Pitaja (Dragon fruit)- Hylocereus undatus |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Korisnik | |
cvjetoljubac ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 29 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 152 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NIKLE SU......MORAT ĆU SE BACIT NA KUPNJU PITAJE, ALI ISKRENO NIKAD ČULA ZA TAJ PLOD.....KAKTUSI SU PREEEEKRASNI....
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
![]() Ovo su mlade biljčice iz semena. |
|
život je bajka koju sami pišemo...
|
|
![]() |
|
voki ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Ožujak 2007 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Bodovi: 4264 |
Semenke su poslate, sada samo da pisma stignu...
|
|
|
|
![]() |
|
Pošalji ti adresu pa da probamo...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Baš je preljep kaktusić...
ali još sam neodlučan dal da te užicam za sjemenke i da se okušam i u tom pothvatu...
teško je odolit...
![]() |
|
![]() |
|
Pošalji mi adresu na koju da ti šaljem semenke.
|
|
|
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Hvala
![]() |
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Evo nekoliko slika hylocereus undatus - pitaja (dragon fruit)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
vera4 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: American Samoa Status: Offline Bodovi: 2922 |
Ako ostane koje zrnce za mene, neizmerno sam zahvalna. Mislim bukvalno samo koje zrnce, jer nikad nisam kaktuse podizala iz sjemena, pa da smanjim ev. štetu. BTW a da li bi dao sliku kaktusa, jer po imenu ga baš ne poznam.
![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Bilježim se za sjemenke!
![]() |
|
![]() |
|
A seme je sveže, jučer sam ga sređivao.
|
|
|
|
![]() |
|
kika ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Srpanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 969 |
Sigurno će uspjeti, klijavost im je velika.
|
|
![]() |
|
Sutra šaljem semenke pa da se malo igramo svi zajedno. Nadam se da će nam uspeti.
|
|
|
|
![]() |
|
Božikovine ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 13142 |
Sjeme pitaje nismo pokušavali isklijati, to bi nam bio novi izazov.
![]() |
|
![]() |
|
U prodavnici sam uzeo plod pitaje i povadio semenke. Ako je neko zainteresovan za seme ovog kaktusa neka se javi.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Nimloth ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 24 Siječanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 34 |
Ma, kako uspijevaš naići na takvo voće? Meni to ni uz najbolju volju ne uspijeva.
|
|
El adhe Alqualonde
|
|
![]() |
|
Matko ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 181 |
Bravo care, ovo je fenomenalno!!! Nisam tako šta još vidio u svome životu!!
|
|
tko rano rani..... ne čini proljeće!!!
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Dobro je da imas lampe!!! I ja sam ih nabavio par komada prosli tjedan jos ih moram instalirati u staklenik!!! Pa možda mi se posreci i ja uzgojim koju egzoticnu vrstu.
Jer iako je toplo u stakleniku, preko zime fali svijetlosti i sunca biljkama!!! Tako da se nadam da ce lampe to sada rijesiti!!
![]() |
|
![]() |
|
Geko ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2007 Status: Offline Bodovi: 118 |
Sjeme niče za 20-tak dana. Ja ih držim pod lampom za biljke. Za sad ih prskam vodom. Još su u fazi kotiledona tak da ti niš više ne znam reč. Za sad se odlično drže.
|
|
![]() |
|
administrator ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
administrator ![]() ![]() tata-mata foruma © Pridružen: 28 Siječanj 2007 Lokacija: Zlatna dolina Status: Offline Bodovi: 6910 |
Vide se i na slici!!! stvarno ih ima puno!
A kakva je za uzgoj kakve uvijete trazi i zahtjeva?? |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 4567> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |