Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Glikica - moj vrt
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Glikica - moj vrt

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 142>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 4,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6512
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 08:30
Miška i Smail, drago mi je da vas vidim u mom dvorištu, hvala na lijepim riječima, navratite opet  !
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 08:38
Ovaj otočić sam radila par dana, djeluje jednostavno, ali nije. Sto puta sam premjestila svaki busen čuvara i svaki kamen. Trenutno sam zadovoljna, što ne znači da je to konačna izvedba.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us
Na vrh
lela.h View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 604
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje lela.h Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 08:45
Ajme Glikice! Za ove pikavce treba boxove imati!
Skroman covijek sve umnozi svojom skromnoscu, veseljem i zahvalnoscu.
Na vrh
Wanessa View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 385
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Wanessa Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 08:51
Originalno poslano od člana Glikica Glikica napisao:

Osim kaktusa imam ja još nešto, ovaj rodić me oduševio, tim više što ga nikad nisam vidjela uživo u cvatu :Uploaded with ImageShack.us

I mene je ovaj rodic odusevio,kao i ogromna kolekcija kaktusa koje imas,ali bez sumnje ,najlepsi je cvetic koji se igra sa loptom i psom!
Na vrh
Smail View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2345
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Smail Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 11:12
Vrlo si kreativna, otočić ti je prekrasan.smile64
Zadržite samo vesele prijatelje.
Na vrh
Leona31 View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3106
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Leona31 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 12:55
Glikice lepu i zavidnu kolekciju kaktusa imas,a bogme i svega ostalogsmile141
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 15:10
Lela, nisu oni opasni kao što izgledaju, dapače, vrlo su miroljubivi Wink.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 15:12
Wanessa, rodić je jako brzo završio cvjetnu sezonu, ipak su protekli dani bili pretopli za njega.
Hvala na posjeti Hug
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 15:14
Smail, drago mi te vidjeti kod mene. Da otočić je zgodan, i što je još zanimljivije, ljepši je uživo.Pusa tebi !
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 15:15
Leona, hvala na posjeti i komlimentima. Znaš, volim sve biljke, no kaktusi su na prvom mjestu. Embarrassed.
Na vrh
kamelia View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1016
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kamelia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 20:32
Prekrasan ti je otočić,sigurno si se namučila. Kaktusi su ti slatki,ali i opasni za prste
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 20:43
Evo me malo k tebi...
Ovo ja zovem kolekcija, iliti vojska kaktusa!!!!
E, ženo, svaka ti čast!

Otočić je zgodno izveden.
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
FLORAMYE View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm
DONATOR

Bodovi: 1337
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FLORAMYE Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Svibanj 2013 u 21:22
Otočić mi je prekrasan, a i onaj iza njega...

Najsretniji ljudi ne posjeduju najbolje od svega. Oni samo naprave najbolje iz onoga, što im je na raspolaganju.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 11:38
Kamelia, hvala na posjeti i komplimentu. Ma nisam se namučila fizički koliko me ugnjavilo to slaganje kamenja i biljaka. Ne znam koliko sam se puta izmaknula, pogledala, pa premjestila......pa tako sa svih strana.

Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 11:41
Dadinice, zlato moje, daj opet smisli nešto da trebaš u VK pa da dođeš i do mene, da vidiš to i uživo. Dozvolit ću ti i ovo smile183, a naći će se i neki flaster.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 11:43
FLORAMYE, hvala na komplimentima Hug.
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 11:48
Jedno malo pojašnjenje u vezi novostvorenog otočića: nekako se na slici baš i ne vidi, ali on je malo uzdignut prema panju, dakle nije u ravnini zemlje. Također pojašnjenje zašto nije uokviren kamenjem ili ciglom-  namjerno, jer želim postići da se stopi sa okolnim tlom, tako mi djeluje prirodno.
Na vrh
dadinica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5177
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje dadinica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 13:34
Budem li dolazila ponovo za VK, doći ću samo zato da te posjetim i vidim te tvoje ljepotane uživo.
Ovoliko kaktusa sam vidjela samo na slikama sa sajmova, i eto sada i kod tebe. Nisam im fan, ali... vidjeti ih ovoliko različitih vrsta i ovako velikih kao tvoji, to mora da je poseban doživljaj.

Ženo draga, zabole me leđa samo dok te zamišljam da ih iznosiš, namještaš i razmještaš! Stvarno, iskreno, svaka ti čast!!
Pozdravi iz Baranje!
Na vrh
Vlatkich View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 262
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Vlatkich Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 13:37
Glikice jako mi se sviđaju tvoje ideje: ovaj otočić s panjem je fantastičan!!! Mislim da ću prvom prilikom iskombinirati nešto na tu temu Wink
Think green, dream in colours!

Varaždin
Na vrh
Glikica View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Glikica Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Svibanj 2013 u 14:21
Nlatkich, hvala ti. Ja volim tako nešto raditi, nije mi dovoljno samo kupiti biljke i posaditi tako da ih imam, volim uvijek na neki način kreirati sadnju, nije mi dovoljno samo biljka i zemlja. A ideja još imam napretek. Samo vremena malo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6061626364 142>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.