Moj mali cvjetnjak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Daj molim te sakupi sjeme od ovog prekrasnog pakujca s kojim si osvojila nagradu.
A ruže su ti prekrasne već rascvjetane,ja se moram još malo strpiti.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
IVA61 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 14 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 164 |
Hvala Lantana, hvala Mali kaktus!
![]() Pokušat ću sakupit sjeme pakujca, ma da sam ga proljetos presadila na drugo mjesto, jer je već bio veliki grm a cjetovi viiiiisoki i smetali su mi ispod klematisa, gdje je bio, pa se sad malo "duri". Ima pupove ali mu staro lišće žuti i suši se, sredina je živa.
U svakom slućaju grm će preživjeti i razmnožit ćemo ga na bilo koji način za Mali kaktus! Pozz!
|
|
Mučan osjećaj starosti je osjećaj suvišnosti. Čovjek ne postaje suvišan jer je star, nego postaje star jer je suvišan.
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
IVA61 dobrodosla!uzivala sam u tvom vrtu jer je predivan
![]() ![]() |
|
![]() |
|
bina ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 164 |
Ovo je nešto prekrasno, toliko ljubavi izviruje iz svake sličice, toliko sklada i ukusa ma sve je predivno i kapa dolje za vrijedne ruke
![]() |
|
Uz cvijeće i život je ljepši
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
OVO JE JAKO LIJEPO, JOŠ KAD BI JA ZNALA KAJ JE TO? |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
GS - ovo na slici su tulipani.............
Meni se ovaj vrt baš sviđa.........puno zanimljivih detalja, ali je crveni javor number 1.
![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Iva
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
Nema te jako jako dugo na ovim stranicama, a vjerujem da ti je vrt lijep kao i uvijek. Daj udjeli nam koju slikicu
|
|
Pozdrav iz Osijeka
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 456 |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |