mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 100> |
Korisnik | |
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mare čestitke i od mene na osvojenom prvom mjestu, kadica je slatkiš pravi!!!
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala vam svima
![]() hvala svima koji su učstvovali,svima koji su glasovali i svima koji su se zabavljali u novom natlecanju......
zahvalila bi i onima koji su osmislili ovaj natječaj......da malo razbijemo monotoniju
![]() vidim da sam dobila i peharček........jal to prelazni?
mima slatko sam se nasmijala tvom prijedlogu da prošetam u kupaćem........u takvom natjecanju nemam šanse ući ni u užu konkurenciju
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Felina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 16 Ožujak 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 534 |
Pridružujem se čestitkama!!!!
![]() Vidiš da sam dobro rekla da Tebe moramo zvati s VI. |
|
![]() |
|
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
vec sam cestitala,ali nije zgorega ponovit
![]() ![]() |
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
hvala,hvala
![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
mare,iskrene cestitke od srca.
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Mare, moram ti i ovdje čestitati!!!
Bravo, rad je zaista zaslužio prvo mjesto!!!
![]() |
|
![]() |
|
hvala,hvala
![]() ![]() ako se tko god nije uspio da sada okupati u kadici nek slobodno navrati
![]() |
|
![]() |
|
lluvia ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 07 Kolovoz 2009 Status: Offline Bodovi: 626 |
Cestitam draga na pobjedi... malo sam bila zauzeta nekim drugism stvarima, ali za mene uopce nije bilo dvojbe tko ce i s kojim radom pobijediti, meni je vec ooodavno sve bilo jasno
![]() ![]() |
|
Love rescue me, come fort and speak to me... rise me up and don't let me fall. No man is my enemy, my own hands imprisson me. Love rescue me.
|
|
![]() |
|
maslina55 ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Lipanj 2009 Status: Offline Bodovi: 971 |
![]() |
|
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
Čestitke na pobjedi, zaslužila si
![]() |
|
![]() |
|
hvala drage moje
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ma vidi vraga!Mi ćemo ovdje pisati i pisati a ona će spavati na lovorikama!E neš!Izlazi Mare ohladi se voda u kadi!
|
|
![]() |
|
file ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 668 |
mare -sad kad je kadica postala javno dobro mislim da bi trebala otvoriti javno kupatilo
![]() |
|
![]() |
|
slavice radim je ponešto ali moram se doći zahvaliti......slava je naporan posao file ova ti je dobra.......zamisli nas kokoši u javnoj kupaoni........
![]() |
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Zaboravila sam pitati-gje ćemo mi ostali sudionici naći tvoju adresu za poslati ti salvetice?Poslat ću ti svoje najljepše -od srca!
|
|
![]() |
|
Sasha ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 19 Rujan 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 237 |
Mare čestitke na pobjedi!
![]() |
|
![]() |
|
još jednom se zahvaljujem svima
![]() u nekakvoj sam fazi........uostalom vidjet ćete po radovima........svaštarim .....
ove okvire sam kupila na totalnom sniženju.......a tak su i izgledali posuti umjetnim pjeskom i nacifrani (kao sad nisu
![]() ![]() s ovim svjetlim okvirom je bilo povuci-potegni.........nisam imala odgovarajuću boju i smješala sam narančastu,smeđu i žutu a kad se to osušilo ispala je doslovno drek boja.......pa sam to onda prefarbala u narančasto......ali nemam tu žuto narančastu nego crveno narančastu i sve je izgledalo ko prst u oko
![]() s crnim okvirom nije bilo nikakvih problema.....crna mu je bila suđena.........na oba okvira je 2k sottile.......na crnom punjen zelenim a na krem je punjenje tamno žuto......
![]() ![]() ![]() ![]() a malo sam radila i na staklu.....jedan tanjur,proljetni i pepeljaru kao poklon prijatelju pomorcu........maslačak mi je poslala salvetu s jedrenjakom,hvala draga
![]() pepeljaru sam s donje strane premazala s cristal lakom i dobila taj efekt stakla......a može se i prati.....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |