Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 131> |
Korisnik | |
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
@moon, ja bi vrećicu skinula, obzirom da znam u kojoj je fazi bilo zakorijenjeno kad sam ti ih poslala
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
Bebolina...onda ću sutra maknuti vrećice...hvala ti |
|
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() Ovo je samo moje skromno mišljenje, ali pričekajmo Ninu, ona je stručnjak.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Draga moja,hibići ti leže samo tako ![]() ![]() Držim palčeve,to nije ni upitno ![]() ![]() ![]() [/QUOTE] Tea, da li da pinciram bebače ili da ih pustim da rade šta hoće?? ![]() Ako niknu bijeli, a trebali bi, biti će malac i za tebe
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Ja bi ih još pustila ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
ivana88 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 7 |
Pozdrav svima,nova sam ovdje ali vas pratim sto pisete,imam hibiskus i neznam sto mu se dogodilo,ostavila sam ga svekrvi na odrzavanju mjesec dana i bio je u cvatu,ona kaze da su cvijetici otpali prije nego su se otvorili a sada jednostavno ima samo pokoji listic i to je sve,dobila sam ga novoga s cvijetovima i bio je prekrasan a ona ga je i presadila u znatno veci cvijetnjak u tih mjesec dana
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ivana, vrlo je moguce da ga je previse zalijevala. Da li je zemlja vlazna, posuda teska? Ako je, razrahli gornji sloj zemlje vilicom, i ostavi ga da se susi sve dok lonac dobro ne olaksa. Onda malo zalij, pa opet cekaj da se osusi. Grane malo skrati, odrezi vrhove. Stavi na sunce. Ako korijen nije strunuo, brzo ces vidjeti mlade izdanke.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
ivana88 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 7 |
Sto se tice zemlje to sam napravila i u jako veliki cvijetnjak ga je stavila,nadam se da ce mladi izdanci krenuti uskoro, samo sada moram cekati ,hvala puno
![]() |
|
![]() |
|
nikada ne treba presađivati biljke u puno veći cvijetnjak, broj do dva veći cvijetnjak je sasvim dovoljan, jer onda biljka razvija korijen, a slabiije razvija nadzemni dio |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
bebolina...i aktivni su i prelijepi
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Tea ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 20 Prosinac 2010 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 3658 |
Hodaj pokraj mene i samo budi moj prijatelj
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Prelijepa boja i još dupli.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
nbjelovu ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2007 Status: Offline Bodovi: 1582 |
Ksan, prelijep je. A lijep je i njegov lijevi susjed.
|
|
OPG 159365
http://free-st.t-com.hr/hibiskuskodnine/ |
|
![]() |
|
enrikova nona ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 06 Prosinac 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 6269 |
<ako nekom das ribu nahranit ces ga jednom, ako ga naucis loviti ribu nahranit ces ga zauvijek> narodna
|
|
![]() |
|
Stvarno su prekrasni,na koji nacin ih odrzavate tako lijepima i grmolikim??
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |