Glikica - moj vrt |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 142> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Miška i Smail, drago mi je da vas vidim u mom dvorištu, hvala na lijepim riječima, navratite opet !
|
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Ovaj otočić sam radila par dana, djeluje jednostavno, ali nije. Sto puta sam premjestila svaki busen čuvara i svaki kamen. Trenutno sam zadovoljna, što ne znači da je to konačna izvedba.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
|
|
![]() |
|
lela.h ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Studeni 2010 Lokacija: Sl. Brod Status: Offline Bodovi: 604 |
Ajme Glikice!
![]() ![]() |
|
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
|
|
![]() |
|
Wanessa ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 27 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 385 |
I mene je ovaj rodic odusevio,kao i ogromna kolekcija kaktusa koje imas,ali bez sumnje ,najlepsi je cvetic koji se igra sa loptom i psom! ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Smail ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 24 Kolovoz 2010 Lokacija: Dugo Selo Status: Offline Bodovi: 2345 |
Vrlo si kreativna, otočić ti je prekrasan.
![]() |
|
Zadržite samo vesele prijatelje.
|
|
![]() |
|
Leona31 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 23 Prosinac 2012 Status: Offline Bodovi: 3106 |
Glikice lepu i zavidnu kolekciju kaktusa imas,a bogme i svega ostalog
![]() |
|
![]() |
|
Lela, nisu oni opasni kao što izgledaju, dapače, vrlo su miroljubivi
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Wanessa, rodić je jako brzo završio cvjetnu sezonu, ipak su protekli dani bili pretopli za njega.
Hvala na posjeti ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Smail, drago mi te vidjeti kod mene. Da otočić je zgodan, i što je još zanimljivije, ljepši je uživo.Pusa tebi !
|
|
|
|
![]() |
|
Leona, hvala na posjeti i komlimentima. Znaš, volim sve biljke, no kaktusi su na prvom mjestu.
![]() |
|
|
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Prekrasan ti je otočić,sigurno si se namučila. Kaktusi su ti slatki,ali i opasni za prste
![]() |
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Evo me malo k tebi...
Ovo ja zovem kolekcija, iliti vojska kaktusa!!!! E, ženo, svaka ti čast! Otočić je zgodno izveden. ![]() |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Otočić mi je prekrasan, a i onaj iza njega...
![]() |
|
Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
|
|
![]() |
|
Kamelia, hvala na posjeti i komplimentu. Ma nisam se namučila fizički koliko me ugnjavilo to slaganje kamenja i biljaka. Ne znam koliko sam se puta izmaknula, pogledala, pa premjestila......pa tako sa svih strana.
|
|
|
|
![]() |
|
Dadinice, zlato moje, daj opet smisli nešto da trebaš u VK pa da dođeš i do mene, da vidiš to i uživo. Dozvolit ću ti i ovo
![]() |
|
|
|
![]() |
|
FLORAMYE, hvala na komplimentima
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Jedno malo pojašnjenje u vezi novostvorenog otočića: nekako se na slici baš i ne vidi, ali on je malo uzdignut prema panju, dakle nije u ravnini zemlje. Također pojašnjenje zašto nije uokviren kamenjem ili ciglom- namjerno, jer želim postići da se stopi sa okolnim tlom, tako mi djeluje prirodno.
|
|
|
|
![]() |
|
dadinica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Travanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 5177 |
Budem li dolazila ponovo za VK, doći ću samo zato da te posjetim i vidim te tvoje ljepotane uživo.
Ovoliko kaktusa sam vidjela samo na slikama sa sajmova, i eto sada i kod tebe. Nisam im fan, ali... vidjeti ih ovoliko različitih vrsta i ovako velikih kao tvoji, to mora da je poseban doživljaj. Ženo draga, zabole me leđa samo dok te zamišljam da ih iznosiš, namještaš i razmještaš! Stvarno, iskreno, svaka ti čast!! |
|
Pozdravi iz Baranje!
|
|
![]() |
|
Vlatkich ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 04 Svibanj 2012 Lokacija: Varaždin Status: Offline Bodovi: 262 |
Glikice jako mi se sviđaju tvoje ideje: ovaj otočić s panjem je fantastičan!!! Mislim da ću prvom prilikom iskombinirati nešto na tu temu
![]() |
|
Think green, dream in colours!
Varaždin |
|
![]() |
|
Nlatkich, hvala ti. Ja volim tako nešto raditi, nije mi dovoljno samo kupiti biljke i posaditi tako da ih imam, volim uvijek na neki način kreirati sadnju, nije mi dovoljno samo biljka i zemlja. A ideja još imam napretek. Samo vremena malo.
|
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6061626364 142> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |