VrtLand |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Korisnik | |
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ne znam hoću li ih farbati, tj. ne znam što mi je najbolje,one su sada promijenile boju jel su se posušile, pa vuku na bjelkasto, iako je rađeno običnim cementom, a i razmišljala sam da ih stavim u boju cigle, al ne znam, kad mi pukne film, onda bum neke skemijala. jesu, moje su teške. |
|
Ruka koja daje uvijek je iznad one koja prima.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
lorica10 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 21 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 740 |
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Ova druga orhideja je posebno lijepa....
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Lorice, jesi li krumpirka pelcala, al kupila?
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
krumpirko je pelcan
|
|
|
|
![]() |
|
Lovro ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2010 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 4174 |
Odlično!
|
|
Varaždin, stari moj grad!
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Teglice su odlične a sviđaju mi se i tvoje koprive
![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Lorice slike su ti prekrasne,jedva čekam one u novim posudama.Stvarno si vrijedna.
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Lijepi su ti tulipani, pomalo neobični. A pasiflore trebaš podijeliti forumašima s mora za na pergole. Tam su prekrasne i bujne kad su vani posađene. Ne znam jel ljepša s cvjetovima ili s plodovima.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
Nina22 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 215 |
Da si bliže javila bi se za pasifloru,ali ovako ću gledati tvoje na slikama.
Tulipani su mi super,ja imam one crveno bijele,a one crveno žute namjeravam kupiti. |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
kako ti paše naziv VrtLand
![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
košara ti je jako lijepa
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Super su košarice, buš me naučila kak se to radi, makar moram razmisliti o tome. Ako treba oko 100 omota, svaki puta kad je vidim, pala bum u komu pri saznanju da smo tolko čokolade pojeli. MM i ja smo čokoholičari pa bi brzo sakupili za košaricu.
Košarice su me podsjetile na kutije koje su se nekad radile od čestitki i razglednica. Još uvijek jednu takvu jako staru čuvam.
|
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Košare sigurno neću raditi jer bi svi znali koliko čokolade smažem
![]() Krasno ti je cvijeće i sobno i vanjsko
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 45678 17> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |