Moj mali gradski vrt - 2 |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 78> |
Korisnik | |
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Anastazija na pp ću ti večeras reći.
Budi uz mene , Tony Cetinski
Nocas, sanjao sam brod na moru |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
FranjicaZG ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 10 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 4567 |
Vjerujem da je Mia dobro a sad moram reči da me šetnja osvježila, ozdravila, napunila snagom samim time i željama i idejama...stvarno uživanje, meni je do sada u mojim kopanjicama bilo zadovoljstvo vidjeti zelenu boju (glavno da sam razbila sivilo asfalta i betona) a sada si me dovela do toga da i ja moram napaviti promjene, dodati tonove i malo boja...napraviti hostinjak i dodati heuchere... baš ste zarazni vas troje cvjetnofotografskih umjetnika....
![]() |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
lijepo!
|
|
![]() |
|
Tija ![]() Cvjetni guru ![]() Pridružen: 04 Prosinac 2008 Lokacija: nooooo Status: Offline Bodovi: 6510 |
Oj....ja imala goste!!!
Franjice hvala na svemu, a promijena je uvijek dobrodošla, pa makar lijevu kopanju stavili na mjesto desne...samo naprijed, uživati ću gledati te promjene.
GT hvala!!!
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
Samo da proverim da li ima nesto novo a usput da pogledam opet ono staro...
![]() |
|
![]() |
|
Cvijetomanijak ![]() Mladi grm ![]() ![]() *moderator - povrća Pridružen: 31 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 496 |
wau prekrasne slike ...doista su mi uljepsale jutro
![]() |
|
![]() |
|
Balka Bea PP!
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
I mene su oduševile tvoje ruže, baš su prelijepe, a kakve li su tek kad nisu bubane!!
A amaralis je...kao ti, lijep a tajanstven, profinjen ![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
Baka Bea ![]() Trajnica ![]() Pridružen: 19 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 2451 |
[QUOTE=Tija]Balka Bea PP![/QUOTE
Hvala, riješeno. Evo me u jutranjoj šetnji za dobar početak dana. Moji favoriti su bodljikavci, sve pohvale vrtlarici, a naravno i umjetničkim fotografijama. Više ne znam tko je slikao, juniorka se također dokazala ![]() |
|
![]() |
|
Evo novih fotkica moje Hostice moje Heucherice e nikad nisam imala mačuhice (dan i noć) i sjemenčica je neznam od kud došla i primila se i sad imam jednu malu malecku u svom vrtu moja maca Miki na položaju
Ne treba, prazno tijelo meni ne treba . . .
|
|
![]() |
|
Olja ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 13 Siječanj 2011 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Bodovi: 842 |
E pa Miki me je razoruzao...uzivam u prelepim fotkama,divnom cvecu,kad ono lepota neiskazana...pa on je ziva lutka...samo da ga ljubis
![]() |
|
![]() |
|
mali gogo ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 20 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 780 |
Tvom vrtu izgleda ne smetaju vrućine. Prekrasan je kao da je sredina proljeća. A fotografije su kao i uvijek savršene. Cvijeće gotovo da iskače iz fotografije, kao da gledam 3D projekciju cvijeća. Svaka čast carice! A također i tvom caru na fotkama. :D
Kako Miki podnosi vrućinu tako bundast? Prekrasan je.
|
|
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
|
|
![]() |
|
Olja, da je živa , baš živa lutka..... sad dok su vrućine samo spava a po noći je aktivan, preaktivan pa neda spavati jer bi se on mazio.
Gogiću ljubice moja.....ja Carica??? Daleko sam ja od nje. Hvala na lijepim riječima. Miki čisto dobro podnosi vručinu.....sad jede samo hranu koja dolazi direktno iz frižidera....što baš i nije dobro jer je prošle godine bio prehlađen.
|
|
![]() |
|
mimi46 ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 20 Veljača 2011 Lokacija: moslavina Status: Offline Bodovi: 386 |
Tija ja se naslušala dobre muzike kod tebe odmorila oči na lijepim sličicama...još da je bilo neko hladno osviježenje osatala bih i duže
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bergenia ![]() Trajnica ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 17 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 2776 |
Lijepo je doći u tvoj vrt i uživati u umjetnosti cvijeća!
Slike su božanstvene!
|
|
![]() |
|
baka ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 14 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 14388 |
Može me biti sram koliko nisam bila...
![]() I krenula od Vokijevih amarilisa.... ![]() Tij,a tvoj je vrt toliko pun prekrasnih biljki da je to za nevjerovati...koliki izbor, kako je sve prekrasno posloženo.... ![]() ![]() ![]() A slike... pa...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
sve je prekrasno, hoste su posebne
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tvoj Miki je čupaviji od mog Čupija ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Bako prvo i osnovno nema Vas za što biti sram......ni ja dugo nisam svugdje bila ne stigne se.
Bakić a sve to skupa na 80m2 cjelokupnog dvorišta ![]() Mari Miki pozdravlja čupija.
|
|
![]() |
|
hanaK ![]() Već proklijao ![]() ![]() Pridružen: 17 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 216 |
prekrasne slike!
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6364656667 78> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |