Početna stranica Početna stranica > Ostalo - Sve i svašta o biljkama i cvijeću > Dnevnik radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - zvonkica - dnevnik
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

zvonkica - dnevnik

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 13>
Korisnik
Poruka
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Status: Offline
Bodovi: 968
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 22:51
Baš si pažljiva i toooo... ali i 26. riječki karneval , imaš temu na brbljaonici ali poslala sam ti i radno mjesto. Mrtva sam umorna, sutra konačno idem šljakati a nikako da krenem spavati!!!!
Bez boja i cvijeća nema ljepote !
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4461
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22 Veljača 2009 u 23:15
Skužila sam tek sad...bila sam u peglanju pa mi je promakloWink

I ja isto sutra na posel..nebum imala vremena za ništa, ali bar ću iskoristiti vrijeme dok vozim (150 km) pa ću zvati one koji su mi na 091...hehe mob se bude užarilWink
Kako odgojiti dva mala bića u pristojne muškarce?
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 22:40
Originalno poslano od člana zvonkica zvonkica napisao:

Posijeti lobeliju!, tek 25.02.!!!

Lobelija posijana!
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 22:42
zvonkica očito više ne piše dnevnik!
počela raditi i papa Forum i curke!
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 22:46
...ali ne piše jer nema vremena zbog silnih radova.Jučer ništa od sadnje , sijanja i to , samo zalila postojeće. Ali u ponedjeljak su kupljene četiri velike vaze za stazu u vrtu. opasno sam se počela pridržavati plana.
Novo cvijeće , fažol čak, biokil (bljak!) i eto ne znam više što.
Sutra poslikam.
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 22:48
Danas došla s posla u tri i pola i ušla u stan u 9 i pol. Sredila konobu, posijala biljčice i oprala suđe... sada pišem sve to
P.S. sutra poslikam !

Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 22:59
Ovako sam proslavila kupovinu, pravi piđama parti!
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Veljača 2009 u 23:25

Zvonkica se vratilaSmileSmileSmileSmile JUPIIIIISmileSmileSmile

PS dobra kapaLOL

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 09:33
Zvonkice slika je luda, a vidim da si i pored dela dospela vani neš delat, prava si majstorica.smile158
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 09:38
Da sam znala da ti ovako dobro stoji kapa nebi ti ja nosila one vaze po vrtnom centru smile156
Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
SilveK View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4014
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SilveK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Veljača 2009 u 10:20
Dobra kapa LOL, pazi da ne pustiš korijenje!smile156
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 21:30
Curke, evo mene konačno.Ja ne znam kako je vama ali meni je bio koma tjedan!! Na poslu sam lipsala, dolezila doma i ajmo akcija do pol noći!!!
Jučer nisam ni sjela za comp! danas je ipak petak i dugi vikend.
Ovo je slika nakon kupovine ... bila sam vrijedna isvega dovikla doma...
Svaki dan mislim na vas svih i zahvaljujem se na ovom poletu koji ste mi svi zajedno udahnuli.
Uredila sam konobu i poslati ću vam slikice!pusasmile56
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 21:31
Zvonkice baš mi je drago da si se vratila puna elana ...i novih slikicaWink
Na vrh
hoya View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6573
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hoya Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 21:48

Ti si ovaj tjedan bila jako umorna, ali dolazi vikend pa ćeš se odmoriti, he, he, he ....

Prijateljstvo nije velika stvar,nego milion malih stvari. E. HABERT
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 22:03
Evo draga hoya i sve ostale družinoljubice  .... moja konoba:

Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 22:09
Ima tu svega i svačega, ali mm je hitil oko na onaj stari radio. Tvoja konoba je kako soba, trebaš videt moju - sve zbrda zdola, a još nima ni vrat, kupujemo ih već dvi leta.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 22:10

između ostalog i zato me nije bilo jer sam se preselila u konobu . U kući sam napravila pravo sijalište i klijalište pa sam morala nešto poduzeti i sve spustiti kat niže.
Na vrh
zvonkica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje zvonkica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 22:17
, trebalo je iskopati tatin stari radio, očistiti ga i svira svirče iz cijelog svijeta muzika na srednjem valu ...
Na vrh
iris View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 4502
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje iris Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 22:19
kako bi bilo dobro decoupagirati ove kutije od franck kave Big%20smile
super mi je stari radio...a još i svira...luudilo
Na vrh
Mamaa View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mamaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27 Veljača 2009 u 22:25
Zvonkica..super ti je konoba...puno lijepih stvari ona krijeSmile
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 13>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.