Kreativna radionica by M&M |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 36> |
Korisnik | |
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DA BAKA NAŽALOST JESAM ISKRČILA SAM OSTELE SU SAMO PLAVA I ŽUTA.
OSTALE SAM ODNIJELA I POSADILA UZ POTOK ALI NA VELIKU NESREĆU LJETO JE BILO JAKO KIŠNO I POTOK JE NABUJAO I VODA MI IH JE ODNIJELA JER SE NISU BILE DOVOLJNO UKORIJENILE. ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Monny ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 22 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 1028 |
EVO TAKO JE TO KRENULO.
POTOK JE PRIJE 2. GODINE PRESUŠIO I MI UHVATILI PRILIKU DA SI NAPRAVIMO MALENO MJESTO GDJE ĆEMO ROŠTILJATI I TAKO MALO SE ZEZATI. POČELI SMO PRODUBLJIVATI KORITO POTOKA I PRAVITI NASIPE I PROŠIRILI DIO ZA JEZERCE... ![]() |
|
![]() |
|
I dobro je to ispalo ![]() ![]() ONDA SE DOGODI OVO ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ZAKLJUČILI SMO ŠTO JE BIO PROBLEM:
To je potok ispod naše parcele tj. potkućnice koju smo ja i suprug kupili, ona se nalazi 4 parcele od moje roditeljske kuće. Moj tata održava dio potočića koji teče ispod njegove zemlje i ja i suprug održavamo naš dio a ovi ljudi što imaju kuće između nas nikada ne čiste potok tako da voda nema nesmetani prolaz i izlije se na sve strane pa naleti na naš dio i sve odnese... ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Monny, ja se javljam prva, imam dosta vrsta (boja) perunika, ali dosta sam podijelila prošle godine curama na forumu, ali tebe stavljam na popis za perunike, sve što se barem imalo razraste, dolazi do tebe!!!! Nadam se da će biti nešto na proljeće a više će biti na jesen!!!!
![]() A imam i bijele visoke irise!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Odlično freeland jedva čekam
![]() veeelikiii pozdrav ![]() |
|
![]() |
|
ovako je izgledalo zimu prije te kišne godine
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Zelenka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 26 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 207 |
Ja tek sada vidim ovo! Draga Monny jezerca oba veće i manje su prekrasna (i mi planiramo napraviti jedno manje u proljeće !
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala dragićka hehe
![]() držim palčeve za jezerce ako ti bilo što treba savjet samo pitaj ![]() Joj imamo mi dosta životinja još niste sve vidjeli samo nemam vremena stavljati . . . ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Šteta za perunike ali evo dobre CIF-ovske duše će upotpuniti, t.j. nadopuniti izgubljeno.Baš su bile krasne...
A za potočić, jezerce, morat ćete ili susjede
![]() ![]() Ona zimska slika je idilična!
![]() |
|
![]() |
|
Nadam se baka sada baš žalim za njima i uhvatila me nostalgija.
A nasipić će se riješiti jer je brat kupio tamo neku zemlju i livade pa ćemo to zajednički srediti ![]() |
|
![]() |
|
antonija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 29 Travanj 2010 Lokacija: župa dubrovačka Status: Offline Bodovi: 5001 |
lijepo si nam pokazala nastajanje tvoga vrta i detalja u njemu, prelijepo ti je! ljubimci su ti slatki!
|
|
jučer je samo san,a sutra samo vizija: no ako danas živiš dobro, svako jučer postaje san o sreći, a svako sutra vizija nade. Stoga se pobrini za danas.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Monny, baš je lijepi tvoj vrtić u nastajanju !!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
sa guštom sam pročitala cijelu priču
![]() svidjelo mi se jezerce i ljubimci, a nasmijala me pesica sa nogama u kanti ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Evo ovako da znate to mi je vrt u roditeljskoj kući jer ja i suprug imamo kupljen plac za gradnju kuće i napravljen projekt i sve spremno samo nemamo posao(novce) pa da gradnja polako može početi. Suprug ne radi sad već godinu dana a ja radim kao učiteljica ali samo na zamjeni tako da sad za mjesec i po ostajem i ja bez posla, STRAŠNO JE NEKO VRIJEME DOŠLO
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nakon ovih snježnih sličica, da lakše dočekaš prve cvjetove perunika, u mojoj starijoj temi: Galerija Freland44 (www.Galerija Freeland44)
![]() Probala staviti link, ali....... ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
mimar ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 01 Veljača 2008 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 2123 |
Polako sam razgledala sve...do detalja. Kreativno i lepo, za svaku pohvalu. I jedno pitanje, na padini sa prolecnim vesnicima se nesto nazire plavo, sta je to, anemone, muskari ili...?
|
|
Osecanje vremena zavisi od intenziteta zivljenja;jedan sadrzajan dan duzi je u secanju od prazne godine i ,sigurno,vredniji od nje
|
|
![]() |
|
Hey mimar ja sam ti taj cvijet izvadila u šumi (tako i visibabe, kukurijek
![]() isti takav ali sa rozim cvijetićima, jaglace...) kod nas ga unarodu jednostavno zovu plavuljak a rozi rozuljak ne znam stvarno nikakav stručni naziv (osim što je dosta sličan šumarici)... super mi se primio i lijepo se širi Evo i rozi samo što je još malen ali može se vidjeti koliko će ga biti.... ![]() |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
Predivni cvitovi
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 36> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |