Vrt za dušu by Free |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 251> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Pa sad znam gdje ću doći po pelcere ako će mi trebati
![]() Mila otkrij burita,on mora biti na suhom imaće će zgnjiliti.
Amarilisi su ti prekrasni,nisam ni znala da ih imaš.
![]() Vidimo se danas
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Free kod tebe je pravi rasadnik. ![]() Korjenčica te darovala... evo ti opet posla i veselja.... |
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Nataly, ma koji posao, meni je to kao djetetu nova igračka!!!! Ima sličica, ja u sredini sadržaja kutije, kad ja odem na
![]() Žene, ja sam jučer kopala da posadim biljčice, posljepodne bilo malo odmrznuto, a više i nisam mogla gledati kako je to izgledalo, ali danas kad sam vadila gliciniju, snježne grude i hoste za Zelenku, skoro zube polomila!!!! Evo opet ja idem na kavu blatnjavih ruku!!! Ali nakon ove akcije vađenja, mogu vam reči, hoste, anemone i astibice pokazuju pupiće!!! Tako da osim krokusa, presličica, zumbula, narcisa, tulipana i ![]() ![]() ![]() A najviše sam se iznenadila mojim bijelim anemonama, malecki pupići, malecki, ali su me razveselili kao nikaj drugo!!! ![]() Najrađe bi išla odgrtat da vidim roze i crvene anemonice, moram pogledat u biljžnicu tko mi je poslao, a bilježnice više nema (izgorjela u januarskoj revoluciji), tako da, ako naznam od koga sam dobila, najiskrenije se izvinjavam i ako netko se sjeti da mi je on poslao bilo bi mi drago da ni kaže, da ne živim dalje u neznanju!!! ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Mali kaktus, da znaš koliko biljaka imam kaj ih uopšte nisam slikala,
![]() Samo da se krene........ ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
![]() |
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Draga ja mislim da ni u Ivi iz Štefanca nisu toliko toga posijali? Postaješ im vrlo ozbiljna konkurencija. Držim fige da sve uspije!
|
|
![]() |
|
Horti, jučer sam odvojila dvije mladice od ovog grma, posadila posebno, a ti drži fige da propupa!!! A ti samo ostavi mjesto za njega u svome bijelom vrtu!! |
|
|
|
![]() |
|
Fotoaparat mi se pokvario, pa više neće biti sličica neko vrijeme, ali morala sam se pohvalit da ovaj središnji dio ružičnjaka kreće sa mejkoverom!!! Gornji, travnati sloj sam skinula, zaštihala, i sada kreće sadnja, selim onaj otok gdje sam počela saditi biljčice od prvih forumašica koje se mi poslale biljčice, jer u ovaj dio gdje su sada seli Dona sa svojim boksom, dakle, nekih 4-5 metara udesno, a gdje je boks bio do sada, u planu izgradnje je nadstrešnica za limene ljubimce mojih sinova!!! Dakle, selim sve biljke nekih 15 metara udesno!!! I to dok nije prekasno, prije nego krene vegetacija, da ne upropastim sada biljkice kad su već preživjele zimu!!!! Joj, neznam kak ću uspjet preživjeti proljeće bez fotića, a upravo su procvali šafrani, narcise su isto na startu sa tulipanima!!!! ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Bok draga, drago mi je da ti se sviđa sadržaj paketa ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Kako je lijepo biti mlad!
![]() A taman sam pomislila: još netko ima amarilise koji polako, polako se bude a kad tamo tvoj ekspresno procvjetao!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
E Bako, ako si mlad sa 48 punih ljeta, onda sam ja sada u cvijetu mladosti!!!
![]() Korjenko, i za tebe i Horti je presađen!!! Čini mi se da je dosta rijedak, da li netko zna da li se može zakorjeniti mladica??? Pa da vršne grančice iskoristim, jer ga trebam malo recnuti, na rubu gredice mi je pa...... ma neću moći šetat sa šalicom u ruci ako se previše razgrana!!! Bako, ovaj amarilis polako odcvjetava ali guraju se još 4 cvijetna pupoljka!!!! To je bio eksperiment, sve amamrilise sam utrpala u jednu ogromnu teglu, ali je bila preduboka, pa nisu cvali kako sam ja htjela, ali sada kad se otvore ostali, bit će ![]() ![]() A voltaren, nikad ga nisam koristila, kad su djeca bila mala, lijepo legneš potrbuške i nožicama te izgaze i izmasiraju, baš koliko treba!!!! Ali sam zato noćas ppavala kao beba!!! |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Ja sam sve Mirine porezane photinie zapiknula u kompostište i ako se i jedna uhvati ja sam happy, a po Šmrckinim prognozama tamo se sve lijepo hvata i ukorjenjuje...... ja ga više ne zovem đubrište nego školica
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
Uživala sam u šetnji tvojim vrtom, sve je lijepo .Vidim da si već posijala flance .Ja ću to tek učiniti , jer mi sve brzo nikne . Doći ću opet u tvoj vrt da se družimo
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Vidim da si godine počela brojiti unazad
![]() Korijenko,naša Free je stvarno zaljubljena u cvijeće,ništa joj nije za njega teško napraviti.
![]() Ja sam ove amarilise vidjela u živo,prekrasni su
![]() |
|
![]() |
|
Hvala mile moje na posjeti, ljepo je vidjeti da netko svrati,
![]() Jučer sam presadila 3/4 biljčica ![]() ![]() ![]() Moj amarilis odcvijetao ali sprema se jadan oooggrrooommmaaannn cvijetni pup, a mislim da će se tu naći više od dva cvijeta, tri obavezno a možda i četiri!! ![]() Korjenko, moje Mirine photinije se drže dosta dobro, dobro, osušilo se veće, starije lišće, ali mladi crveni pupići izgledaju jako krasno, svako malo netko stane da vidi kaj to pupa, baš će to biti uočljiva živa ograda, tu i tamo ću dodati koji vrtni hibić, pa da i živa ograda procvijeta!!!! Opsjena, samo ti svrati, još da osposobim mob za slikanje, joj već sada imam toliko cvijetića za poslikati, da nam je jedan mobilni foto Kurti!!!! |
|
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
I ja čekam slikice, i nadam se da ćeš nam opet brzo moći slikati i stavljati slikice..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bravo
![]() |
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Au...koliko novosti kod tebe a mene nema da te pohvalim! Baš si vrijednica a malih tegkica, čašica sa sjemnkama u zemlji kao u priči! Amarilis ti je prekrasn! A taj fotić ćeš ti već riješiti dok za centimetar sve poraste! Bravo draga!
|
|
![]() |
|
Horti ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1187 |
Oho, pa ti misliš na mene
![]() ![]() Vidim kak su te krenuli klijanci, uskoro budeš morala kupiti nešto grunta od susjeda da sve to zbrineš
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 251> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |