Kaktusi u cvatu |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 134> |
Korisnik | |
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
astrophytum,
![]() ![]() ![]() |
|
...i kad poželiš se ravnice, dođi u Vinkovce...
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
[QUOTE=Glikica]Ovo mi se sviđa, ali ne tnam što je, pa da ne nagađam dajte vi koji znate, recite.
![]() Eriosyce senilis |
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
eriosyce je ali nije senilis ja imam senilisa ima bijele bodlje tek na vrhu makice crne u puno tanje
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
To je eriosyce andreaeana
|
|
**za čistu prirodu i obilje pčelica
|
|
![]() |
|
schumy ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 26 Kolovoz 2011 Status: Offline Bodovi: 465 |
Glikica, prekrasan astrophytum, klimatis, ovo je rijedak i vrijedan kaktus!
Bravo cure, samo naprijed! MissM, svima pozdrav! |
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Nigder lepše kak je vu Međimurju
kam se zglednem ružice mi cvetaju. |
|
![]() |
|
Glikica ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 31 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 6512 |
Vidi stvarno gymno, a kako ludi cvijet ima ? Stvarno neobično.
Bravo ti za eroisyce, ja više ne nagađam, idem si sad zapisati naziv i zataknuti ga u teglicu. |
|
|
|
![]() |
|
Klimatis ![]() Odrastao grm ![]() Pridružen: 20 Rujan 2010 Status: Offline Bodovi: 1360 |
eriosyce andreaeana ima žuto crveni cvijet, a ovaj nema, tako da se nebi složio, a ima više vrsta senilisa, moj susjed ima ovakvog istog i etiketiran je kao senilis , i još ima rozi cvijet
|
|
Neka se sve zeleni
|
|
![]() |
|
E. andreaeana ima u osnovi crveni cvijet, ali su kod svih kaktusa osobito kod južnoameričkih mogući svi varijeteti koji se ne mogu ni zamisliti. "Senilis" označava dlakavost "sijede vlasi" kao kod starca, i ovdje se ja nebih sa tobom složio u klasifikaciji. Ovo je vrlo rijedak kaktus i treba ga svakako sačuvati, teško uspijeva u sjevernoj hemisferi. Pozdrav............schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Kaktusiću, ovaj tvoj "gymnić" je Gymnocalycuim neuhuberi i isto je vrlo rijedak (vrijedan) kaktus. Svakako ga sačuvaj!
Pozdrav.............schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
poslikala sam ih zajedno, pa da vidite koji je koji :
![]() i još jednom ovaj posebno: ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Miss M. ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 17 Svibanj 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 603 |
Desni je svakako senilis.
|
|
![]() |
|
A lijevi? Reci tvoje mišljenje da odgonetnemo enigmu.... |
|
|
|
![]() |
|
Evo još malo veselja:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrav......schumy ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Belina ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() ZLATNI DONATOR Pridružen: 26 Siječanj 2011 Status: Offline Bodovi: 3901 |
![]() ![]() Veliki pozdrav!
|
|
"Mića rožica" sa otoka Krka - Omišalj
|
|
![]() |
|
mogao bi biti neki varietet paucicostate već sam vidjela nekoliko s roza cvjetovima ili taltalensis
|
|
![]() |
|
Schumy, stvarno veselo kod tebe.
|
|
|
|
![]() |
|
mali kaktus ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() DONATOR Pridružen: 10 Ožujak 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 9133 |
Schumy,lijepo veselje kod tebe
![]() |
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Ej, hoće li mi tko reći nakon koliko godina kaktusi u teglicama procvjetaju?
|
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
Aralija,nema nekog pravila,neki procvjetaju mladi,nekima treba određena dob,jako je važno da imaju zimsko mirovanje,pročitaj malo postove o uzgajanju kaktusa.
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 134> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |