Galerija bake Tatjane |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 85> |
Korisnik | |
Nena3110 ![]() Nedavno posijan ![]() ![]() Pridružen: 18 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 98 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Savršeni su!
![]() ![]() ![]() |
|
http://nena3110.blogspot.com
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijepi satovi Tatjana.
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Satovi su super, Tatjana samo nam budi vrijedna i neka bude što više narudžbi!
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
potpisujem sve što su cure prije mene napisale i pridružujem se željama da imaš što više narudžbi... ![]() |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
bravo draga
![]() |
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
tatjanabajcic ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 06 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 3874 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jani ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 21 Veljača 2011 Status: Offline Bodovi: 1559 |
Bravo Tatjana - znači opet je krenula tvoja proizvodnja!
![]() |
|
"Nijedna osoba ne zaslužuje tvoje suze, a ona koja zaslužuje neće te nikada rasplakati"
Gabriel Jose Garcia Marquez |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Lijepe kutije.
![]() |
|
![]() |
|
Mamina ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 06 Ožujak 2012 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 432 |
Prekrasni radovi!!!
![]() |
|
![]() |
|
Hvala, ali kako će ići dalje ne znam jer su mi zeznuli oko .
|
|
![]() |
|
klara46 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 23 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 772 |
potpisujem što su cure prije mene napisale... ![]() ![]() pa što se dogodilo, kak su ti zeznuli oko? i imam još jedno pitanje: tamo kod mene u galeriji napisala si za prozirnu boju za staklo... molim te, možeš mi napisati kako se točno zove i koji je proizvođač? htjela bih to isprobati pa da ne kupujem mačka u vreći, jer je jako velika razlika u kvaliteti boja (i ne samo boja) ovisno o proizvođaču... |
|
učiniti dobro, a zatim otići bez buke...
![]() |
|
![]() |
|
Božica-baka ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 03 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 193 |
baka Tatjana...malo sam pregledavala galeriju, super sve, pozdrav baka Božica
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 85> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |