Kaktusi i ostale biljke |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 77> |
Korisnik | |
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prekrasno je kod tebe,još ti i cvijeće cvate vani,a sukulenti i kaktusi su više nego lijepi
![]() ![]() ![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
stigao sin sad si sigurno
![]() ![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
Naravno da ima cvitića kod tebe ma to se i očekuje ali ne i to brate da ih malo više ne pokažeš!
Zlato majkino je doma -super! A Timić ima curu! E ee a di je Jakov? |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
brzinski da stavim malo slikica mojih noviteta,da sam bar jos kupila,niko me na granici nije kontroliro,al nema veze..izbor nije neki,pogresno vrijeme sam odabrala za odlazak
viburnum tinus ![]() jasminium polyanthum ![]() muhlenbeckia complexa ![]() salix caprea "kilmarnock" ![]() caropegia wooddli ![]() bijela campanula ![]() neka campanula ![]() paprat ![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
prekrasne biljke si donijela
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
malo kaktusa i sukulenata
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
i zaboravila sam slikat sukulent tillandsien lose
|
|
Vir |
|
![]() |
|
natalija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Prosinac 2007 Lokacija: zadar Status: Offline Bodovi: 5452 |
sve je super ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Hej, da li je bus lego na cestu,koliko ti je torba bila teška, predivne si novitete zgrabila, ( "nitko nas na granici nije kontrolirao"a lijepo sam ti rekla da slovenci štrajkuju i da navučeš što više, nisi me slušala pa sad žališ)
![]() ![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Lijepi noviteti
![]() Sin ti je lijep, veliki dečko! |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Betty Boop ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Prosinac 2012 Lokacija: Srbija Status: Offline Bodovi: 1660 |
Kamenjar,šta da napišem što mnogi pre mene na ovoj temi nisu
![]() ![]() Predivno izgledaju saksijice onako naređane uz kuću i "kaktusarnik",i na poličicama(mužu sve pohvale),a onaj veeeeeliki kaktus me podseća na jelku(novogodišnju) ![]() Svaka čast ![]() ![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
kamenjar...pa to je prekrasno: kaktusi, sukulenti, biljke, cvjetići. a Tim i njegova ljubav, pa tvoja najveća ljubav, pa sve je za pet
![]() |
|
![]() |
|
hvala vam svima ,evo nisam u vrtnom centru slikala na zalost al sam u migrosu odlatila slikat malo biljki za vas...da vidite kako to izgleda u svicarskoj u vrtnom centu malom
![]() ![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
Vir |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Kod tebe je stvarno puno noviteta ![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
draga kamenjar moj brat je u Lucernu pa si mi odmah nekako još draža
![]() |
|
![]() |
|
monstera ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 11895 |
Samo te pozdravljam!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 77> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |