Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Oglasi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Hvala na sjemenju, pelcerima, sadnicama......

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 151>
Korisnik
Poruka
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 00:43
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

A što misliš da sam tebe zaboravila...
Ne draga, nisam to ni pomislila!Shocked
Ja sam skromna osoba...rado podijelim ono što imam, a ako mi baš nešto treba, ja otvoreno pitam i uvijek dobijem.
Onih nekoliko biljćica koje sam želila, a nema ih na tržištu, dobila sam od dobrih ljudi, te im se još jednom zahvaljujem od
Sad sam svoju đunglicu pospremila u zimski san, biljćice koje ne podnose zimu unutra na skrb i ova je sezona završena. Na proljeće krece nova pričaWink
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 00:53
Bebi,nisam zaboravila,i ja ti još moram poslati neke biljkice i sjemenkice ,to će biti sad uskoro,javit ću ti kad pošaljem.
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09 Listopad 2011 u 00:58
Originalno poslano od člana monstera monstera napisao:

Bebi,nisam zaboravila,i ja ti još moram poslati neke biljkice i sjemenkice ,to će biti sad uskoro,javit ću ti kad pošaljem.
Puno ti hvala na ponudi, ali molim te, ne šalji mi sad ništa...cjelina je do daljnjeg zaokružena
Hvala, kao da si poslala
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Listopad 2011 u 13:33
Gospina trava hvala puno na cvijeću
Na vrh
lorica10 View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 740
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lorica10 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 12:03
gricka veliko hvalaEmbarrassed
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.

Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 401
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 12:18
Gricka i Fani54 puno hvala smile79
klasa optimista
Na vrh
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 18:10
Duda-Lave od srca hvala smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
milica7 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 10300
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje milica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Listopad 2011 u 20:27
Fany, sjeme je stiglo i puno si me obradovala. Hvala ti!smile79
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
Na vrh
Geko View Drop Down
Upravo klijam
Upravo klijam

Bodovi: 118
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Geko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 02:50
Frida, sjemenke stigle danas. Puno hvala.      
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 09:16
Lovro, paket stigao jučer!

Hvala od Heart!
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 09:37
Hvala na javljanju...Heart
Obećanima, usput javljam, nisam vas zaboravila, malo po malo svi ćete dobiti! Embarrassed Wink
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
cvijetićljubac View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 741
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cvijetićljubac Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 10:44
Belina, kako si me razveselila smile128
hvalit ću kad se primismile127, al do tada ti šaljem veliko smile95
Na vrh
Silvy View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2406
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Silvy Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Listopad 2011 u 18:12
lorica 10,
veliko hvala na pošiljci.    smile213

Zahvaljujem ti od srca i šaljem veliku    smile78
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 14:48
Lorice 10, draga hvala
Na vrh
Mihaela View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 401
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mihaela Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Listopad 2011 u 14:57
Antonija smile79
klasa optimista
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2011 u 10:26
Anastazija smile78
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20 Listopad 2011 u 13:58
danas stigao paketić iznenađenja  od liliesmile128
puno hvalasmile58
Na vrh
monstera View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 11895
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje monstera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 11:02
Fany54 Veliko Hvala od Srca ,sve stiglo ....istina malo povenulo,ali ništa strašno.
Zemlja nije ni moja, ni tvoja, posuđena je svima nama, da dođemo, da se tu sretnemo i odemo bez povratka.
Na vrh
Lovro View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4174
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lovro Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Listopad 2011 u 11:10
Floramye, hvala!
Varaždin, stari moj grad!
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Listopad 2011 u 11:32
mali kaktus puno hvala smile79
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5758596061 151>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.