JASSI_moja galerija |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 58> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš mi razveseliš dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
hvala hvala, sad cu lupiti glavom u stol jer jedva gledam...aaaaaaaa
ali nema vezeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
![]() favorit su mi patuljci, jel te kocke imaju kakvu funkciju, mislim okače se na zid ili sl...
|
|
![]() |
|
monna-1 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2598 |
Odlični su mi tvoji radovi!
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
ove kocke su u funkciji ukrasa, inace kada zapnem radim kocke zaklince, tj, svaka ploha ima drugi lik pa se slazu....ali to je malo odulji posao........nego thx na kafici,,,,joj sam mamurnjak..hihihihihiiiiiiii, juce r sam radila za udrugu mali princ........ja tarzam...lalala
|
|
![]() |
|
moje metalne ktuije
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
jasii čime si ovo farbala??
|
|
![]() |
|
hehehee auto lakom-ti velim da sam se onesvijestila sam se, kad se osusilo, akril u tubi i kistom....draga kad dojdes viditi ces
|
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
baš me zanima, sad jedva čekam....zovem popodne za točan dogovor....
|
|
![]() |
|
ok,kufam kafu
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
upravo sam na poslu pokazala kutijei sad bi ih i oni...aaahhhhaaaa...nemre vise drogiranja
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Ti si mi tako originalna.
Uopće ne sumnjam da će uradak biti super!!!
![]() |
|
![]() |
|
fala lepa...slikam kad bu gotovo
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Jassi,
jesi ti to ogledalo bojala akrilnom bojom? Jesi probala akrilom u spreju? |
|
![]() |
|
nisam,di ima akril u spreju?
daj da ti salvet posaljem adresu na pp
e sad trenutak istine-ja ti jako puno koristim bijelu boju za zidove
![]() |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Ček...ali jesu li to boje na bazi akrila ili ne? Jer i ja sam uzimala akrilne boje u piksama, u Chromosu (a tam imaš i akrila u spreju ![]() ![]() I da, imaju samo osnovne boje...ali se mogu miješati ![]() |
|
![]() |
|
ma obicna boja ja zid...moram procitati jel akrilna, dojde oko 20-30 kn
ja sma radila i na drvenim plocama, i skrinje i stolice i nekaj malo...sve ide
|
|
![]() |
|
E ovo je dobra informacija.... Imaš kavu kad se vidimo ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 58> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |