Senini ukrasni grmovi i stabalca |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 42> |
Korisnik | |
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kalistemon
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
seni ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 626 |
Deucija
![]() |
|
![]() |
|
Heliantemum
![]() |
|
![]() |
|
Pakujac
![]() |
|
![]() |
|
Lonicera
![]() |
|
![]() |
|
Cvijet ruže penjačice.
![]() |
|
![]() |
|
Zaboravila sam kako se zove ova biljka. Došla je prošle godine u omotnici iz Rijeke. Nisam vjerovala da će preživiti i evo prvi put cvijeta.
![]() |
|
![]() |
|
Hoste su nove u mom vrtu
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Neki novi cvijetić u mom vrtu.
![]() |
|
![]() |
|
Evo se javljam nakon duuuugo vremena. Pokušat ću staviti nešto slika ako nisam zaboravila kako se to radi.
Trachelospermum je sve veći i veći. ![]() |
|
![]() |
|
aralija ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 19 Svibanj 2012 Status: Offline Bodovi: 7070 |
Tražila sam i pregledala sve. treba Vas vratiti na početnu stranicu jer sve zaslužuje dužno poštovanje. Nema riječi za opisat Vašu ljepotu vrta a tek lončanice - zavređuju naslovnicu. Zavidim Vam na prostranstvu i veličini vrta. Obradujte nas novim fotografijama.
|
|
![]() |
|
belica ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 14 Ožujak 2012 Lokacija: Zagreb Status: Offline Bodovi: 2763 |
vidim da su ti cure ušle u vrt i šetale se njime, ha ja sam šetala uživo neki dan i baš se radujem ljetu da te opet vidim i čavrljam s tobom o cvijeću. Razmišljala sam o tvojoj kameliji - mislim da bi je možda trebalo poželjezniti, možda je u tom problem?
ps. odnijela sam mami ono plavo ona kaže da je to balončić-platycodon, a i moj je jučer dobio mjesto u vrtu. vajgela još nije čekat ću da malo ojača. ![]() |
|
belica,zagreb
|
|
![]() |
|
Ksan ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 29 Siječanj 2012 Lokacija: Baranja Status: Offline Bodovi: 1303 |
Ovaj vrt nisam vidjela do sad, ovo je nešto prekrasno
![]() Oduševljena sam tvojim grmovima a posebno ružama. Svaka čast ![]() |
|
''Nema ljepše nade od one što je nikla iz tuge i nema ljepših snova od onih što ih rađa bol.'' - IVAN CANKAR
|
|
![]() |
|
kamenjar ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 10 Svibanj 2011 Lokacija: Vir Status: Offline Bodovi: 3340 |
seni ,nadam se da su lantane prezivile zimu,kao i sve ostalo..tvoj vrt rado posjetim i divim se ,maštam ,zamisljam kad ce moj vrt krasit bar jedna lanatana stablašica...ostavljam ti lijepi pozdrav i zelju da nam dođeš na zadarsku kavu
![]() |
|
pas je jedino živo biće koje te voli više od samoga sebe ...
Vir |
|
![]() |
|
gospina trava ![]() Profil člana
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi poruke člana
Poseti WEB site člana
Dodaj na listu prijatelja
Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 11 Svibanj 2010 Status: Offline Bodovi: 5954 |
lijepo
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
Tek da ostavim trag, ali bilo mi je neopisivo zadovoljstvo prošuljati se tvojim vrtom i popričati sa tvojim grmljem i stabalcima !!!
|
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
|
dijana7566 ![]() Neukroćena biljka ![]() DONATOR Pridružen: 25 Veljača 2011 Lokacija: Osijek Status: Offline Bodovi: 3643 |
![]() |
|
![]() |
|
Ante3009 ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 15 Svibanj 2011 Status: Offline Bodovi: 838 |
|
|
![]() |
|
Kiki-ko? ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 10 Veljača 2010 Status: Offline Bodovi: 6667 |
Da,to si u pravu u vezi vode.Ja sam se trudila,ali priroda je pobijedila.
|
|
Da imam rep mahala bi s njim
|
|
![]() |
|
Free ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 18 Travanj 2010 Lokacija: Međimurje Status: Offline Bodovi: 5914 |
![]() |
|
Međimurje - Marijin cvetjak med dve vode
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 42> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |