Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 131> |
Korisnik | |
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ha, ha, Bebolina, kakva je to kombinacija? Kapucino je za tebe, dok uzivas u djelu svojih zelenih prstica. Dvije mlade biljcice i dvije case, cekas nekoga s poklonima?? Ili??
Tea ti si u pravu, i ja sam neki dan filozofirala kako su lijepi i jedni i drugi, svaki na neki svoj nacin. Evo jos malo sofisticiranih, MOOREA MAGICIAN, ime mu je zato sto je svaki cvijet malo drugaciji: ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Bitno da su biljcice doputovale zive i zdrave.Izgleda da su cvrsce nego sto sam mislila a znam da su i u pravim rukama.Jedva cekam vidjeti koja ce to boja biti.
|
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Mira K ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Krasna je Free
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
OPG 159365
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
E, super, a ja se vec brinula. Je li to procvala u putu?
Jako pazi na zalijevanje, neka se uvijek osusi izmedju dva zalijevanja.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajama ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Siječanj 2012 Lokacija: slavonija, Status: Offline Bodovi: 5957 |
bome tebi ide sve,još da ti je malo više vode
|
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Savrsena biljka, Bebolina. I u orezivanju si majstor, ocito.
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Nemilosrdno sam ga orezala pred zimu, čak sam pomislila da sam pretjerala, ali očito mu je takva frizurica trebala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Noci su (IPAK!) vec malo hladnije, i hibisi to odmah pokazu:
Voodoo Magic, dosta dobro se ukorjenjuje, nadam se da ce jednog dana procvjetati i kod Beboline!
Uploaded with ImageShack.us
|
|
OPG 159365
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Sjećate li se onog mog starca, izduženog olinjalog, ofucanog - onog što sam ga pokušala margotirati pa mi nije uspjelo?
![]() Evo kako izgleda sada. ![]() Izbrojila sam na njemu 32 pupa. |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 16 Rujan 2009 Lokacija: Rijeka Status: Offline Bodovi: 5574 |
Za sve nas koji nismo puno znali o ovoj vrsti hibiskusa sve je napisano ovdje:
Super objašnjeno i sve na jednom mjestu. |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
@Andina, prekrasan je!!!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Andina ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši vrt pod kišom 2014 Pridružen: 31 Srpanj 2011 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3306 |
Da nije bilo Nine, ovaj starac vjerojatno više ne bi bio među živima. zahvaljujući njezinim savjetima, doživio je svoju drugu mladost.
![]() Nina, hvala ti! Ovom Voodoo Magicu stvarno odgovara ime! Kako je samo krcat cvjetovima! ![]() Bebolina, na tvom mladiću više cvjetova nego na mom starcu. Eh, što ti je mladost i dobra ruka! ![]() |
|
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik) |
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
![]() |
|
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Svi su mi lijepi, neznam za kog bi se odlućila a tebi štefice
![]() |
|
Rijeka
|
|
![]() |
|
stefica.n ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 09 Ožujak 2012 Lokacija: Sl.Brod Status: Offline Bodovi: 1443 |
Ni ja ne bi znala koji mi je favorit,svi su prekrasni,evo upravo sam dobila 5 reznica od ovog duplo crvenog,nadam se da će bar koji se zakorjeniti
|
|
![]() |
|
pčelica7 ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 27 Listopad 2008 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 1966 |
![]() ![]() |
|
Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |