Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 78> |
Korisnik | |
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jedić aconitum
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Kokotić – lat. Delphinium - otkrila sama
![]() |
|
![]() |
|
magnolija ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 691 |
u pravu si sad sam malo bolje vidjela listove na slici kod jedića su reckaviji
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Joj što je kod tebe sve bogato, lijepo i šareno.... odmor za oči. Vidim jedna ruža kao da je oprljena mrazom ili su je malo načele uši?
Mene je poharao i majski mraz, a sad i lisne uši. Jučer sam napravio masakr insekticidom.
![]() |
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Ljubice moja draga ni tvoj vrtek ne zaostaje za mojim ....ti bi se kod mene odmarao a ja kod tebe u onoj rasklimanoj foteljici.
Nisu ruže malo načele uši već su ih poharale, mi smo isto radili masakr u nedjelju i ima rezultata, sad za dva tjedna opet.
Hvala ti što si mi bio, šaljem Veliki
![]() |
|
![]() |
|
ovcica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: okolica Zagreba Status: Offline Bodovi: 543 |
![]() |
|
Život je more...
|
|
![]() |
|
FLORAMYE ![]() Odrastao grm ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 14 Siječanj 2011 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1337 |
Prekrasan vrt i prekrasne slikice Tija!
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
Tija vrt ti je krasan. Što se tiče delfijuma to ti je trajnica prve godine kada nikne mali a poslije ido dva metra imam isti takav
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Hvala na svim smajlićima........Blue sky "enigma" riješena ..... kod mene bi bilo malo čudno da zaluta nešto a što nije trajnica......jedino zrakom
![]() Cijele noći molio sam nebo....Gibonni
Nocas sam po nebu nad gradom
kao po staklu napisao prstom gdje je sad ona, a gdje li je U noci bez zvijezda i bez mira i bez sna sve me tjeralo opet da mislim na tebe i kad mi je tesko da mi bude jos teze da bude teze jos Ref. Cijele noci molio sam nebo molio da posalje mi nekog jer po ovom blatu ja ne mogu ja ne mogu sam, ja ne mogu sam, to znam Nocas je stotinu kisa palo u srcu i tekla je voda ulicom tvojom, to znam kroz tisuce rijeci i kroz samo jedno ime Sve me tjeralo opet da mislim na tebe i kad mi je tesko da bude jos teze da bude teze jos http://www.youtube.com/watch?v=OZ1KdyIZFK4&feature=player_embedded |
|
![]() |
|
dođeš doma i ništa ti se neda, cijeli dan si tugaljiva i onda te tvoj cvetek razveseli jer je nakon kupovine prije tri-četri godine odlučio cvasti upravo danas............Voki sve je baš sve trebalo napraviti kako si rekao i zbilja rezultat je vidljiv.....srce si
![]() ![]() ![]() još malo Alstromerije
![]() e a ovak vam se kod Tije klopaju palačinke svaki put.....
![]() (fotkano s mobitelom)
|
|
![]() |
|
lucy ![]() Trajnica ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 02 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2541 |
I ja sam jedna od onih koja stalno svraća u Tvoj sjenoviti dio vrta. Ja ga zovem "moj kutak".
|
|
Sutra je novi dan.
|
|
![]() |
|
Triša ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 04 Siječanj 2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 19699 |
Pozdrav Tija, prekrasan amarilis, a ove su alstromerije zaista posebne boje.
|
|
RIJEKA
"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok" |
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Tija draga,kod tebe sve veselo,razdragano,leprsavo...prekrasne hoste,ruze,pa ona paprat sto izviruje..gledam i uzivam,pa naidjem na pesmu "Dodji"......e tu si mi suze na oci naterla....nostalgija me zdrmala....davno nisam cula tu divnu pesmu.....
|
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Sličice iz vrta su krasne....,,,,,,,,,,.jako puno lijepog cvijeća imaš u vrtu!
|
|
![]() |
|
Lucy draga imam ja neki osjećaj da bih ja trebala tu svoju "šumicu" proširiti, jako vas se puno gura ispod tako da više i nema mjesta.
Joj Olja draga oprosti zbog suza .... i da jeste sve veselo, razdragano, leprsavo samo je gazdarica zadnje dane malčice manje sve to ali nadam se da će uskoro biti puno bolje. Ljeto se bliži a to je moje godišnje doba i onda obično prođu sve moje tegobe.......
Bergenijo hvala dok ti to kažeš onda to ima veliku težinu.
|
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
GT ti bez riječi????? Ovo je nešto novog......nadam se da znači nešto dobrog?
|
|
![]() |
|
sarajka ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 28 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 3644 |
O kod tebe sve lijepo,složeno,uredno,rascvjetano,a slike su
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |