Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kreativna radionica by M&M
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Kreativna radionica by M&M

Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 36>
Korisnik
Poruka
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1028
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 17:12
DA BAKA NAŽALOST JESAM ISKRČILA SAM OSTELE SU SAMO PLAVA I ŽUTA.
OSTALE SAM ODNIJELA I POSADILA UZ POTOK ALI NA VELIKU NESREĆU LJETO JE BILO JAKO KIŠNO I POTOK JE NABUJAO I VODA MI IH JE ODNIJELA JER SE NISU BILE DOVOLJNO UKORIJENILE. smile220 EVO STAVIT ĆU SLIKICE DA VIDITE KAK JE TO IZGLEDALO.

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 17:26
EVO TAKO JE TO KRENULO.
POTOK JE PRIJE 2. GODINE PRESUŠIO I MI UHVATILI PRILIKU DA SI NAPRAVIMO MALENO MJESTO GDJE ĆEMO ROŠTILJATI I TAKO MALO SE ZEZATI.
POČELI SMO PRODUBLJIVATI KORITO POTOKA I PRAVITI NASIPE I PROŠIRILI DIO ZA JEZERCE...

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 17:33

I dobro je to ispalo Clap tu sam sa atrana stavila te perunike . . .

ONDA SE DOGODI OVO Ouch

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 17:38
ZAKLJUČILI SMO ŠTO JE BIO PROBLEM:
To je potok ispod naše parcele tj. potkućnice  koju smo ja i suprug kupili, ona se nalazi 4 parcele od moje roditeljske kuće. Moj tata održava dio potočića koji teče ispod njegove zemlje i ja i suprug održavamo naš dio a ovi ljudi što imaju kuće između nas nikada ne čiste potok tako da voda nema nesmetani prolaz i izlije se na sve strane pa naleti na naš dio i sve odnese... Evil%20Smile
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 19:50
Monny, ja se javljam prva, imam dosta vrsta (boja) perunika, ali dosta sam podijelila prošle godine curama na forumu, ali tebe stavljam na popis za perunike, sve što se barem imalo razraste, dolazi do tebe!!!!  Nadam se da će biti  nešto na proljeće a više će biti na jesen!!!!Wink

A imam i bijele visoke irise!!!Tongue
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Veljača 2011 u 20:14
Odlično freeland jedva čekam Hug
veeelikiii pozdrav Thumbs%20Up
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Veljača 2011 u 21:23
ovako je izgledalo zimu prije te kišne godine smile65

Na vrh
Zelenka View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 207
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Zelenka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 15:32
Ja tek sada vidim ovo! Draga Monny jezerca oba veće i manje su prekrasna (i mi planiramo napraviti jedno manje u proljeće !Wink Ljubimci mica i peseki su preslatki a ti si mi baš lijepa!Tongue 
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 16:22
Hvala dragićka hehe Embarrassed
držim palčeve za jezerce ako ti bilo što treba savjet samo pitaj Wink
Joj imamo mi dosta životinja još niste sve vidjeli samo nemam vremena stavljati . . . Wacko
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 18:09
Šteta za perunike ali evo dobre CIF-ovske duše će upotpuniti, t.j. nadopuniti izgubljeno.Baš su bile krasne...
A za potočić, jezerce, morat ćete ili  susjedesmile155   Wink ili napraviti neki nasipić.
Ona zimska slika je idilična!Thumbs%20Up
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Veljača 2011 u 18:41
Nadam se baka sada baš žalim za njima i uhvatila me nostalgija.
A nasipić će se riješiti jer je brat kupio tamo neku zemlju i livade pa ćemo to zajednički srediti Thumbs%20Up
Na vrh
antonija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5001
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje antonija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 08:14
lijepo si nam pokazala nastajanje tvoga vrta i detalja u njemu, prelijepo ti je! ljubimci su ti slatki!
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.

Na vrh
Anaida View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 7297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anaida Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 08:45
Monny, baš je lijepi tvoj vrtić u nastajanju !!
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans
Na vrh
OTOK View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
Kreator Cvijet.info enciklopedije

Bodovi: 13777
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje OTOK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 09:37
smile186 za tebe, smile185 za susjede
Na vrh
kontesaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6195
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kontesaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 10:23
sa guštom sam pročitala cijelu priču Smile
svidjelo mi se jezerce i ljubimci, a nasmijala me pesica sa nogama u kanti LOL
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)

Zagorski bregi
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 13:08
Evo ovako da znate to mi je vrt u roditeljskoj kući jer ja i suprug imamo kupljen plac za gradnju kuće i napravljen projekt i sve spremno samo nemamo posao(novce) pa da gradnja polako može početi. Suprug ne radi sad već godinu dana a ja radim kao učiteljica ali samo na zamjeni tako da sad za mjesec i po ostajem i ja bez posla, STRAŠNO JE NEKO VRIJEME DOŠLO smile61 ali zato nas cvjeteki uvijek oraspolože Tongue
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 17:54
Nakon ovih snježnih sličica, da lakše dočekaš prve cvjetove perunika, u mojoj starijoj temi: Galerija Freland44 (www.Galerija Freeland44) Heartugrij se na radnu temperaturu!!!

Probala staviti link, ali.......smile59neide!!!!
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
mimar View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2123
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimar Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Veljača 2011 u 18:17
Polako sam razgledala sve...do detalja. Kreativno i lepo, za svaku pohvalu. I jedno pitanje, na padini sa prolecnim vesnicima se nesto nazire plavo, sta je to, anemone, muskari ili...?
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
Na vrh
Monny View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Monny Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 00:27
Hey mimar ja sam ti taj cvijet izvadila u šumi (tako i visibabe, kukurijek

isti takav ali sa rozim cvijetićima, jaglace...) kod nas ga unarodu jednostavno zovu plavuljak a rozi rozuljak ne znam stvarno nikakav stručni naziv (osim što je dosta sličan šumarici)... super mi se primio i lijepo se širi
Evo i rozi samo što je još malen ali može se vidjeti koliko će ga biti....

Na vrh
Mira021 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3188
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira021 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Veljača 2011 u 16:03
Predivni cvitovismile64
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 45678 36>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,187 sekundi.