica....sve u kompletu....jednostavno prekrasno...na kraju više neznam šta mi se više sviđa
![]() ![]() ![]() |
||
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
||
![]() |
||
|
Hvala curice
![]() Brome,delphiniume možeš i sad sijati,njim,ko i pakujcu,treba duže da nikne i cvate tek nakon 2 godine od sjetve.
Pelargonije su prekrasne,sad još više cvatu,ovo je slikano prije 3-4 dana.
Konte,fuksije se sad najlakše zapelcaju,gotovo svaka grančica se prima.Zato i vele da je 08mj.idealan za njihovo razmnožavanje
![]() Piramida,ove su nove.Pred kraj zime mi ih Kat.rea dala .Baš sam u njenom vrtu nju pitala šta sa njima radi.Pogledaj,lijepo je opisala i to je sad svježe(znači zadnja ili predzadnja str.)
Ja ću ove najesen porezati i grančice staviti u vodu.Tako će prezimjeti.Ako nađem mjesta u kući,staru ću isto unjeti u kuću no kako mi fali mjesta preko zime ovo mi je idealno sa granama u vodi jer ne treba puno mjesta.
|
||
![]() |
||
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
|
Ovo je neki divovski delfinium - prekrasan je.
Da se ostale biljčice ne bi uvrijedile - i one su krasne
|
||
![]() |
||
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
|
![]() |
||
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |