Nisini gušti |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 90> |
Korisnik | |
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Samo Bog može činiti nemoguće, ali ti možeš činiti moguće.
|
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
kamenjarka1 ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Travanj 2015 Lokacija: Drinovci BiH Status: Offline Bodovi: 1656 |
![]() |
|
![]() |
|
Nisa ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Najljepši cvijet u cvijetnjaku 2017 Pridružen: 16 Ožujak 2013 Lokacija: Drinovci Status: Offline Bodovi: 3089 |
hvala cure, drago mi je da vam se sviđaju moje ljepotice
![]() jedna sličica koju zovem Prozor prema zalazu, jako volim tu pjesmu, iako je istočni prozor ![]() |
|
|
|
![]() |
|
miska ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Travanj 2013 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 8574 |
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Draga Nisa, anemone su ti čarobne, ne mogu izdvojiti najljepšu, jednostavno su sve prekrasne
![]() ![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
JosipaNu ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Kolovoz 2014 Lokacija: Nuštar Status: Offline Bodovi: 2921 |
anemone su predivne...uz njih nista drugo ne treba....
![]() |
|
divno je biti nekome nesto....
|
|
![]() |
|
vila2 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 27 Travanj 2011 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 904 |
Prekrasne anemone
![]() |
|
Što sam? Tko sam? Ja sam samo sanjar...
|
|
![]() |
|
rajski vrtovi ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 26 Srpanj 2014 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 1789 |
Jako mi se sviđa i pogled na prozor i kroz prozor. Možda i ukradem ovu kombinaciju s prozora
![]() ![]() |
|
"I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga posječe." M.Selimović
|
|
![]() |
|
miska, hvala, ljubice se nekako dogovore, prehranjujem u isto vrijeme, a one gotovo stalno cvjetaju, kad ocvjetaju naprave pauzu petnaestak dana i ponovno pupoljci
![]() zvjezdica, Josipa, vila, hvala ![]() rajski vrtovi, hvala
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
milica7 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 20 Listopad 2010 Lokacija: Slavonija Status: Offline Bodovi: 10300 |
Šetam ja često po tvome raju, tiho, bez tragova da ne narušim tu ljepotu..... Prelijepo.....
![]() |
|
Sretni su ljudi kojima i mali cvijetak čini veselje....
|
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Nisa kod tebe, poslužit ću se Miličinim riječima, "Raj" u kojem sam neizmjerno uživala
![]() |
|
Mogli bismo postojati i bez njihove ljepote, ali bi vrijednost našeg života bila neizmjerno umanjena
|
|
![]() |
|
bugicaza5 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Siječanj 2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Bodovi: 8291 |
Koliko volim ove cvjetne sunčane fotkice... u sjećanju mi je ostala jedna tvoja prelijepa prošlogodišnja, drvena posuda puna tulipana...
![]() |
|
![]() |
|
zvjezdica ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 13 Srpanj 2015 Lokacija: Kvarner Status: Offline Bodovi: 399 |
Nisa narcisi su ti divni, morati ću i ja na jesen kupiti više lukovica pa posaditi.
Ovi sitni 4 u 1 su baš pravi slatkiši. Bergenija ti je divna, uh što volim proljeće.....
![]() |
|
"Sreća - to je biti s prirodom, gledati je i s njom govoriti." - L.N.Tolstoj -
|
|
![]() |
|
Mari,5510 ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 30 Srpanj 2009 Lokacija: Hrvatska Status: Offline Bodovi: 12480 |
voliš saditi cvijeće na hrpu, tako da su raskošne grupice posvuda procvale..bravo
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
drage moje milica7, aralija, hvala na lijepim komentarima
![]() bugica, hvala, bačvica je i ove godine puna zvjezdica, i ja volim narcise, a ovi 4u1 mirišu, naročito puni Winston Churchil, njih ti preporučujem, a stavit ću i slikicu, Mari,5510, hvala ti, primjetila sam da su mi ljepši cvjetići u grupama, pa tako i sadim
|
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 6667686970 90> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |