Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 131> |
Korisnik | |
dugokosa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Svibanj 2008 Status: Offline Bodovi: 886 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
procvast će on sigurno još ove godine ,ja sam prošle nabavila mali od 15-ak cm i narastao jedo jeseni sigurno još 20-30 cm i imao je cvjetove tak da se ne brineš procval bude sigurno samo uobičajena njega ko kod svakog cvijeća što veličine tegle tiče probaj to gledat ovako njemu treba tegla u srazmjerom s krošnjom dakle nešto veća nego kod ostalih lončanica ali opet ne prevelika
|
|
sutra je novi dan
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
tropi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2008 Status: Offline Bodovi: 745 |
ovo je slika hibiskusa kojeg smo spasili na rasprodaji u velikom dućanu....cvijet je kao zahvala....
![]() ![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Please,moze li mi netko reci koja je username i lozinka za photobucket, nisam davno stavljala slike pa sam zaboravila.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Željka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 424 |
Nina, username i lozinka su osobni i to zna samo onaj tko se regiastrirao na photobucket, znači- to bi ti trebala znati, ali ako se ne možeš sjetiti probaj ponovo tražiti reg.kod, obično ti se postavi pitanje "jeste li zaboravili username ili lozinku", pa slijedi upute. Eto, puno sreće.. ![]() |
|
![]() |
|
Staky ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 68 |
Nina, ja sad sve preko imageshacka uploadam direktno iz kompjutera, host it i onda gdje piše veliki URL taj link kopiram ovdje. Onda se može na forumu stisnuti na sliku da se poveča. To mi je još i najbolje.
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ajde da probam, hvala svima na savjetima, evo jesenskih boja:
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I malo jarko crvenog:
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
OPG 159365
|
![]() |
|
Brbe ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Lipanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 874 |
Preljepi hibiskusi!
Prolistao sam i tvoj web i odmah ti dođe želja za ispraznit novčanik od tolke ljepote!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Danas sam "užicala " pelcere hibiskusa ovakvog
![]() ![]() i ovakvog
![]() ![]() I roza duplog, no taj je na drugom kraju dvorišta pa je bio nedostupan za slikanje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Dobro jutro svima najprije, Triša super su tvoji hibiskusi, blago ti se
![]() |
|
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Netko je slučajno slomio vrh grane mojeg hibiskusa, stavila sam ga umalu teglicu sa zemljom. Zakorijenio se, počeo rasti, puštati izboje sa strane. Te sam izboje pokidala jer želim stabalce, grm već imam. Radujem se prvom cvijetu i evo sličice.
![]() |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
koja zdrava zelena boja listova, a boja cvita je mmmmmmmm
|
|
![]() |
|
kat.rea ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 5433 |
E pa drage moje, sada ste me bacile u očaj. Ja imam već 30 godina crveni hibiskus ( kao shasha), odnosno 2. Baš su mi nekao neugledni, jer sam ih morala preklani drastično porezati da ih mogu pospremiti i sve se nešto premišljam šta da radim sa njima. Ma krasni su po ljetu, ali u jesen muko moja. Sve je više toga cvijeća koje je bilo lijepo malo, a sada naraslo pa ti misli kamo sa njime preko zime. Ninini su preeeeeedivni i odmah mi zazubice rastu, a onda se sjetim jeseni i kažem si STOP Katice, budi karakter. Joj muko moja ....
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Kat.Rea,malo ko od nas je karakter kad je cvijeće u pitanju
![]() E sad ja imam problemčić.Ok,sad se budete čudile i smijale,no meni je to malecki problemčić. Naime,moj hibiscus cvate ko lud!!!!!Je,je,sve je to krasno,znam ja to no on cvate sad i kad ga iznesem van,u proljeće,on prestane cvasti.Odmara on do nove zime.Ja bi da on meni cvate od proljeća do zime a ne obrnuto.Mogu li jekako prekinuti ovu sad cvatnju pa da ga nekako natjeram da cvate preko ljeta.Ok,cvate on i preko ljeta pomalo no puno mi se odmara.Da mu ja sad otkinem pupoljke,bi to zaustavilo tjeranje novih? To je o jednom,onom narančastom,no imam i crveni .On sad ne cvate ![]() Taj crveni sam davno,davno dobila.Bio je pred umiranjem,jedna grančica(40ak cm sa teglom)u tegli bez zemlje,lišća nije imao,samo na vrhu jedan cvijet.Presadila sam ga i on je naravno počeo rasti ko lud.Nisam ga ništa oblikovala ,rekla sam sama sebi da će on rasti kako hoće i koliko hoće a mlade,koje zapelcam,ću oblikovati. E sad,on raste kako hoće a to je,vjerujte mi,svakako,i zapelcala sam barem 50mladih no ni jedan nije ostao kod mene(podjelila sam sve).Sad sam ipak odlučila tog starog oblikovati,recimo ko stablašicu.Ima radvnu glavnu granu i dobro bi izgledao.Jedini problem je što ne znam dal da ga sad porežem ili da čekam proljeće?? |
|
![]() |
|
Fatka ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2007 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 829 |
ehehe shasha.Prvo mi reci gdje ga drzis? Ako je na toplom to je razlog pa mu prija, ako drzis na hladnom trebao bi da miruje pa u proljece da krene sa cvjetanjem.Sada ga ne diraj.
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Ma Fatka,ne mari on jel zima ili toplo,bitno da je u kući,odma cvate.Na hladnom je,u garaži.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |