I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 34> |
Korisnik | |
Izzy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 2446 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Draga moja... Oduševila me čaša - svijećnjak koju sam propustila neki dan, a vidim da si u turbo božićnom pogonu i molim te neka te ne napusti ova sjajna inspiracija jer mislim da djeluje na sve!
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
a ako ste mislili da sam završila sa zvonima..prevarili ste se
![]() ![]() |
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
hvala maslačak i Otok
![]() tako je Otok...ulovilo me skroz...nikad ranije ko sad
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Dobro te je ulovilo blagdansko raspoloženje, krasni i raznovrsni radovi, neki veseli i šareni, čaše-svijećnjaci elegantni
![]() |
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
ovi podmetaci su mi preslatki....
![]() |
|
![]() |
|
hvala mare i rosa
![]() a sad podmetaći na plutu:
![]() |
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
iris casa ti je prefantasticna
|
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
Bravo Iris,svjećnjaci su predivni,posebno su lijepi kad zapališ svijeći.....baš onako kako treba....
![]() |
|
![]() |
|
puuuno hvala svimaaaaa
![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Iris, čaše ili svijećnjaci su predobri! Nema greške! Fantastično!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Bravo Iris, baš lijepi svjećnjaci
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
uh baš su mrak ove tvoje čaše
![]() ![]() |
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
![]() |
|
![]() |
|
valliSa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 719 |
čaše su prekrasne
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
čaša je savršena!
![]() |
|
![]() |
|
hvala alisa
![]() ![]() |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Iris oduševljena sam tvojim radovima.Rijetko zalazim u teme koje nisu vezane za biljke,i kad sam vidjela ove tvoje rukotvorine ostala sam oduševljena.Bravo!Od sad češće svraćam i u ovaj dio foruma...
|
|
![]() |
|
hvala Maslina
![]() htjela sam da bude više motiva sa salvete a manje snijega ali nisam uspjela zalijepiti salvetu preko cijele čaše
![]() ![]() evo ovo sam htjela ali nisam uspjela
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
Ma krasno je iris,nema potrebe za ispravcima ,baš toplp,božićno!!!
|
|
![]() |
|
malo sam se igrala na staklu ali to još nisam savladala kako treba....veći komad nema šanse da zalijepim lijepo grrrrrrrr
ako netko ima savjet neka pomogneeeee
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |