Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 70> |
Korisnik | |
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
I evo slikovni prikaz zašto su mi orhideje draže
![]() Ovu teglu sam preskočila kad sam zaljevala. Samo jedan jedini dan nije dobila vode i ovako izgleda ![]() Tegla do, orhideje koje nisu zalivene 7 dana ![]() I onda kažu da su orhideje zahtjevne ![]() |
|
![]() |
|
Miltonija je opet procvjetala
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Preljepo, bravo
![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
Prezentacija za mene uspjela,
![]() ![]() |
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Kod tebe su adeniumi prekrasni buceki,ja pokušavam to dobiti kod svojih ali nekako odbijaju se zbucmati.Možda bi ja trebala prva pa da vide od mene
![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
prekrasno ti je cvijece,
![]() |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Adeniumi su ti prva liga
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
Prekrasno
![]() |
|
![]() |
|
Hvala vam na posjeti drage moje!
![]() |
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Prekrasno,adeniumi,orhideje,kaktusi,vrtno cvijeće,a znaš kaj mi je najviše zapelo za oko?Tvoj krumpirko!
![]() |
|
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Mali kaktus, izgleda smo istovremeno šetale. Ja po tvom, a ti po mom vrtu
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
wooow, ja sam se namirisala sada tvojeg cvijeća onako baš bogovski. Za mene i više nego dosta. Ona ideja s lopočem u tegli je fenomenalna, nikad se tako nečeg nebih ni sjetila. Bravo. Moram se čuvati ideja da slučajno ne poželim još nešto jer me budu iselili zajednos cvijećem van iz kuće.
![]() što je ovo žuto na prvoj slici na ovoj stanici? baš mi u oko upalo. |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Belica
![]() Ne znam kako se taj žuti cvjetak zove, dobila sam ga od lili ![]() Lopoč ima pupoljak ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Hibići rastu, oni maleni su stigli većeg. Sad su podjednaki
![]() Bebolina, nisam te ni pitala koje su boje... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Jagodine stapelijice
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ruža kupljena pod onu lila boje
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |