Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 74> |
Korisnik | |
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Magnolia, hvala ti, drago mi je da ti se sviđa.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
Santoline? Imala-krepalo. Ne pitaj kako, nemam pojma. Jednu kupila, drugu dobila od Lantane, obje gecrk. Vidjet ću još, ionak ću do jeseni 58 puta promijenit mišljenje. Poznavajući sebe, možda na kraju nit ruže ne stavim.
|
|
![]() |
|
magnolia ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2010 Lokacija: mostar Status: Offline Bodovi: 426 |
Prekrasan vrt
![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
A i ja se moram javiti, još sam jučer bila kod tebe ali spooooora mi veza na netu pa se nisam uspjela javiti. Uglavnom, živice više nema, i slutim kak si happy (jer si se na istu na Vž kavi žalila). Šteta za lavandu, meni je najdraža.. A santoline?? Uspjevaju Truiši u Skradniku, dakle sigurno bi i tebi Ili majčina dušica podno ruža. Ili dragoljub... Ili tak nekaj..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
Hvala Bromi, trudim se. Od najboljih sam učila (i još uvijek učim).
![]() |
|
![]() |
|
bromelija ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() No.3 Najljepše orhideje2014 Pridružen: 09 Svibanj 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3292 |
evo i mene kod tebe.....wow koliko tu ima cvečki...kamenjar super napreduje, sviđa mi se i staza i ono cviječe okolo nema šta pravo si vrijedna
![]() |
|
![]() |
|
Gioia, sve osim lavande! Ne podnosim njen miris, od nikada. Lijepa je ona meni, prekrasna, al stvarno ne mogu podnijet njen miris. Kad mi zamiriše,
![]() |
|
![]() |
|
Jesi vidio, Medo, ha? Primijenila ja Kontesin recept: zaprijatila joj lomačom! I vidiš kak pali. Fala, Konte!
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
I ja sam upravo bila u setnji
![]() Ruze bi fino izgledale, a mogu biti u drustvu kokotica,lavande,ukrasni luk ![]() |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bigi pa ti se nama vrnula sa novim slikama, lijepo, lijepo! Ona Glicinija je fakat potegnula dobro...
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
Drago mi je, ljudi, da vam se sviđa moje dvorište.
Goga, znam ja da bi ti mene po glavi, zato ja tolko i pazim! Katica, samo ti dođi, pa da vidiš kak je mojoj-tvojoj dobro, nisi pogriješila što si je kod mene udomila. Lantana, draga, i mene je kamenjar iznenadio brzinom kojom se popunio. MM je, dok sam ga radila, vikao: joj, kak je prazan, joj, kak je ćelav,... Ma mama ti ćelava! Gle ga sad, već sam počela i čupat neke stvari jer su mi prebujne bile. A nisam ni željela da mi kamenjar bude krcat, baš sam htjela da se vide i šljunak i kamenje, meni je baš to lijepo. Sarić. ne brini, miki maus će bit zaštićen, pažen i mažen i prek zime. To je ionak najdraža biljka MM-a u cijelom kamenjaru. I baš ti hvala na priboru, baš mi fali, MM mi već čitava 3 dana nije niš od alata kupio. ![]() Nihooo, di si, ženo! Baš mi je drago što se opatosiš od mojih komentara, sad znaš kako je meni kad tvoje čitam! Flavia, pošpricala ja (tj. MM špricao) cijelo dvorište s nečim što mi je svekrva dala. I moram priznat da već dva dana nijednog puža nisam vidjela. Pužomora me malo strah, jer dosta susjedinih mačaka šeta po mom dvorištu, pa me strah da se ne otruju. Bilo bi mi žao, jer su dobre micice, ne kopaju, ne kakaju... Mari, hvala ti, i ja mislim da mi ide sve od ruke ove godine. Doduše, dosta toga mi je i pokrepalo, al to nam se svima događa, pa ne brinem previše. Lilie, ![]() |
|
![]() |
|
lilie ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Belišće Status: Offline Bodovi: 2319 |
![]() |
|
znati mnogo ne znači biti mudar
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
bigi, sve ti uspijeva, vidim da si sretne ruke ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Flavia ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 15 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3344 |
Pa super ti je Bigi kamenjar, baš je fora....bravo za tebe....poseban je i originalan
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
![]() |
|
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
|
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
prvo moram reči da je kamenjar super, u rekordnom vremenu je napravljen i popunjen. Ono s ljubičastim cvijetom je delosperma. Ja sam isto za ružičnjak, a između ruža malo lukovica koje cvjetaju u proljeće, to sam vidjela kod sveki u KT i jako je efektno.
|
|
život je more
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
Dobro si ti susjede zaposlila i živice više nema,
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5758596061 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |