Emilly |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 70> |
Korisnik | ||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mandevila neumorno cvjeta, a cvijetovi su svaki put sve veći. Predivna je!
![]() |
||
![]() |
||
Sponzorirani linkovi | ||
![]() |
||
Emilly ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 11 Listopad 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1664 |
|
Plumbago ima goste svaki dan
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Iwanagara
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Potinara Hoku Gem
![]() |
||
![]() |
||
|
Dendrobium nobile
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
|
Emilly draga,kod tebe sve uvijek izgleda prekrasno ![]() ![]() ![]() |
||
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
||
![]() |
||
|
Hvala Teica
![]() I meni su baš slatke. Jedna velika ima i pupoljke ![]() |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Huh... Znaš, baš sam razmišljala o tome maloprije. Stoji mi ispred kuće, fino ju se vidi s ceste
![]() |
||
![]() |
||
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
|
Ovo je posebna boja mandevile,prelijepa se,a orhideje priča za sebe
![]() |
||
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
||
![]() |
||
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
|
![]() Ma znam ja gdje ih ima, ne brini
![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Hvala ti kaktusiću
![]() |
||
![]() |
||
|
Ma našla bi ja nju. Nema ih baš po selu ![]() Bilo bi ![]() |
||
![]() |
||
irenaidani ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 817 |
|
![]() |
||
![]() |
||
flover ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 03 Travanj 2011 Status: Offline Bodovi: 397 |
|
kopirati ću samo ovo:
![]() |
||
"Cvijet treba sunce da postane cvijet, čovjek ljubav da postane čovjek."
|
||
![]() |
||
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
|
skrenula s ceste da vidim naziv žute biljčice, a kad ono niš, nema veze opet mi se sviđa. A za lopoč baš si morala reći da još i pup ima? niš nema mi druge nego na godinu trpam jedan u teglu
![]() diplica- kak ju zovem je ljepotica, stvarno pazi da se kojoj dragoj susjedici ne svidi. kavicu sam kod tebe popila , ostavim malo i tebi ![]() |
||
belica,zagreb
|
||
![]() |
||
maris40 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 21 Studeni 2011 Status: Offline Bodovi: 3958 |
|
Prekrasno,a za stapeljice uvijek kažem da su slatke,stvarno jesu
![]() |
||
![]() |
||
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
|
Emilly mislim da si ti krivac što sam se zaljubila u adeniume i orhideje.Hvala ti na tome,a ja ću i dalje s oduševljenjem pratiti tvoje bogatstvo u vrtu i kući.
![]() |
||
![]() |
||
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
|
![]() |
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6162636465 70> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |