Početna stranica Početna stranica > Cvijeće - Forum o cvijeću > Cvijeće foto... > Moj grad u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Samobor
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Samobor

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
Korisnik
Poruka
manči View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5398
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje manči Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 08:00
Pre-pre-predivno, andrea!!!!!!!!!
Ma ja sam oduševljena, moram obić' tu šodericu.....sve mi je prelijepo!!
smile141
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 09:37

k r a s n o,  sasvim drugacije od morskih pejsaza i kamika

Na vrh
miha-m View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1099
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje miha-m Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 16:29
Lijepo je to jezero. Imaš ga što obilaziti. Dok ga obiđeš cijelog, već ti ponestane snage.smile182
...štihača je zakon...
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5238
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 18:16
Originalno poslano od člana miha-m miha-m napisao:

Lijepo je to jezero. Imaš ga što obilaziti. Dok ga obiđeš cijelog, već ti ponestane snage.smile182

Sa ovime sam se jučer uvjerila!!! LOL
Na vrh
Alissia View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Bodovi: 73
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alissia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 21:53
Sve ove slikice su mi toliko prekrasne....A JA SE ZA DVA MJESECA SELIM U SAMOBOR.....cim uredimo kuču pa ču i ja poslati slikice kada uredim prozore sa cviječem. SAMOBR IS...smile120
Alissia
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Svibanj 2008 u 23:07
smile159 Ako ćeš trebati pomoć samo javi se Alissia!!! Rado ću smile161
Naravno, a poslije smile142
Na vrh
Alissia View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alissia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 10:48

Može nema problema.  Morati ću iči i u MBM pa bi bilo super imati društvo  smile127!!!!!!

Alissia
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 19:57
Nema me par sati a Andrea u akciji objavi predivne slike jezera  .
Super, super , super.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 20:12
A evo i rascvjetalog drveća malo!!! Wink

Koje bi moglo biti ono drvo što bijelo cvijeta?

Ovo znam da je divlji kesten, ako se ne varam!!!! Baš sam par primjeraka ogromnih vidjela htjela uslikati, ali ne stanu u moj objektiv!!! Cry Ako odem u daljinu da stane onda neki krovovi smetaju!!! LOL

Alissia, uvijek sam za posjetu MBM-u!!! smile159
Na vrh
Alissia View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alissia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 20:13
Jao znam ovdje sam bas prošla ovaj vikend....koja ljepotasmile93
Alissia
Na vrh
Alissia View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alissia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 20:16

Alissia, uvijek sam za posjetu MBM-u!!! smile159
[/QUOTE]

Onda stoji....pa kad dojde vrijeme onda ti se javim. A ovaj vikend bi trebala biti u Samoboru pa se isto možemo naći na jednoj kavici.....
Alissia
Na vrh
Šeflera View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2274
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Šeflera Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 22:21
Kad su to akcije u MBM-u????? Ja delam do 16:30 i prolazim onuda svaki dan oko 16:45. Di se najdemo?!?
Big%20smile
Na vrh
rijeka53 View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1517
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje rijeka53 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 22:38
Originalno poslano od člana Alissia Alissia napisao:

Sve ove slikice su mi toliko prekrasne....A JA SE ZA DVA MJESECA SELIM U SAMOBOR.....cim uredimo kuču pa ču i ja poslati slikice kada uredim prozore sa cviječem. SAMOBR IS...smile120

...jedva čekam da vidim i kuću i cvijeće 
Na vrh
Alissia View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alissia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Svibanj 2008 u 22:44
budem poslala slikice...kuča je prekrasna a kad ce raditi krov onda če mi postaviti ogradice za cvjece na prozore pa ću imati cvijeće na svim prozorima.
Alissia
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07 Svibanj 2008 u 10:07
Prekokrašno Andreasmile94oduševljena šetnjom po šoderici i tvojim stilom života, ukradeš vrijeme da princa i princezu odvedeš u prirodu. Mnogima je danas teško to napraviti pa puste klince pred TV ili igricama nek se samizabavljaju. Znam da će ti klinci odrasti u predivne ljude a to je najljepša nagrada za svakog roditelja, svima smile79
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 15:58
Subota, dan za nabavku pa tako i mi se uputili... kad ugodno iznenađenje....
Grad je poprimio ovogodišnji ukras žardinjera, u drugim žardinjerama se ne vide dobro ljubičaste petunije sa bijelim bacopama...

I perunike su tu

Rascvjetale su ruže, a one koje još nisu imaju puno pupoljaka. Ljubičaste su isto u punom cvatu kao i žute, ali su bile i drugima kadar za slikanje, pa sam to ostavila za koji drugi dan!!! Wink

Dobrodošli na šetnju u ovakvom izdanju!!!! Wink
Na vrh
Branka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3031
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Branka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 22:03
pa draga moja mogla si i mene izvsti u jednu ovak lijepu šetnju , baš je sve prekrasno
Na vrh
andrea01 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje andrea01 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Svibanj 2008 u 23:08
Još će više boja doći kad nam se ti opet pridružiš!!! Wink
Ima još mjesta nisam uslikala, a sačekati ću tebe.

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2008 u 08:32
Baš dobro da nas povremeno izvedeš u šetnju Samoborom, tako sastavljam popis gradova koje obavezno moram posjetiti jer zaista vam je lijepo . Super!
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Alissia View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Alissia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Svibanj 2008 u 22:34
Ej društvo, kao što sam obečala, evo slikica kuče u koju se selim u Samoboru. Trebat će izvršiti neke radove pa se nadam da sam do osmog mjeseca tamo.  Ima puuuuno prozora za puuuno cvijeća a i želim ruže penjačice ispred vrata posaditi.
Dajte mi recite di mogu nabaviti sadnice ruža ali da su več veče biljke? 

Alissia
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 11>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.