Početna stranica Početna stranica > Hobistika - Forum za hobi > Decoupage tehnika – salvetna tehnika > Decoupage galerija radova
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij

Odgovori Odgovori Stranica  <1 58596061>
Korisnik
Poruka Obrnuti redoslijed
roberta View Drop Down
Nedavno posijan
Nedavno posijan

Status: Offline
Bodovi: 74
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje roberta Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 09:03
bravo, sunce, radovi su ti zaista lijepi, samo hrabro naprijed Smile
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 891
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 09:00
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

daj kamenje velikoooooooooooooooosmile96, ja ga nemrem naci..pljacka plaza treba poceti...

bih vrlo rado...kod mene na kvarneru kamenje sve šiljato...Cry, ali ako nađem negdje izvor, javim ti svakako i šaljem kontejner, dva! smile188
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 08:43
daj kamenje velikoooooooooooooooosmile96, ja ga nemrem naci..pljacka plaza treba poceti...
Na vrh
ančica View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 829
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ančica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Studeni 2008 u 06:59

lijepo, lijepo dobrodošlasmile73

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 23:26
... i još malo svačega... a božične dekoracije pogledajte u božičnim urasima

Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 23:10
Originalno poslano od člana jassi jassi napisao:

bravo draga....dobra si mila!!! jos sad kad ti posaljem svasta...ihhhaaaaa

joj rožice nisam ni vidjela da si mi pisala, baci malo oko i na božicne ukrase, upravo sam ih stavila...
jos jednom hvala sto mi saljes one tvoje divne stvarcice...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 21:36
Originalno poslano od člana Triša Triša napisao:

Jako mi se sve sviđa, čini mi se savršeno, ali ja sam početnik, pa moje mišljenje nije mjerodavno.

Hvala jos jednom Trisha, bas mi dajete volje za jov vise i bolje. Jos da nam je organizirati jedan odlazak na tecaj u Zg, bilo bi nam svila lakse...
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 21:18
Originalno poslano od člana FranjicaZG FranjicaZG napisao:

Oduševila me zlatna zdjelica, prekrasna je, samo naprijed - plovi punim jedrima i plućima, stavi nam i ono što misliš daje fulano, sto ljudi sto čudi!

Hvala Franjice, ona sa zlatnim je i mene najvise ugrizla za srce!!!
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 20:52
Jako mi se sve sviđa, čini mi se savršeno, ali ja sam početnik, pa moje mišljenje nije mjerodavno.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 20:43
Oduševila me zlatna zdjelica, prekrasna je, samo naprijed - plovi punim jedrima i plućima, stavi nam i ono što misliš daje fulano, sto ljudi sto čudi!
Na vrh
jassi View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 1545
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje jassi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 17:06
bravo draga....dobra si mila!!! jos sad kad ti posaljem svasta...ihhhaaaaa
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 15:52
Originalno poslano od člana lollypop lollypop napisao:

sve mi jako lijepo, i ono sto je meni najvaznije; jako je inspirativno i mastovito. ona pegla je vec u mom folderu "ideje za decoupage" :)
bravo! 

hvala lollypop, peglu nikad nebi uhvatila u ruke da mi se svidala, bila je nekek ruzne boje nesto kao nafta zelena...
Na vrh
lollypop View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 214
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lollypop Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 14:55
sve mi jako lijepo, i ono sto je meni najvaznije; jako je inspirativno i mastovito. ona pegla je vec u mom folderu "ideje za decoupage" :)
bravo! 
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 12:15
Originalno poslano od člana SLAVONKA SLAVONKA napisao:

wow smile141sviđa mi se pogotovo ona dva morskaThumbs%20Up

Smile bas mi je drago...inace mi nisu bas specijalnost morski motivi...ali to naravno krasi sobu moga sina, i opet zaboravih kraticu, uffffa!
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 12:14
Originalno poslano od člana dada28 dada28 napisao:

Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Bilo je tu i zeznutih platna i fulanih boja...ma svega...ali nije uvijek ispadalo loše...Uopce neznam zasto vam pisem u proslo-svrsenom vremenu!!!Mozda me zgazi auto danas, e necu ni proviriti iz kuce

Pa sudeći po tvojim radovima, o greškama možeš slobodno pisati u aoristu, jer su ti radovi odlični i mislim da si dobro "ispekla" zanat. Kolika je dimenzija platna na kojem si radila?

Joooj, hvala...Neznam sto reci...
Platna su ti uglavnom 18x24, ima nesto na 13x18 i 24x30, za sad je to najbolje sto mogu, za veca platna ipak treba baratati sa kvalitetnijim papirima, barem je to moje misljenje!
Na vrh
SLAVONKA View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1489
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SLAVONKA Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 11:52
wow smile141sviđa mi se pogotovo ona dva morskaThumbs%20Up
čovjek uči dok je živ
Na vrh
dada28 View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2265
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dada28 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 11:45
Originalno poslano od člana SunceRi SunceRi napisao:

Bilo je tu i zeznutih platna i fulanih boja...ma svega...ali nije uvijek ispadalo loše...Uopce neznam zasto vam pisem u proslo-svrsenom vremenu!!!Mozda me zgazi auto danas, e necu ni proviriti iz kuce

Pa sudeći po tvojim radovima, o greškama možeš slobodno pisati u aoristu, jer su ti radovi odlični i mislim da si dobro "ispekla" zanat. Kolika je dimenzija platna na kojem si radila?
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 11:07
Originalno poslano od člana cleopatra cleopatra napisao:

bok sunce. .evo škicam tvoje radove i čitam da stalno spominješ neke greške. .pa svi mi griješimo. .a kako u runom radu možeš težiti savršenstvu. .tad to nebi bio ručni rad. .istina neke veče pogreške se s vremenom ispravljaju. .ali sikreno te moram pohvaliti kao jednu početnicu, jer radovi su ti ispali super. .a greške češ polako ispraviti. .WinkClap

Thanx Cleo, ma nije valjda da se stalno opravdavam Embarrassed. U biti, fulane radove nisam ni stavila na net...Bito mi je teško unistiti vam danasnji dan!!!
Na vrh
cleopatra View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 320
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje cleopatra Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 11:02
bok sunce. .evo škicam tvoje radove i čitam da stalno spominješ neke greške. .pa svi mi griješimo. .a kako u runom radu možeš težiti savršenstvu. .tad to nebi bio ručni rad. .istina neke veče pogreške se s vremenom ispravljaju. .ali sikreno te moram pohvaliti kao jednu početnicu, jer radovi su ti ispali super. .a greške češ polako ispraviti. .WinkClap
Na vrh
SunceRi View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje SunceRi Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Studeni 2008 u 10:55
Originalno poslano od člana monna-1 monna-1 napisao:

Radovi su mi super, naročito mi se sviđaju oni prvi kamenčići!  Samo hrabro, nema veze ako ima i koja greška!Thumbs%20Up(iako je ja ne vidim Embarrassed)

Hvala Monna, predlazem ti posjetu ocnoj klinici...Wink Zezam seeeeeeeeee
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 58596061>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.