Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2012 u 12:04
Nina, onaj bijeli mi je prekrasan !!

A sada pogledajte kaj se dogodilo s mojima u zadnjih tjedan dana od kada su u hladovini i presađeni u veću teglu !!!  Juupppiiiii!!! Cure, hvala na špotanciji !!

Uploaded with ImageShack.us

Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14 Srpanj 2012 u 23:49
Nije to bila špotancija, ali ok, samo neka su hibići dobroThumbs%20Up
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 11:59
Free, bas mi je drago, znam koja je frustracija gledati kako pupoljci bubre i debljaju se, i tren prije nego ce se otvoriti otpadnu.
Jako su lijepi. I prihrani ih malo, da zazelenis list i da mogu iznijeti svu tu cvatnju za koju su se pripremili.

OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 13:59

Moj maleni slatkš me jutros obradovaoThumbs%20Up

Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 14:27
Ne znam dali je to tropski hibiskus ....imam ga vec 3 god, posaden je u travnjaku i svake godine izbiju nove grancice na kojima budu ovi prekrasni veliki cvjetovi
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 14:32
Originalno poslano od člana bugic bugic napisao:

Ne znam dali je to tropski hibiskus ....imam ga vec 3 god, posaden je u travnjaku i svake godine izbiju nove grancice na kojima budu ovi prekrasni veliki cvjetovi
Ovo ti je krasan močvarni hibiskusClap
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 15:09
Originalno poslano od člana bebolina bebolina napisao:

Moj maleni slatkš me jutros obradovaoThumbs%20Up

Draga,baš je Haribo bombonLOLClap
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 15:16
Smiješno izgleda Tongue jedva prolistao a on provirio prvi

Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 15:25

Smiješno izgleda Tongue jedva prolistao a on provirio prvi

To se meni dogodilo sa orijentalnim ljiljanima ove godineEmbarrassedIzrasli oko 20 cm i pustili 3-4 pupaEmbarrassedTo kod hibija puno ljepše izgleda nego kod ljiljanaEmbarrassed
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
bugic View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bugic Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 20:50
Bebolina hvala sad znam sto imam.
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Srpanj 2012 u 22:12
Originalno poslano od člana bugic bugic napisao:

Bebolina hvala sad znam sto imam.
Prekrasan jeClap
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 16:23
Snow Queen, prelijepa iako jednostavna, radi kontrasta:

I jedna vrlo bogata:

OPG 159365

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 23:27
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

Snow Queen, prelijepa iako jednostavna, radi kontrasta:

I jedna vrlo bogata:

DivoticaClap
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16 Srpanj 2012 u 23:29

Nina, žašto ova biljka jednom ima dupli cvijet, drugi put jednostruki?

Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 08:15
cure smile141

svaki je na svoj način lijepThumbs%20Up

Nina, žašto ova biljka jednom ima dupli cvijet, drugi put jednostruki?

bebolina jel na istoj grani to bude?
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:39
Originalno poslano od člana pčelica7 pčelica7 napisao:

bebolina jel na istoj grani to bude?
Da, na istoj grani mi to radiLOL
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:39
Bebolina,

To je udomacena dupla vrsta. Ima ih u narancastoj, bijeloj, roza, crvenoj i fuksija boji. Svi imaju osobini da cvatu i duplim i obicnim cvjetovima, crveni najmanje od svih, on drzi dupli cvijet,ali razlicito bogat, od onoga punoga sa sto latica, do nekoga srednjega sa nekoliko pari.
Uglavnom, na pocetku i na kraju sezone cvjetanja pocnu intenzivno bacati jednostruke, na pocetku se zahuktavaju za sezonu, a na kraju su vec izdusili i umorni su.
U sredini sezone obicno cvatu duplima, a imaju obicaj bacati jednostruke cvjetove ako su iscrpljeni ili ako im uvjeti nisu bas naj-naj.

OPG 159365

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:40
A tek ovaj malac iz rezniceThumbs%20Up

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Srpanj 2012 u 16:43
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

Bebolina,

To je udomacena dupla vrsta. Ima ih u narancastoj, bijeloj, roza, crvenoj i fuksija boji. Svi imaju osobini da cvatu i duplim i obicnim cvjetovima, crveni najmanje od svih, on drzi dupli cvijet,ali razlicito bogat, od onoga punoga sa sto latica, do nekoga srednjega sa nekoliko pari.
Uglavnom, na pocetku i na kraju sezone cvjetanja pocnu intenzivno bacati jednostruke, na pocetku se zahuktavaju za sezonu, a na kraju su vec izdusili i umorni su.
U sredini sezone obicno cvatu duplima, a imaju obicaj bacati jednostruke cvjetove ako su iscrpljeni ili ako im uvjeti nisu bas naj-naj.

Hvala na odgovoru Ninasmile78sad je sve puno jasnije!
Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Srpanj 2012 u 15:14
Evo gasmile213

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,482 sekundi.