SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 58596061> |
Korisnik | ||
roberta ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 14 Kolovoz 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 74 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bravo, sunce, radovi su ti zaista lijepi, samo hrabro naprijed
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
bih vrlo rado...kod mene na kvarneru kamenje sve šiljato... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
daj kamenje velikoooooooooooooooo
![]() |
||
![]() |
||
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
|
lijepo, lijepo dobrodošla |
||
![]() |
||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
|
... i još malo svačega... a božične dekoracije pogledajte u božičnim urasima
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
joj rožice nisam ni vidjela da si mi pisala, baci malo oko i na božicne ukrase, upravo sam ih stavila... jos jednom hvala sto mi saljes one tvoje divne stvarcice... |
||
![]() |
||
|
Hvala jos jednom Trisha, bas mi dajete volje za jov vise i bolje. Jos da nam je organizirati jedan odlazak na tecaj u Zg, bilo bi nam svila lakse... |
||
![]() |
||
|
Hvala Franjice, ona sa zlatnim je i mene najvise ugrizla za srce!!! |
||
![]() |
||
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
|
Jako mi se sve sviđa, čini mi se savršeno, ali ja sam početnik, pa moje mišljenje nije mjerodavno.
|
||
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
||
![]() |
||
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
|
Oduševila me zlatna zdjelica, prekrasna je, samo naprijed - plovi punim jedrima i plućima, stavi nam i ono što misliš daje fulano, sto ljudi sto čudi!
|
||
![]() |
||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
|
bravo draga....dobra si mila!!! jos sad kad ti posaljem svasta...ihhhaaaaa
|
||
![]() |
||
|
hvala lollypop, peglu nikad nebi uhvatila u ruke da mi se svidala, bila je nekek ruzne boje nesto kao nafta zelena... |
||
![]() |
||
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
|
sve mi jako lijepo, i ono sto je meni najvaznije; jako je inspirativno i mastovito. ona pegla je vec u mom folderu "ideje za decoupage" :)
bravo! |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
|
Joooj, hvala...Neznam sto reci... Platna su ti uglavnom 18x24, ima nesto na 13x18 i 24x30, za sad je to najbolje sto mogu, za veca platna ipak treba baratati sa kvalitetnijim papirima, barem je to moje misljenje! |
||
![]() |
||
SLAVONKA ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1489 |
|
wow
![]() ![]() |
||
čovjek uči dok je živ
|
||
![]() |
||
dada28 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2007 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2265 |
|
Pa sudeći po tvojim radovima, o greškama možeš slobodno pisati u aoristu, jer su ti radovi odlični i mislim da si dobro "ispekla" zanat. Kolika je dimenzija platna na kojem si radila? |
||
Sometimes you want to go where everybody knows your name and they're always glad you came..
|
||
![]() |
||
|
Thanx Cleo, ma nije valjda da se stalno opravdavam ![]() |
||
![]() |
||
cleopatra ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 18 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 320 |
|
bok sunce. .evo škicam tvoje radove i čitam da stalno spominješ neke greške. .pa svi mi griješimo. .a kako u runom radu možeš težiti savršenstvu. .tad to nebi bio ručni rad. .istina neke veče pogreške se s vremenom ispravljaju. .ali sikreno te moram pohvaliti kao jednu početnicu, jer radovi su ti ispali super. .a greške češ polako ispraviti. .
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala Monna, predlazem ti posjetu ocnoj klinici... ![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 58596061> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |