"Lepe ti je Zagorje zelene" |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 37> |
Korisnik | |
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
TaTjana43 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 12 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 1520 |
drage moje Kaktusiću i Moon, zaista ste me razvesele svojom posjetom.MM će čistiti snijeg. Što se miceka tiče, oni ne spavaju u kući, nego vani na gospodarskoj zgradi gdje imaju sijeno. jedino su im u hodniku posudice za hranu, a nakon papanja idu van.zovu me da ih pustim.
![]() |
|
![]() |
|
tikvić ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2349 |
Vrt pod prvim snijegom djeluje tako romantično!
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
sve je bijelo, sve je bijelo....mace su sigurno negdje na toplom
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Imat ćemo ujutro kaj čistiti,a ciceki su slatki,jel se sad sigurno griju pokraj peći.
![]() |
|
![]() |
|
hvala draga Gio, što si me ponovno posjetila. sada snijega ima puunooo više. kada sam slikala tek je počeo padati. još uvijek pada kao šašav.
![]() |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
i kod tebe se zabjelilo
![]() slatke su ti cica mace ![]() |
|
![]() |
|
drago Sunčeko, hvala ti na posjeti!sutra će biti sve još ljepše i bjelije.
![]() |
|
![]() |
|
sunceeee ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Kolovoz 2010 Lokacija: Hrv. zagorje Status: Offline Bodovi: 1634 |
Iako je pao prvi snijeg ima i on svojih čari! Pusa micekima!
|
|
Nemoj da te život inpresionira, inpresioniraj ti njega! Život je san - učini ga stvarnim! (Majka Tereza)
|
|
![]() |
|
i nas troje je ostalo bez mame i jednog brace:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sat vremena kasnije: ![]() ![]() |
|
![]() |
|
iako sam stalno uz vas, današnji prvi snijeg me potaknuo da slikucnem svoje dvorište pod prvim snježnim pokrivačem.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga TaTjana važno da si ti dobro, na proljeće će opet biti prekrasnih cosmosa i dragoljuba, i meni je bilo žao porezati ageratume jer su sve do jutros bili u cvatu.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
hvala ti draga na posjeti! jutros sam primjetila da mi je mraz dotukao cosmose i dragoljube u cvatu. |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
puno lijepog cvijeća, puno lijepih mica-maca
![]() |
|
![]() |
|
gio draga, još malo pa ću s mačetom hodati po kući!
Anaido, znači da smo si kakti blizu. niti pas niti mačci nisu u kući. i jedu i spavaju u svojim "kućicama". |
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
prezivjet ce biljcice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Znači tvoji cveteki i mačkice se griju u zagorskoj hižici! A kod mene se cveteki i pesek griju u međimurskoj hižici
![]() |
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
drage moje Miro, TB, Bakice, Smajliću i Travice, veliko vam hvala što ste me opet posjetile i pohvalile me. toplo se nadam da će mi preko zime preživjeti biljčice.
![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Draga TaTjana eto danas prekrasno vrijeme, kada se sunce spusti na tvoje zagorske brege i cvijetiće pravi raj na zemlji.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 37> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |