Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 89> |
Korisnik | |
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moze dogovor, salvete za muža! Brzo bi se predomislila! Ma zekim se, dobro da ne vidi sto pisem, jos bi si uzeo salvetice nazad pa bi radila kuglice za bor sa salvetama na uskrsna jajca he he he. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Ajd mi šalji adresu.. neču ti poslati muža ali salvetice hoću!!!
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Jassi... legendo!! ![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
franjica daklem ja od tvojih imam: magnoliju, jezeke..ne treban prvu i drugu, daklem ostatak kaj je duplo ja se preporucam
dalje andjele imam djecje ali ne ovakve, reci jel mora biti ovako jedan mali ili mogu biti drugaciji, sam da su ovako djecji simpa, jer imam i one najpopularnije andjele, pa ti posaljem ili se najdemo
javi
i da...ja se uvijek derem
![]() ajmo jos salvetaaaaa
da vidimo s kakvim te je MM pocastio drago nase sunce...joj kak imas dobrog MM........to je za pohvaliti fakat, zna kaj te veseli i onda te iznenadi....ja bi si kupila jednog takvog MM
|
|
![]() |
|
Sunce... bravo za muža!!
Moj je meni od dede donio par pločica jer su mu se učinile zgodno.. ipak misli na mene!! ![]() |
|
![]() |
|
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
Franjice bilježim se za neke tvoje dupliće, rezerviraj mi ( ako već nekom nisi ) magnolije, vijenčić ( manji ), dijagonalno od vijenčića- crna podloga i viječne kale...
Sutra ću stvarno i ja staviti sve sto imam, danas me MM častio tj. iznenadio i kupijo 3 paketa anđela... |
|
![]() |
|
vanja ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 4968 |
Franjicu strah
![]() |
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ma evo me, kaj se dereš, sva se tresem do straha
1.
![]() 2.
![]() 3.
![]() 4.
![]() 5.
![]() 6.
![]() 7.
![]() 8.
![]() 9.
![]() a molim ako netko ima salveticu ove ili roze boje ili nešto slično sa takvim anđelčićem
![]() |
|
![]() |
|
salvete na vidjelooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
![]() |
|
U ponedjeljak sam ujutro sama pa ću slikati mojih još uvijek svega par duplića i poslati. |
|
![]() |
|
dakle molim curke kojima sam slozila salvete da posalju adrese ili ak su u zgb da dojdu po iste
prosim sve vjestice da slikaju salveteeeeeeeeeeeeeee i stave na razmjenu!!!!!!!! sad cu vas pomest metlom ljenivice
|
|
![]() |
|
Darla pozdrav, davno si nudila neke salvete za zamjenu, imaš li išta od ponuđenog, vjerujem da si od onda već uspjela ne samo zamjeniti sve nego i nabaviti nove, ako imas duplića
![]() |
|
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
kod mene vlada prava nestašica salveta....zadnje sam kupila ove sobove, pa ako netko želi.....imam ih cca 15 komada, a ove druge samo po jednu....
![]() |
|
![]() |
|
Jasi srdacan pozdrav, rekla si da imas pokoju od navedenih salvetica za zamjenu, no s obzirom da sam nova novcata jos neznam proceduru, nemam puno salveta pa zamjena za sada otpada ali svakako cu ti naznaciti koje su mi interesantne pa ako ih nades, sjeti me se, naravno uz adekvatnu uplatu ![]() -plavo-bijela ili treca po redu ![]() -sve su savrsene ![]() -zadnja plavo-bijela ![]() -treca - cokolatini ![]() -druga - macuhice i narcis ![]() -druga i treca - ljetni motivi i buket ![]() - prva, druga i treca ![]() -druga - mali gusar |
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Kojem...na Žitanjaku ili na Rotoru? |
|
![]() |
|
Ninochka ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 02 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 345 |
leonarda, pazi, probala sam raditi s tim i sklizu se jer su glazirani :( bar se meni sklizalo bolesno. prvo sam prespricala sve sa spric kitom u tankom sloju (frend ima air brush za to) pa tek se onda dalo nanositi salvete. ak nisu glazirani, izvrsno. :) sretno! :)
|
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
super cijena.........uvijek aktualno ![]() ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
ne znam je li aktualno ili nije, ali danas sam u magma home kupila velike keramicke tanjure po 7,99kn i cine mi se idealni za decoupage.
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Da li je netko viđao ovakve ili slične stalke za tanjure
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |