Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 131> |
Korisnik | |
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nina, onaj bijeli mi je prekrasan !!
A sada pogledajte kaj se dogodilo s mojima u zadnjih tjedan dana od kada su u hladovini i presađeni u veću teglu !!! Juupppiiiii!!! Cure, hvala na špotanciji !! ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
Nije to bila špotancija, ali ok, samo neka su hibići dobro
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Free, bas mi je drago, znam koja je frustracija gledati kako pupoljci bubre i debljaju se, i tren prije nego ce se otvoriti otpadnu.
Jako su lijepi. I prihrani ih malo, da zazelenis list i da mogu iznijeti svu tu cvatnju za koju su se pripremili.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Ne znam dali je to tropski hibiskus ....imam ga vec 3 god, posaden je u travnjaku i svake godine izbiju nove grancice na kojima budu ovi prekrasni veliki cvjetovi
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
To se meni dogodilo sa orijentalnim ljiljanima ove godine ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
bugic ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Ožujak 2012 Status: Offline Bodovi: 337 |
Bebolina hvala sad znam sto imam.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Snow Queen, prelijepa iako jednostavna, radi kontrasta:
![]() Uploaded with ImageShack.us I jedna vrlo bogata: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
OPG 159365
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
cure
![]() svaki je na svoj način lijep ![]()
bebolina jel na istoj grani to bude?
|
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Bebolina,
To je udomacena dupla vrsta. Ima ih u narancastoj, bijeloj, roza, crvenoj i fuksija boji. Svi imaju osobini da cvatu i duplim i obicnim cvjetovima, crveni najmanje od svih, on drzi dupli cvijet,ali razlicito bogat, od onoga punoga sa sto latica, do nekoga srednjega sa nekoliko pari.
Uglavnom, na pocetku i na kraju sezone cvjetanja pocnu intenzivno bacati jednostruke, na pocetku se zahuktavaju za sezonu, a na kraju su vec izdusili i umorni su.
U sredini sezone obicno cvatu duplima, a imaju obicaj bacati jednostruke cvjetove ako su iscrpljeni ili ako im uvjeti nisu bas naj-naj.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |