enrikova nona - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 221> |
Korisnik | |
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Fany54 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 30 Lipanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2946 |
nona krompirko ti je prelijep moj krompirko nijednog cvijeta nije ove godine imao ali je zato izrastao ui veliki grm neznam zašto
![]() |
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav draga, dugo nisam b ila u tvom vrtu, pa sam malo listala unatrag. Vidim da sve raste savršeno, čak i djelić mog b ršljana je kod tebe.
![]() |
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Lantana ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Listopad 2008 Lokacija: Bol Status: Offline Bodovi: 6857 |
Krumpirko je predivan
![]() |
|
život je more
|
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
Fany54, Triša , Lantana prvo da vas puno pozdravim drago mi vas je vidjeti kod mene obzirom na veliku sušu dosta sam i zadovoljna svojim biljkama što se tiće krumpirka stvarno mi je ove godine prekrasan moram ga na proljeće još više ošišat da bude gušći izgleda sam mu i pogodila mjesto dopodne u hladu a cijelo popodne na suncu a ima i zaklon i pije puno vode svaki dan jednu kanticu i uopće ga nisam prihranjivala
![]() |
|
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
gioiaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 16587 |
za divne slike
|
|
![]() |
|
hvala ti gioiaa
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Gricka ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 04 Listopad 2010 Status: Offline Bodovi: 1726 |
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
|
|
![]() |
|
hvala Gricka kad navratiš dobit ćeš rizoma
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Anastazija_ ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() 1. Najljepši vrt - Proljeće 2014 Pridružen: 09 Lipanj 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 6004 |
![]() |
|
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
Napokon da i ja stignem prošetat tvojim vrtom,i naravno uživat u novitetima i ostalim cvjećkicama,a najviše mi se dopada ribica koja pliva ko ribetina,pusica velika za njega
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Krasno
![]() |
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
kod none lijepo i cvijetno ,vidim i radno a unučiću
![]() |
|
![]() |
|
misty-da ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Ožujak 2010 Status: Offline Bodovi: 3544 |
![]() |
|
Time is something you can never get back..
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Kod tebe sam bila u debelom zaostatku a novostiiiii......... Traktor, nova kosilica, pjetlić, svadba, krasnog cvijeća ko u priči - WOOW!!
Nego.... da li vadiš crocosmie preko zime ?, jako,jako su ti lijepe
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Anastazija, sarajka, moon, blue sky, misty-da , korijenko i svi ostali koji ne ostave pisani trag dobro jutro vam želim drago mi je da ste tu da dijelimo ljubav prema cvijeću, kućnim ljubimcima , potomcima što je i svrha našeg ponajprije virtualnog druženja
![]() korijenko draga što se tiće crocosmie ove godine imam prvi puta taj grmić dobila sam ga od susjede kod koje zimu provodi u vrtu i svake godine je sve ljepši i veći kao i graničice i perunike tako i ja svoj planiram ostaviti u zemlji samo ću ga presaditi na drugo mjesto jer mms zvoca da mu na ovom mjestu smeta kod košnje ako ga nemaš mogu ti poslati koju lukovicu ![]() |
|
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Hvala ti draga.... imala sam ga predlani i ostavila ga u zemlji preko zime . Drugo proljeće mi je niknula samo jedna tanka vlas ko travica i ništa od njega. Ove mi je godine Triša dala dvije lukovice pa sad moram paziti da ih očuvam za drugu sezonu
|
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
neznam što bih rekla čudno da kod nas prezime u zemlji ,a možda da ih malo dublje posadiš
![]() danas me naša Duda -Lave jako obradovala paketom biljaka koje su posađene kako slijedi felicija ![]() mirišljava pelargonija ![]() crvena velika begonija ![]() izgleda da je to vrsta kao ova moja bijela ![]() poligaya ![]() ![]() zimzelena lantana ![]() pacifika napupala ![]() ![]() budlea ljepša nego ljetos ![]() kupila sam mačuhice ![]() ![]() anđeoska truba treči put ima pupove ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Duda-Lave ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 27 Srpanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3007 |
nadam se da će se sve i primiti
![]() ova crvena begonija je velika i visi iz košare mislim da je ista ka tvoja bijela...al tvoj plavi jedić je prekrasan
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 5960616263 221> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |