Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - enrikova nona - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

enrikova nona - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 221>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 1 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
enrikova nona View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6269
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 19:08
jedić
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Fany54 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 2946
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Fany54 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 19:35
nona krompirko ti je prelijep moj krompirko nijednog cvijeta nije ove godine imao ali je zato izrastao ui veliki grm neznam zašto smile78
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 20:49
Pozdrav draga, dugo nisam b ila u tvom vrtu, pa sam malo listala unatrag. Vidim da sve raste savršeno, čak i djelić mog b ršljana je kod tebe.smile79
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05 Listopad 2011 u 22:39
Krumpirko je predivan Clap, pun je cvjetova, kod nas su ove godine slabije cvjetali radi suše. 
život je more
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 08:27
Fany54, Triša , Lantana prvo da vas puno pozdravim drago mi vas je vidjeti kod mene obzirom na veliku sušu dosta sam i zadovoljna svojim biljkama što se tiće krumpirka stvarno mi je ove godine prekrasan moram ga na proljeće još više ošišat da bude gušći izgleda sam mu i pogodila mjesto dopodne u hladu a cijelo popodne na suncu a ima i zaklon i pije puno vode svaki dan jednu kanticu i uopće ga nisam prihranjivala smile79
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
Na vrh
gioiaa View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 16587
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gioiaa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 09:07
za divne slike
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 10:38
hvala ti gioiaa smile78
Na vrh
Gricka View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1726
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Gricka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 11:55
Originalno poslano od člana enrikova nona enrikova nona napisao:

jedić
Prekrasno
Posegni za suncem, pa iako ne uspiješ, bit ćeš okružen zvijezdama
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06 Listopad 2011 u 13:31
hvala Gricka kad navratiš dobit ćeš rizoma Wink
Na vrh
Anastazija_ View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
1. Najljepši vrt - Proljeće 2014

Bodovi: 6004
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Anastazija_ Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 14:06
smile57
U životu nije važno koliko puta padneš , već koliko si se puta spreman dignuti.
Na vrh
sarajka View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3644
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje sarajka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 21:47
Napokon da i ja stignem prošetat tvojim  vrtom,i naravno uživat u novitetima i ostalim cvjećkicama,a najviše mi se dopada ribica koja pliva ko ribetina,pusica velika za njegasmile78
Na vrh
moon View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 10501
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje moon Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 22:45
Krasno Clap
Na vrh
blue sky View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3013
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje blue sky Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Listopad 2011 u 22:52
kod none lijepo i cvijetno ,vidim i radno a unučiću
Na vrh
misty-da View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3544
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje misty-da Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 05:00
Originalno poslano od člana Monny Monny napisao:

uz ovo divno cvijece moji favoriti za ovaj put su Mamba i Nero ;)) divni su ;))
Potpisujem! LOL
Time is something you can never get back..
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 09:54

Kod tebe sam bila u debelom zaostatku a novostiiiii.........Thumbs%20Up

Traktor, nova kosilica, pjetlić, svadba, krasnog cvijeća ko u priči - WOOW!!

Nego.... da li vadiš crocosmie preko zime ?, jako,jako su ti lijepe smile71
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 10:52
Anastazija, sarajka, moon, blue sky, misty-da , korijenko i svi ostali koji ne ostave pisani trag dobro jutro vam želim drago mi je da ste tu da dijelimo ljubav prema cvijeću, kućnim ljubimcima , potomcima što je i svrha našeg ponajprije virtualnog druženja smile79
korijenko draga što se tiće crocosmie ove godine imam prvi puta taj grmić dobila sam ga od susjede kod koje zimu provodi u vrtu i svake godine je sve ljepši i veći kao i graničice i perunike tako i ja svoj planiram ostaviti u zemlji samo ću ga presaditi na drugo mjesto jer mms zvoca da mu na ovom mjestu smeta kod košnje ako ga nemaš mogu ti poslati koju lukovicu
smile73
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Listopad 2011 u 11:08
Hvala ti draga.... imala sam ga predlani i ostavila ga u zemlji preko zime . Drugo proljeće mi je niknula samo jedna tanka vlas ko travica i ništa od njega. Ove mi je godine Triša dala dvije lukovice pa sad moram paziti da ih očuvam za drugu sezonu
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 18:16
neznam što bih rekla čudno da kod nas prezime u zemlji ,a možda da ih malo dublje posadišUnhappy
danas me naša Duda -Lave jako obradovala paketom biljaka koje su posađene kako slijedi felicija
mirišljava pelargonija
crvena velika begonija

izgleda da je to vrsta kao ova moja bijela

poligaya

zimzelena lantana
pacifika napupala
gaura je još krasna
budlea ljepša nego ljetos
kupila sam mačuhice

anđeoska truba treči put ima pupove

Na vrh
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje enrikova nona Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Listopad 2011 u 19:48
pupavica ima jedan cvjetak

Na vrh
Duda-Lave View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3007
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Duda-Lave Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Listopad 2011 u 21:52
nadam se da će se sve i primiti Big%20smile ....
ova crvena begonija je velika i visi iz košare mislim da je ista ka tvoja bijela...al   tvoj plavi jedić je prekrasan
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 5960616263 221>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.