mare-nostrum početak |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 100> |
Korisnik | |
Dorina ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 30 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 834 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Mare sve mi je divno, ali kantica je čista ljepota.
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravo mare,meni su tanjur i kantica posebni
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare kod tebe mi je problem favorizirat bilo koji rad,ali eto ipak kantica,nekako je posebna
![]() ![]() |
|
![]() |
|
prila ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 24 Listopad 2009 Status: Offline Bodovi: 551 |
sa malim zakašnjenjem čestitam draga mare
![]() ![]() |
|
![]() |
|
mnataša1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 02 Svibanj 2009 Status: Offline Bodovi: 1427 |
danas sam uzela u zadatak pregledati opet tvoju galeriju od 1. do zadnje stranice... i nemogu se oteti dojmu da je takvom munjevitom brzinom kod tebe vidljiv napredak, usavršavanje, sigurnost i volja za rad...jednostavno... oduševljena sam tvojim radom...
čestitam ti na pobjedi i molim te, ajde mi daj na pp adresu da ti mogu poslati asluženu nagradu...pri tome, molim te, navedi par parametara kojima bih semogla voditi da ti pošaljem salvetice u tom smjeru, d ami bude lakše pri odabiru motiva... |
|
Djeca su rođena sa krilima, a učitelji im pomažu poletjeti.
|
|
![]() |
|
rosa2 ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 29 Srpanj 2009 Status: Offline Bodovi: 2168 |
draga moja mare cestitam na prvom mjestu . U zadnje vrijeme slabo obilazim rucne radove jer onda i mene vuce da nesto radim a nesmijem pa tad propustam ovako lijepe radove svaka cast mare
![]() |
|
cvijet za cvijet=buket
|
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
E Mare, pa gdje si ti? Gdje je nestao čovjek, gdje se skriva on
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
tu sam anđelka,tu.......hvala ti draga moja za ovu pjesmu-shvatit ću to kao kompliment
![]() hvala svima koji su poslali salvete.......znam da je to bio dogovor ali zaista ste me jako ugodno iznenadile količinom i izborom salveta koje ste slale.....i drago mi je što sam dio ovog lijepog,veselog i nesebičnog dekupaž ženskog svijeta
![]() hvala i velika pusa drage moje djevojčice na komentarima koje ostavljate u mojoj galeriji.......dajete mi vjetar u leđa i pozitivne vibracije
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sarita banana ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 2711 |
draga mare,gdje je zapelo,nema novih radova ovdje,gledala sam na frisko iz.....,divni radovi,svaka cast.
|
|
um se obogacuje primanjem a srce davanjem
|
|
![]() |
|
mare-nostrum ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 05 Rujan 2009 Status: Offline Bodovi: 2829 |
to što sam stavila u friško su radovi naše feline.........i u njenoj su galeriji
![]() |
|
![]() |
|
a ovo su moji radovi.........možda sam vas malo zbunila sa stavljanjem felininih radova ali moramo si uzajamno pomagati .........
sve ovo sam radila s kristal gelom.......tanjur je stakleni ali salvetu sam naljepila s gornje strane i sve premazala s tim gelom........sjaji se kao staklo a i oprano je u mašini bez ikakvih posljedica.......
bočice za ulje i ocat iliti kvasinu sam isto premazala s gelom........s prednje strane imaju prozirni otvor da se vidi količina tekućine u njima........a na kraju sam uz njih napravila i jednu dvostruko dekupažiranu zdjelicu za masline.........naravno i ona je premazana gelom i periva.....
ovaj komplet sam s guštom radila za jednu jako dragu i nesebičnu osobu.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Biljana 59 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 922 |
Hvala mare, tanjur i bocice su posebne, taj gel daje im specifican efekt,
![]() ![]() |
|
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Jooooj Mare, falili su mi tvoji radvi! Krasno, pogotovo ovaj oval sa maslinama i paštom! Oduševilo me ovo sa kristal gelom. Očito to moram kupiti, dojam je fantastičan! I kažeš, perivo u perilici?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
hvala vam curke
![]() ![]() taj sam tanjur napravila za sina.......dogurao je do 100kg......je da je 195cm ali .......pa stavim ovaj tanjur s paštom pred njega i nek jede.........garant ne deblja
![]() |
|
![]() |
|
dobra ti ova ideja sa tanjurom, morala bi i ja napraviti takvog za sebe i muža, onda ćemo sigurno smršaviti
![]() |
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
šta si rekla, gdje si kupila gel?
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
chemaco......dvije bočice po 10ml,72 kn........ima i u lumosu,mislim da je veće pakiranje jer je skuplje......
|
|
![]() |
|
Slavica 08 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Siječanj 2010 Status: Offline Bodovi: 1317 |
Ubit ću se!evo sam upravo Lluviu pitala za taj kristal gel,ona je zadnji rad radila sa njim i sad kod tebe nalazim isto a u Splitu toga po običaju nema!Čovječe što je sve dobro,boćice,zdjelica,tanjur ,ne zna se što je bolje!
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
mare radovi su ti fantazija ko i uvijek
![]() ![]() |
|
![]() |
|
maredelmare ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Prosinac 2009 Status: Offline Bodovi: 1310 |
Mare neću ništa izdvajat...težak zadatak bi to bio, jer, stvarno su radovi supeeerrrrrrrr ...i malo više od toga
![]() ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6566676869 100> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |