Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Cvijeće oko i ispred kuće.....
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Cvijeće oko i ispred kuće.....

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 226>
Korisnik
Poruka
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 9297
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 22:15
Evo mene kod sestre u čaršiji i do maksimuma iskorištavam njihov internet ne da ju  da noćim -ne daju laptop ništa------------a ovo su kadifice od komšije tako i ti slikaš i ubcivaš i fališ se pa ja sveko i ti radim
** Svaki miris novog cvijeta uljepša mi dan.**
Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bromelija View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
No.3 Najljepše orhideje2014

Bodovi: 3292
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bromelija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 22:21
smile141niho samo tako
Na vrh
Lantana View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6857
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Lantana Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 22:46
Niho prkrasno cvijeće, ali opet moram pohvaliti i fotografije, ovo si super uhvatila

život je more
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01 Rujan 2009 u 22:52
Joj Niho, a moje kadife više od 1/2 metra, da mi njih nekako skrižamo LOL. onda bi bile taman. Boja im je fenomenalna, pa one su skoro crvene.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 15:00
Misliš li na ovo katosmile81-nama križamosmile96
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 15:05
Originalno poslano od člana Lantana Lantana napisao:

Niho prkrasno cvijeće, ali opet moram pohvaliti i fotografije, ovo si super uhvatila

-Za otu nisam ni znla da postoji .to moj S. sve pronađe on svagdje zaviri i meni se baš sviđa-a njegovo oko što spazi sine ne umače više TongueWinkWink
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 15:08
Originalno poslano od člana kat.rea kat.rea napisao:

Joj Niho, a moje kadife više od 1/2 metra, da mi njih nekako skrižamo LOL. onda bi bile taman. Boja im je fenomenalna, pa one su skoro crvene.
- A zaboravila sam reći . Ode ja prvo tempere bojice izmiješati pa da vidim našta će ličiti bebaći ako se meni svidi odma križamo ------cvijeće----------LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
kat.rea View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5433
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje kat.rea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 17:29
Ha,ha, može i boja, ali ja sam mislila na visinu, tvoje picmoljci, a moj divovi za kadife, ak ih zmiksaš i podijeliš...najtaman LOL.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 20:20
A ovu Trišu treba daviti za ove moje picmoljke nisu picmoljci ima ih za dobro ali možemo ih oplođavati ili oprašivati bitno je da se volesmile81---smile96
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 19699
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 21:17
Pusti ti oprašivanje nekom drugom, a te niske kadifice spremi rađe sjeme, jer moje su kao i kat.reine ogromne, a male mi trebaju za Skradnik.
RIJEKA

"NEVERA S KVARNERA" odabrala "otok"
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02 Rujan 2009 u 22:25
smile156----------Triša ----Triša hmmmmmmmm ma biće sijemena i hej ima impatinas crveni dobiću ga  nisko raste a boja crvena to još nisam vidjela -tebi ću prodati
Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 18:14
Kadife??? Pa gdje si ih sakrila među travom, morala sam staviti debele naočale da ih nađem....Wink
Tu boju nemam, skupljaj sjeme....
Šta je sa povrtnjakom, ajde slike pa da nalo S.....ka hvalimo, ti bi samo da se tebe hvaliLOL
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 19:59
I ja mislim gdje su ti pomidori, kapula, lubenice - sve ste već pojeli - izjelice, sad  ćete početi jesti cvijeće,
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 20:08

--  E za ove cvijetove -dalia-lukovice sam dobila od....Triše....smile96.pa evo da se vidi kako su napredni i nisu .....mali pic-moljci...

.

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 20:16

-Neznam dali ćete vjerovati ali evo sada mi opet cvijeta ova  Gladiola i po prvi put imam ovakve boje...

.
Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 20:20

--Ove tegle i ostalo je za ..Trišu i Korjenka da malo okuse papriku(kupus) i pomidori...sve ovo imam na temi
 zimnice eto nisam sve pojela jer nisam gladnica pa neću pojesti to tvoje cvijeće...hahahahasmile96

Na vrh
korijenko View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 6701
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje korijenko Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 21:09
Ajme vidi turšije....  mljac, davno je nisam radila, mogla bi malo ove godine
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža

(zgora Opatije)
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 21:45
Vau odmah dolazi i donesi zimnicu, mljac.
RIJEKA

Na vrh
niho View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje niho Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03 Rujan 2009 u 22:11
nema te šanse samo dođite i uzmite koliko želite  dok vi ne dođete ja ću uživatismile50
Na vrh
Triša View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Triša Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04 Rujan 2009 u 09:54
Ovo je valjda neka tvoja palmica - ustvari ne znam kak se zove, ali azveselila me novim listićem, znači primila se.

RIJEKA

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 226>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,516 sekundi.