Bigmamma's dvorište |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 74> |
Korisnik | |
Retriver Sara ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 06 Lipanj 2009 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 8979 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
koka, pre-div-no...sada mi je jasno zakaj te bole leđa, baš je sve kaj po špagici...krasan mi je klematis
![]() |
|
...ja volim brege zelene, na njima kleti drvene, ja volim Zagorje moje, najlepše na svijetu...
zagreb |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
La donna per piccola che sia
vince il diavolo in furberia Ivanić grad |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
bravooo
|
|
![]() |
|
bigmamma ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 02 Studeni 2009 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 3466 |
![]() ![]() ![]() Eto, gotovo za ovaj put. Nije mi dvorište baš nešto u bojama trenutno. Šeboji i tulipani skoro ocvali, nešto još nije procvalo. Zelenila puno, ostalih boja nešto manje. U startu sam pogriješila (vjerujem, dogodilo se i drugima) jer nisam planirala sadnju po dobu cvatnje, nego sam, što naša BB-a kaže, sadila stihijski, što mi se svidjelo i što mi je pod ruku došlo. Sad to znam, al kad sam krenula uređenjem nisam znala. Al radim na tome, trudim se, i vi mi puno pomažete savjetima i idejama. Zato volim ovaj forum, uvijek postoji neka dobra duša koja te uputi kad pogriješiš i pomogne ti da to ispraviš. Svima koji obilaze moje dvorište velika, velika ![]() |
|
|
![]() |
|
Eto, da me barem ti razumiješ! Clematis je još više cvjetova otvorio, prekrasan je stvarno. Samo, nije mi jasno zašto ih ima sam pri dnu, gore ništa. |
|
|
![]() |
|
Camellia ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2012 Lokacija: Dugo selo Status: Offline Bodovi: 6620 |
Bravo za hoste,njih obožavam,a poslije ove kiše bit će još veće.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Nataly ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2009 Lokacija: Lič Status: Offline Bodovi: 2666 |
Stvarno si bila vrijedna. ![]() Nemoj zaboraviti sliknuti peruniku kad procvate, ona boja pupa je ![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Stvarno si sredila vrt! Bravissima!
|
|
Lošinj
Ne bojim se juga, ne bojim se bure, ne bojim se neba, dubine ni dna Podivljali valovi me uzalud jure, na krilima vjetra poletjet ću ja... |
|
![]() |
|
Camellia, lijepe su mi hoste, al imam ih "samo" 7. Morat ću još koju ubost!
Nataly, tu peruniku sam si od svekrve donijela. Kad ih je prorjeđivala dala je meni one koje više nije htjela. Među njima je bila i ta tamno ljubičasta, skoro crna. Alšto je najbolje, takvu je samo jednu imala. I ta jedna je završila kod mene. A tko joj krriv, nije pazila. ![]() Otok, grazie, grazie! Trudim se. |
|
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
Heucere - predivne !! aliiii..... fali ona Caramel
![]() I da, sve ti je pici- pici
![]() ![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
kontesaa ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 15 Listopad 2007 Lokacija: Zagorje Status: Offline Bodovi: 6195 |
dragica lijepih hostica si sukupila, a na peruniku pazi da sveki ne dođe natrag po nju hehehe
![]() bum se već iskupila za kavicu ![]() |
|
Čuda se događaju samo onima koji u njih vjeruju :)
Zagorski bregi |
|
![]() |
|
Korijenko, samo ti zaje.... dok imaš koga. Dočepat ću se ja nje, ne brini. Pa da vidimo onda!
![]() Konte, već mi je rekla da će mi je uzet nazad, samo da ocvate. Njoj na kraju ostale samo bijele. A za kavu... budeš već nekak. |
|
|
![]() |
|
Anaida ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2007 Lokacija: Hr Status: Offline Bodovi: 7297 |
Baš ti je lepeko dvorišće!!
|
|
"Više nego iz tvojih usana neka govori ljubav iz nježnosti tvojih ruku, iz srdačnosti tvojega smiješka i iz pažnje tvojega srca."
P.Bosmans |
|
![]() |
|
cvijetićljubac ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Srpanj 2011 Status: Offline Bodovi: 741 |
![]() |
|
![]() |
|
korijenko ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 27 Kolovoz 2008 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 6701 |
![]() |
|
Pup do pupa,do ruže ruža, uberi što priroda ti pruža
(zgora Opatije) |
|
![]() |
|
Medvjed34 ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 13 Travanj 2010 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 1640 |
Bormeč si si fest truda dala... Lepo nema kaj!
|
|
Živi svaki dan kao da ti je prvi
|
|
![]() |
|
anabistrica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() 4. Najljepši vrt - prijatelj životinja Pridružen: 09 Studeni 2011 Lokacija: Marija Bistrica Status: Offline Bodovi: 4011 |
Bigi, lepo ti je dvorišće, dobro se odmori da imaš snage za novu košnju. Kišica godi travici pa bu brzo opet do gležnja. Cvećke su ti krasne, ali ne mogu odgonetnuti kaj ti je ovo. E, da. Kad ti svekina preunika ocvate brzo je odreži (a i sve druge) tak da je ne prepozna pa ostane kod tebe. A kad se proširi pa je moraš reducirati, zna se kam buš s viškom
![]() |
|
Lepe ti je Zagorje zelene
|
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
baš je sve pic-pic, kako i sama kažeš. meni se sviđa i kad je sve zeleno i lisnato, pa uživaš u nijansama zelenih boja. Svi mi griješimo i sadimo stihijski, vjerojatno zato što nam je svaka biljčica lijepa i kad imamo mogućnost gdje posaditi onda bi sve odjednom. Meni prvoj nedostaje strpljenja, a onda kad nešto već imamoonda pomalo i planiramo i premještamo - ispravljamo početničke greške koje smo činili najviše zbog nestrpljivosti. Meni se baš sviđa u tvom vrteku
|
|
![]() |
|
blue sky ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3013 |
ljepo uredno ali i mene zanima kao i anubistricu kakav je to cvijetak ako je cvijetak
|
|
![]() |
|
Anaida, cvjetićljubac, i vama jedna
![]() Korijenko, baš ti hvala što misliš na mene! Izgleda da mi se Anastazijina glomerata ipak primila, al samo ti meni nju spremi, od viška glava ne boli. ![]() O, Medek, dobro jutro! ![]() Anabistrica, to je kameleon. Izvirio mi van neki dan. Naravno da sam zaboravila da mi je tam di je. Ja sam za ubit! A za peruniku ne brini, nekak ćemo taj višak već riješit. ![]() Moon, drago mi je da me razumiješ. Je, valjda smo svi nestrpljivi pa poslije kad vidimo gdje smo fulali, ispravljamo i popravljamo. Al sve je to za ljude, na vlastitim greškama se najbolje uči. Al na kraju krajeva, već sam stoput rekla i opet ću ponovit riječi jedne mudre osobe s kojom obožavam razgovarati, nije bitno kakav je drugima naš vrt, bitno da je nama lijep i da mi uživamo u njemu. E, ja u svom uživam! Blue sky, eno sam gore odgovorila da je riječ o kameleonu. Hvala svima na posjeti! |
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 74> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |