Moje cvece-moja ljubav |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 126> |
Korisnik | |
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wanesa.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Nije isto covek u pustinji
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Tikvic ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Nisa,ovo bih ja tebi trebala da stavim,mislim na smajlija,hvala ti draga i zadovoljstvo je videti te ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Koliko ljepote i prekrasnih boja.... Tvoje stranice su za uživanje......
|
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
Enrikova nona-
![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Milice ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
SlavujVk ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Najljepši vrt - Ljeto 2013 Pridružen: 13 Studeni 2012 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 5466 |
Leona, krasnih biljaka ima u tvom vrtu.
Oduševila sam se ljepotom i bojama tvojih cvjetića. ![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
A, jok! Ja više ovamo ne svraćam i ništa ne gledam!
![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasan šareni vrt
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
anđelkad ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 04 Veljača 2012 Status: Offline Bodovi: 2719 |
prikokrasno ti je sve...ali mene zanima ruža na 58 str. kako se zove? Prilipa ti je!
|
|
![]() |
|
tačkaćica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 09 Listopad 2012 Status: Offline Bodovi: 245 |
Krasne slike.Posebna mi je ova Erythrina crista gali, nisam to još vidjela. Brugmansija mi je isto prekrasna
|
|
VG
|
|
![]() |
|
Gia,draga ,izuzetno mi je drago sto te vidim na mojim cvetnim stranicama ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Hvala ti SlvujVK,i ti si mene odusevila svojom posetom i komentarom ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Dadinice, ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Hvala ti sto me cesto posecujes i sto ti se svidja moj sarenis,uvek si dobrodosao gost. ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Andjelka,prvo hvala na poseti a za ruzu kad sam kupila pisalo je ruza satirana mnogocvetna,nikakav drugi naziv nije bio,ali i meni je bas lepa. ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
Tackacice hvala na poseti odavno te nije bilo,Erythrina je zaista lepa i sto je najbitnije dugo cveta (2x)u jednoj sezoni,sad je napravila par mahuna ne znam hoce li opstati...ali videcemo ,prosle godine je iz drugog cvetanja bilo bas semenki. ![]() ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
josipa ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Prosinac 2008 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Bodovi: 992 |
![]() |
|
![]() |
|
Josipa,draga,dobrodosla u moj vrt i hvala na tako lepim recima,jer moj vrt nije ni bliyu tvog,jednostavno sam odusevljena tvojim. ![]() |
|
i pustinja u coveku |
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
.......Bilo je lijepo šetati po tvome vrtu....
Ako erythrina stvori sjemenke svakako ćemo se čuti na pp.... |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5859606162 126> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |