Početna stranica Početna stranica > Drveće, živice, palme ruže i bonsa -Forum o drveću > Egzotično grmlje i drveće
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 131>
Korisnik
Poruka
 Ocjena: Ocjena teme: 2 Glasova, Približno 5,00  Tema Pretraga Tema Pretraga  Opcije teme Opcije teme
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Status: Offline
Bodovi: 1582
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 16:57
Ha, ha, Bebolina, kakva je to kombinacija? Kapucino je za tebe, dok uzivas u djelu svojih zelenih prstica. Dvije mlade biljcice i dvije case, cekas nekoga s poklonima?? Ili??

Tea ti si u pravu, i ja sam neki dan filozofirala kako su lijepi i jedni i drugi, svaki na neki svoj nacin. Evo jos malo sofisticiranih, MOOREA MAGICIAN, ime mu je zato sto je svaki cvijet malo drugaciji:

Uploaded with ImageShack.us
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12672
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 17:20
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

Ha, ha, Bebolina, kakva je to kombinacija? Kapucino je za tebe, dok uzivas u djelu svojih zelenih prstica. Dvije mlade biljcice i dvije case, cekas nekoga s poklonima?? Ili??

Naša mi je Tea stigla u posjet s dvije mlade biljčice, a ja spremila capucino, čaše, sok i umjesto da stavim bocu s sokom na tacnu, ja biljčice a sok...lako ćemoLOL Tongue 
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
Tea View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka

Bodovi: 3658
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 18:42
Bitno da su biljcice doputovale zive i zdrave.Izgleda da su cvrsce nego sto sam mislila a znam da su i u pravim rukama.Jedva cekam vidjeti koja ce to boja biti.
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 5574
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Kolovoz 2012 u 23:10
Originalno poslano od člana Free Free napisao:

Tako je Bebolina, da i taj pup otpadne nije jako važno, važno  je da je biljka jedra, zdrava i jaka  !!

To govorim iz svog iskustva, a glavnu ulogu imaju naše učiteljice, Nine i Beboline !!  Da nije bilo njih ovaj ljepotan bi se i dalje mučio, iako sam ja mislila da sam mu dala sve !!

Danas, nakon punih 7. mjeseci, i puno pootpadanih pupova, sa dovoljno prikupljene snage, pup je otvorio i moj,  Mirin rođendanski poklon za moj ročkas !!

Krasna je FreeThumbs%20Up
Rijeka

Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 18:43
Iz dva kuta, Blue Ballerina i Magnifique,

OPG 159365

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17 Kolovoz 2012 u 22:24
Originalno poslano od člana nbjelovu nbjelovu napisao:

I ova Kona ne prestaje cvasti. Uvijek je bila cvatna,ali ove godine je posebna

Imam Konusmile213

NinaHugsmile79
Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovara, a fukara se obogati.   I. Andrić
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2012 u 18:59
E, super, a ja se vec brinula. Je li to procvala u putu?
 Jako pazi na zalijevanje, neka se uvijek osusi izmedju dva zalijevanja.
OPG 159365

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2012 u 20:02

Stigao je s već uvelim cvijetom, ali ok, bitno da je biljka živa i zdravaThumbs%20Up

Bez brige za njegu, ide to meni...
Vidi ovogTongue

Na vrh
ajama View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5957
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje ajama Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18 Kolovoz 2012 u 20:05
bome tebi ide sve,još da ti je malo više vode
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 16:40
Savrsena biljka, Bebolina. I u orezivanju si majstor, ocito.
OPG 159365

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19 Kolovoz 2012 u 20:41
Nemilosrdno sam ga orezala pred zimu, čak sam pomislila da sam pretjerala, ali očito mu je takva frizurica trebalaTongue 
Na vrh
nbjelovu View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje nbjelovu Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26 Kolovoz 2012 u 06:44
Noci su (IPAK!) vec malo hladnije, i hibisi to odmah pokazu:
Voodoo Magic, dosta dobro se ukorjenjuje, nadam se da ce jednog dana procvjetati i kod Beboline!
OPG 159365

Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2012 u 20:55
Sjećate li se onog mog starca, izduženog olinjalog, ofucanog - onog što sam ga pokušala margotirati pa mi nije uspjelo?

Evo kako izgleda sada.

Izbrojila sam na njemu 32 pupa.
“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28 Kolovoz 2012 u 23:10
Za sve nas koji nismo puno znali o ovoj vrsti hibiskusa sve je napisano ovdje:

Super objašnjeno i sve na jednom mjestu.

Rijeka

Na vrh
bebolina View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bebolina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 00:09
@Andina, prekrasan je!!!Clap
Na vrh
Andina View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
Najljepši vrt pod kišom 2014

Bodovi: 3306
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Andina Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 07:34
Da nije bilo Nine, ovaj starac vjerojatno više ne bi bio među živima. zahvaljujući njezinim savjetima, doživio je svoju drugu mladost. LOL
Nina, hvala ti! Ovom Voodoo Magicu stvarno odgovara ime! Kako je samo krcat cvjetovima!Clap
Bebolina, na tvom mladiću više cvjetova nego na mom starcu. Eh, što ti je mladost i dobra ruka! Wink

“Cvijeće su riječi koje čak i malo dijete može razumjeti”.
Artur C. Coxe (američki svećenik i pjesnik)
Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 10:11

jedini prezivio prošlu zimu procvjetao
Na vrh
Mira K View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru
ZLATNI DONATOR

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mira K Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 11:06
Svi su mi lijepi, neznam za kog bi se odlućila a tebi štefice smile72 
Rijeka

Na vrh
stefica.n View Drop Down
Odrastao grm
Odrastao grm

Bodovi: 1443
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje stefica.n Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 12:19
Ni ja ne bi znala koji mi je favorit,svi su prekrasni,evo upravo sam dobila 5 reznica od ovog duplo crvenog,nadam se da će bar koji se zakorjeniti
Na vrh
pčelica7 View Drop Down
administrator
administrator

Bodovi: 1966
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje pčelica7 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29 Kolovoz 2012 u 21:42
smile141 za vaše hibije, svi odreda su prekrasni....i mene razveseli svaki novi cvijet na mom hibiju, ali danas je veselje bilo dvostruko, kad sam došla s posla dočekala me dva cvijeta na jednoj grani, nikada mi se to nije dogodilo

Kad ima volje, ima i načina. (G.B.Shaw)
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 131>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.