Početna stranica Početna stranica > Vrt - Forum o vrtovima > Moj vrt u slikama
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Moj mali gradski vrt - 2
  Pomoć Pomoć  Pretraga foruma   Događanja   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Moj mali gradski vrt - 2

Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 78>
Korisnik
Poruka
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Status: Offline
Bodovi: 6510
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 11:12
Anastazija na pp ću ti večeras reći.

Budi uz mene , Tony Cetinski

Nocas, sanjao sam brod na moru
vjetar, vjetar ga je slomio u zoru
jer ti, nisi bila tu
gdje si, drhtao sam kao dijete
dodji, sve mi suze ovog svijeta prijete
jer ja, predugo sam sam

Ref.
Budi uz mene
jer ti, samo ti me mozes spasiti
budi uz mene
jer mi, mi bi umrli od ljubavi

Kunem ti se Bogom
dijelio bi' s' tobom
dvije kapi usred pustinje
jer ti si meni sve

http://www.youtube.com/watch?v=cXtFmCycDAQ

Na vrh
Sponzorirani linkovi

Na vrh
FranjicaZG View Drop Down
Neukroćena biljka
Neukroćena biljka
ZLATNI DONATOR

Bodovi: 4567
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje FranjicaZG Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 15:24
Vjerujem da je Mia dobro a sad moram reči da me šetnja osvježila, ozdravila, napunila snagom  samim time i željama i idejama...stvarno uživanje,  meni je do sada u mojim kopanjicama bilo zadovoljstvo vidjeti zelenu boju (glavno da sam razbila sivilo asfalta i betona) a sada si me dovela do toga da i ja moram napaviti promjene, dodati tonove i malo boja...napraviti hostinjak i dodati heuchere... baš ste zarazni vas troje cvjetnofotografskih umjetnika....smile78
Na vrh
gospina trava View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5954
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje gospina trava Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15 Lipanj 2011 u 15:41
lijepo!
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21 Lipanj 2011 u 23:13
Oj....ja imala goste!!!

Franjice hvala na svemu, a promijena je uvijek dobrodošla, pa makar lijevu kopanju stavili na mjesto desne...samo naprijed, uživati ću gledati te promjene.

GT hvala!!!
Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 10:50
Samo da proverim da li ima nesto novo a usput da pogledam opet ono staro...smile78
Na vrh
Cvijetomanijak View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm
*moderator - povrća

Bodovi: 496
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Cvijetomanijak Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 10:55
wau prekrasne slike ...doista su mi uljepsale jutroSmile
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 21:33
Balka Bea PP!
Na vrh
Free View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 5914
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Free Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24 Lipanj 2011 u 23:17
I mene su oduševile tvoje ruže, baš su prelijepe, a kakve li su tek kad nisu bubane!!

A amaralis je...kao ti, lijep a tajanstven, profinjen    smile113
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode

Na vrh
Baka Bea View Drop Down
Trajnica
Trajnica

Bodovi: 2451
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Baka Bea Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25 Lipanj 2011 u 04:23
[QUOTE=Tija]Balka Bea PP![/QUOTE
 Hvala, riješeno.

Evo me u jutranjoj šetnji za dobar početak dana. Moji favoriti su bodljikavci, sve pohvale vrtlarici, a naravno i umjetničkim fotografijama. Više ne znam tko je slikao, juniorka se također dokazala Thumbs%20Up
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 20:09

Evo novih fotkica

moje Hostice

moje Heucherice

e nikad nisam imala mačuhice (dan i noć) i sjemenčica je neznam od kud došla i primila se i sad imam jednu malu malecku u svom vrtu

moja maca Miki na položaju

Parni valjak, Prazno tijelo

Ne treba, prazno tijelo meni ne treba
u tvojim ocima nema mjesta gdje sam bio ja
nema vise onih pogleda kao nekada
nema vise onih dodira sto lijece

Reci mi, do kada mislis sutjeti
.

.

.
.

.

http://www.youtube.com/watch?v=F2DGEjQrWi4[/i]

Na vrh
Olja View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 842
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Olja Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10 Srpanj 2011 u 20:59
E pa Miki me je razoruzao...uzivam u prelepim fotkama,divnom cvecu,kad ono lepota neiskazana...pa on je ziva lutka...samo da ga ljubis smile79!
Na vrh
mali gogo View Drop Down
Mladi grm
Mladi grm

Bodovi: 780
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mali gogo Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 10:38

Tvom vrtu izgleda ne smetaju vrućine. Prekrasan je kao da je sredina proljeća.

A fotografije su kao i uvijek savršene. Cvijeće gotovo da iskače iz fotografije, kao da gledam 3D projekciju cvijeća. Svaka čast carice! A također i tvom caru na fotkama. :D

Kako Miki podnosi vrućinu tako bundast? Prekrasan je.
Slavonijo, zemljo plemenita, vele ti si lipo uzorita. Okićena zelenim gorama, obaljana četirim vodama, na priliku zemaljskoga raja.
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 17:03
Olja, da je živa , baš živa lutka..... sad dok su vrućine samo spava a po noći je aktivan, preaktivan pa neda spavati jer bi se on mazio.

Gogiću ljubice moja.....ja Carica??? Daleko sam ja od nje. Hvala na lijepim riječima.

Miki čisto dobro podnosi vručinu.....sad jede samo hranu koja dolazi direktno iz frižidera....što baš i nije dobro jer je prošle godine bio prehlađen.
Na vrh
mimi46 View Drop Down
Pustio korijenje
Pustio korijenje

Bodovi: 386
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje mimi46 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11 Srpanj 2011 u 18:45
Tija ja se naslušala dobre muzike kod tebe odmorila oči na lijepim sličicama...još da je bilo neko hladno osviježenje osatala bih i duže    
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 08:53
Sirup%20od%20bazge Mimi sokić te čeka! Hvala na svemu!
Na vrh
bergenia View Drop Down
Trajnica
Trajnica
DONATOR

Bodovi: 2776
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje bergenia Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 12:41
Lijepo je doći u tvoj vrt i uživati u umjetnosti cvijeća!
Slike su božanstvene!
Na vrh
baka View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 14388
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje baka Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 13:58
Može me biti sram koliko nisam bila...Embarrassed
I krenula od Vokijevih amarilisa....Thumbs%20Up
Tij,a tvoj je vrt toliko pun prekrasnih biljki da je to za nevjerovati...koliki izbor, kako je sve prekrasno posloženo....ClapClapClap
A slike... pa...Winkem imaš umjetnika(e) u kući. Ovaj e je za buduću....Big%20smile
Na vrh
Mari,5510 View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Bodovi: 12480
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Mari,5510 Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12 Srpanj 2011 u 14:31
sve je prekrasno, hoste su posebneStarStarStarStarStar
tvoj Miki je čupaviji od mog ČupijaLOLWink
Na vrh
Tija View Drop Down
Cvjetni guru
Cvjetni guru

Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje Tija Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 00:22
Bako prvo i osnovno nema Vas za što biti sram......ni ja dugo nisam svugdje bila ne stigne se.

Bakić a sve to skupa na 80m2 cjelokupnog dvorišta Wink.......umjetnici mi štrajkaju, moram ih nekako ucijeniti da me slušaju kad ih molim nove fotke.

Mari Miki pozdravlja čupija.
Na vrh
hanaK View Drop Down
Već proklijao
Već proklijao

Bodovi: 216
Opcije poruke Opcije poruke   Hvala (0) Hvala(0)   Citiranje hanaK Citiranje  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13 Srpanj 2011 u 08:34
prekrasne slike!
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 6364656667 78>
  Prosljedi temu   

Pređi na drugi forum Forumska ovlaštenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.15
Copyright ©2001-2013 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.