nunin vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 24> |
Korisnik | |
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Juče slikano cvijeće:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
nuna ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 812 |
Može li mi neko reći koji je pravi naziv ove biljke.Mislim da je neka Margareta.
![]() |
|
![]() |
|
niho ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 9297 |
Nuna 6 slika kakva je to loza -----fantastična je -prelijepa je ma neznam šta bi rekla.........jako čudna i baš bi takvu voljela imati
![]() |
|
![]() |
|
Niho možda misliš na 7 sliku.To je fuksija samo još nije procvijetala.Ima sitan cvijet.Obično svako cvijeće koje ima ukrasne listove ima sitniji cvijet.Za pelcer ne brini samo da se dogovorimo kako poslati.
|
|
![]() |
|
Štefica ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1800 |
Uh,predivno
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala Štefica.
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Nuna predivno cvjece...Ono šarenolisnu fuksiju imam i ja,ove godine ih imam 9,jedna mi uginula,bilo ih je 10..Ali ne znam koje boje cvjeta ova šarenolisna.Možeš li mi reči,jer ja svoju imam tek od proljetos?
|
|
![]() |
|
lika1 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 844 |
Sve je cvijeće prekrasno,ali zanima me da li sam ja to dobro vidjela da su ono potočnice ili....???
|
|
![]() |
|
hamara ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 3204 |
ma sve mi se sviđa
![]() |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
Au, šta sve kod tebe ne cvjeta,a najljepša je ona gredica sa karanfilima i jaglacima.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Predivno cvijeće. Kombinacije boja i sadnja! A eto i savjet za pelargonije! Karanfilići mirišu i sa slike! |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
sve je preslatko
![]() |
|
![]() |
|
Svima Hvala na lijepim riječima.Evo još nešto procvijetalo kod mene:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Još malo:
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Imaš puno jako lijepog cvijeća, šareno, veselo, bravo |
|
![]() |
|
stefkaja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3563 |
sve ti je super...a posebno clematis...predivan je...
|
|
![]() |
|
Hvala OTOK,volim raznovrsno cvijeće.Svake sezone nabavim nešto novo. |
|
![]() |
|
Hvala stefkaja... |
|
![]() |
|
macak ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 841 |
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 24> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |