Razmjena salveta i nabavka materijala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 89> |
Korisnik | |
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ja samsvoj popis napravila, pomno ispitala kvalitetu svojih
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bubamara22 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 01 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 1149 |
tenks ninochka!!
|
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Bubamaro.. kak si ti brza!!!
![]() |
|
![]() |
|
jel da?? ma joj ja kad nekaj vidim i ak nije odmah nije nikak...volim sve odmah zbavit pa da sam mirna...
![]() |
|
![]() |
|
obratite pozornost na linkove na toj stranici, to su linkovi na slične stranice na kojima se mogu mijenjati salvete....joj branka, pusu ti šaljem!!!!! hvala za link....
![]() |
|
![]() |
|
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
Wau.. kakve salvete!!!
![]() |
|
![]() |
|
si vidla??? koji izbor.... a tek one kaj ne mijenja....ma predobro...
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
drage moje!dogodila mi se nesreca.dan prije badnjaka dobila sam upalu pluca.bila sam do jucer u bolnici.želim vam sretan božić i novu sa zakašnjenjem
|
|
![]() |
|
baš mi je žao, nadam se da ti je bolje...i tebi sve najbolje!!
|
|
![]() |
|
ivona 777 ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 18 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 239 |
bolje je.
|
|
![]() |
|
ajd baš mi je drago i bježi sad u temu chat jer će nas zadavit kaj tu klaframo...
|
|
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Ivona što brže nam ozdravi, šaljemo ti svi zajedno dobre vibracije
a ja sam se ponovila i mijenjam 1 za 1, ma dobro ljudi smo, može i drugi omjer, ako nudite stvarno nešto dobro, dobro (a to bi po meni sada bilo Afrika, Egipat) neoštećeno, nesavinuto, sa svim slojevima, molim sa kodom i pripadajućim brojevima...
![]() Nudim
![]() ... Ashden Chelsea salete - Australia (i onda jako, jako sitno piše proizvedeno u China)
i
![]() Papstar - Njemačka
Ma, sve si nešto mislim kako bi bilo dobro organizirati se negdje na kavici/čaju/kuhanom vinčeku pa da se nas okupi prekonekoliko i donese svoje vrečice i lijepo započnemo đoranje! Kaj velite na tu ovogradsku ideju!
|
|
![]() |
|
pa točno to, ja to već tjednima govorim al me nitko ne doživljava previše.....KOLEKTIVNA KAVA!!!!!!!!!!!!! pod hitno....već mi je dosta pošte,a možemo svi fino kavu popit...
|
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
franjica ja bi od svake po tri komada ak more, daj pogle kod mene kaj imama na linku ak si kaj najdes, no imam i novih ali ne stigoh pofotkati, bum ovih dana nadopunila linkic
bubamaro ak neprestanes s tom drekom oko kave bum de zadavilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
em ti kavu, eto vukla te bum kod hippy za pocetek, a onda bumo i franjicu dovukli negdje nekak-ja sam ju vidla..lalalalalalala..iako me zena vidla u najgorem izdanju, pa jos proljece mi duguje coffi.....ne tuli...budeeeeesssss pilaaaaaaaaa
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
joj moramo ti dati malo caja od maka da se smiris il bus morala ustajati ko mi jerbo si puna force...ajme koja energija...nego cekam plavu bojuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu...i to trebam jaaaaaaaaaaaaaaaaa
kod hippy...hehehe ja tam dojdem, sjednem za stol i prvo popravim tlak sa klopom i napitkom tek onda se ukljucim..hihihi
|
|
![]() |
|
juuuuhuhuhuhuhuuuuuu, jedva čekam...
|
|
![]() |
|
bumo dobile batina...bjez na chat
|
|
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
ajme zene koja frka nastala oko fraulein susi... ma nije ona bas takav zmaj, nije od mene trazila proizvodjaca (to je vise ono, ak znas napises joj, ak ne nikom nis), a bogami mi je i poslala salvete i prije neg ja njoj...
|
|
![]() |
|
joj super, mi smo u pripremama...hehehe
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 89> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |