Tropski hibiskus - Hibiscus rosa sinensis |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 131> |
Korisnik | |
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
bebolina ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 24 Srpanj 2011 Lokacija: Selendra b.b. Status: Offline Bodovi: 12672 |
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ivana88 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 11 Rujan 2012 Status: Offline Bodovi: 7 |
Htjela sam vam staviti slikicu od svoga ali javlja mi se nekakav error,imam nove mladice na granama nakon vasih savjeta i jos sam ga zalijevala sa vodom u kojoj je stajala namocena vrba koja je pustila svoj hormon rasta i potaknula ga na rast
![]() |
|
![]() |
|
Mikica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3024 |
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Mikica i moje hibiskuse napadnu uši,ja ih poprašim neopitroidom i problem riješen.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kamelia ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2011 Status: Offline Bodovi: 1016 |
Pa zar je netko uzeo?
|
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
nevjerojatno, ne uzeo nego pocupo...
bebolina, ovo je rjesenje za tvoje probleme, plus sto bi spasila jedno zivo bice ;) http://www.forum.hr/showthread.php?t=740274 |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Wolfsbane ![]() Mladi grm ![]() Pridružen: 11 Ožujak 2012 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 708 |
Kazes duza je lista, bas mi je zao, nevjerojatno kakva ljudska stoka ovim svijetom hoda :(
Zao mi je i za uvjete, meni se vise nitko ne usudi niti prismrditi u dvoriste otkad je unutra argentinska doga, pa sam eto odmah isla tako nesto predlozit. |
|
velika gorica
|
|
![]() |
|
SolarWindKiss ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 08 Siječanj 2012 Status: Offline Bodovi: 100 |
Evo jednog moga slikan danas:
A ovo ispod je "Long life" Hibiscus, navodno mu cvijet traje do 6 dana! Ja ne znam koje je boje jer sam ga kupila za nevjerovatnih 2 eura u vrtnom centru jer je bio malen, bolešljiv i neugledan, ali se odlicno oporavio nakon sto sam ga presadila i nahranila..vec ima nekoliko pupoljaka i jedva cekam da vidim kako ce izgledati! |
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Ja sam svoje unijela danas.Dobro je zahladilo a najavljuju jos hladnije.Prije unošenja sliknula sam ih koji put :D
Cairo white ![]() ![]() Juno ![]() ![]() ovome duplom imene znam ![]() ![]() i ovaj je dupli koenig ![]() ![]() rozi dupli ![]() Imam jos neke koje čekam da otvore cvjetove.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
|
Prekrasne biljke
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moon ![]() administrator ![]() ![]() Pridružen: 06 Listopad 2010 Lokacija: Kvarner,Croatia Status: Offline Bodovi: 10501 |
alisa...prekrasni su
bebolina....nije mu bilo dosta pelcerić, nego iščupati cijelu biljku, a kažeš i više njih
![]() |
|
![]() |
|
Dva hibija, jedan jednogodišnji adenium i jedna veća sadnica anđeoskih truba
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
Uh ja sam se došla malo diviti, kad ono kod tebe Bebolina opet krađa !
![]() Inače su vam hibiscusi svi redom sve jedan lijepši od drugog ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
alisa ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 07 Prosinac 2007 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Bodovi: 2545 |
Bebolina,znam kako ti je.I meni se prije dešavalo dosta krađa,ali od kako imam video nadzor za cjelo dvorište toga nema :D
Belice ja sam svoje unijela jer je kod mene klima jako varljiva.Živim u Sarajevu i nikada se ne zna kad može pasti snijeg na okolnim planinama kojima je grad okružen i odma temperature jako nisko odu..Zato bolje sprječiti nego lječiti,iako njima bolje paše da su što duže vani da uživaju u jesenjem suncu.. |
|
Jupiiiiiiiiiii
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 131> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |