Moj novi dom |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 151> |
Korisnik | |
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Lijepi su narcisi,moje je vjetar noćas polegao.
Nataly,presličica se dosta brzo širi.
|
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Koliko je vremena potrebno da se presličice tako rašire? Zaista ih je impozantan broj. A zeko....raznježio me i razveselio rano ujutro.... |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
Kad se ustali proljeće caruju u svim vrtovima, ali meni ih nikad nije previše!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mari uvijek sam voljela proljeće, ali tek sad otkad imam vrt istinski uživam u svakodnevnim iznenađenjima koje mi donosi! Miro, bako, ivančice Anastazija, opsjena uistinu je pravi slatkiš, jede nam iz ruke i (ovo je pravo iznenađenje!) stalno se želi maziti! jedino je strašno neuredan ( |
|
|
|
![]() |
|
opsjena ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 07 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 227 |
vrt je predivno rascvjetan, ali kad se mala bijela grudica rastrči po vrtu onda će biti potpun.Potočnica i njena plava boja ,uživam ju gledati.
![]() |
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
Mucan ti je presladak, i ja sam ih imala
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Tvoj se vrt "ocvjetao" fantastično. Imaš zbilja puno toga
![]() ![]() Zeko je presladak!
![]() O dunjama je netko pisao lani, jer sam i ja postavila pitanje... moja, naime prvo pozeleni, pa onda cvjeta. I to jarko narandžastim cvjetovima. Ove koje su češće po vrtovima prvo cvjetaju, pa onda ozelene. I tako smo saznali (mislim da je bio Muhlenbergija, ali nisam baš sigurna...) da ih ima baš tih ukrasnih, priličan broj vrsta...Sličnih a opet različitih.
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Prekrasne slike, sve redom! Za narcise mislim da ih je potrebno rasaditi nakon više godina, pokušaj tako. Ne znam kako to ide s prihranom..
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
ivančica flower ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 21 Siječanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 416 |
Zeko je pre pre presladak!
![]() Potočnica i dunja su ti krasno procvjetale,baš volim navratiti u tvoj vrt! |
|
![]() |
|
Mira021 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3188 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
prekrasno ti je proljetno cvijeće, baš u pravo vrijeme, pa ovo sve cvate upravo u travnju u ovom dijelu naše domovine
![]() a japanska dunja, to ti je ta, na obje slike je ista vrsta, samo što jedna prije procvala ![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
I za kraj nešto baš preslatko! Jučer sam od sina dobila poklon. Izgledao je kao mala bijela grudica sa dva duga obješena uha, oba na jednoj strani!
![]() Ne sviđa mu se biti u improviziranoj kućici, zatvorio je svoje potpuno crvene okice i zaspao kod svojih mrkvica ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Razgledala sam po susjednim vrtovima da otkrijem kakvu to dunju ja imam. Pronašla sam ove dvije vrste, a moja je nekako više nalik na ovu drugu, jedino još nije otvorila pupoljke. A zapravo se pitam jesu li japanska dunja i ukrasna dunja jedno te isto ali ih drugačije zovu? |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Moje potočnice imaju sve više cvjetića!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Medo iako ponešto i nije moja zasluga (narcisi i preslice) namučila sam se pošteno, a još nisam potpuno zadovoljna!
![]() bergenija jesu, i ja mislim da su prekrasni, ali najljepše tek čekam!
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Ovi narcisi su zaista napravili prekrasne buketiće.............a još spojeni sa plavim preslicama (ili tako nekako im je ime ) -prekokrasno!
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
ivančice, gio, Lora, springy hvala na posjeti i pohvalama. Moram ipak priznati da su narcisi ostali još od bivše vlasnice i već ove godine su neki, osobito oni žuti, jednostavni, niži nego prošle, valjda su se istrošili
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
WOW Misty pa kod tebe pravo proljeće! Super ti je vrt!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 151> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |