Shasha - nudi-traži |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Korisnik | |
manči ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 5398 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...lani sam pisala u temi zakorijenjivanje ili pod lantana....pročitaj ponovo stare strane....
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Hvala Manči...budem svakako još jednom sve pregledala
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
stavila sam sve one pelcere u hlad..vidjet ćemo šta će biti od njih,ali lantane su nekako najteže podnijele put
![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Zapisano!
Konte,mislim da je ipak TM najteže podnio put(ili nas)
![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dobro je, nije se žalio
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Misliš????? Ipak smo ista firma!!! ![]() |
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Još par biljkica čije sam sjeme pokupila
Korijander(začin)
Gailardia
Carsko oko(jednogodišnja,ono,djevojačko oko je trajnica)
Šeboj
|
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
shasha- ako se mogu predbilježiti za gailardiu i šeboj- ove godine nisam imala sreće sa njima
![]() |
|
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
|
|
![]() |
|
Ok,zapisano.Šeboj možeš posijati već sad no gailardiju možda bolje na proljeće.Pošaljem ti više pa sij malo sad,malo u proljeće
![]() |
|
![]() |
|
Mamaa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 07 Veljača 2009 Status: Offline Bodovi: 4461 |
ok hvala ti puno
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ne znam ni šta je bilo.Gle,ja jednogodišnje cvijeće sijem u proljeće(ili kasnu zimu u tegle ili plastenik)a višegodišnje sijem preko ljeta(delph,pakujac i sl)
Jednogodišnji kokotić (ja ga zovem plavi zvončić
![]() |
|
![]() |
|
Manči,Bergenia,Iris,MamaaMaslačak Poslala sam vam danas sjeme.
Konte i Proljeće,vama nisam jer se bumo valjda na nekoj kavici uskoro vidjele.
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
pa kud si već slala...a ja mislila još žicati kad sakupiš iduće sjeme
![]() |
|
![]() |
|
Ma sad sam vas više imala pa sve odjednom.Tako mi je i sigurnije,znam koliko mi je kojeg sjemenja još ostalo.Ti samo dalje "žicaj",ja ću dopisivati kako sakupim
![]() |
|
![]() |
|
ništa nemoj još slati..pratim popis još uvijek
![]() |
|
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
antun007 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 1709 |
Evo ja bi sad na jesen pitao koje irise nudiš,mislim boje |
|
Zašto volim kaktuse?Nikom ne daju da ih ljube.
|
|
![]() |
|
Antune,budući da ja svoje cvijeće ne prodajem niti ih pod svaku cijenu mijenjam za neke druge a irisa trenutno ne mislim više saditi pa ih stoga ni ne nudim(osim onima kojima sam već obećala).
|
|
![]() |
|
hvala shasha
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
andrea ja bih ak moze1,2,7,10,15
|
|
![]() |
|
maslacak7 ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 03 Ožujak 2009 Lokacija: Betina Status: Offline Bodovi: 2828 |
joj super....
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 10> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |