I Iris je malo mackala |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 34> |
Korisnik | |
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
branka202 ![]() Novo sjeme ![]() ![]() Pridružen: 09 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 5 |
ej, super morska slikica, odmah me uhvati nostalgija za ljetom...
pretpostavljam da su ovo okolo kamencici iz mora, kako postignes da sacuvaju takvu intenzivnu boju?
naime moja mala i ja svake godine skupimo brdo kamencica na plazi ali kad se osuse uvijek nekako izgube ovu krasnu morsku boju... mozda ih treba polakirati?
|
|
![]() |
|
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
ovi su stajali od ljetos u posudi...a sad ću ih lakirati...možda sam trebala prije ljepljenja ali eto ja uvijek nestrpljiva
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Baš se čudim da ste malo posustali, nešto nema novih radova, kad ono... lijepo |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
![]() |
|
![]() |
|
rose ![]() *Moderator Foruma ![]() ![]() Moderatorica Pridružen: 16 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 5598 |
bravooo!
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
ma bravo.......... evo nam jedne prekrasne nove ideje ![]() |
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
fino si to namackala
|
|
![]() |
|
![]() |
|
leonarda ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 28 Travanj 2008 Status: Offline Bodovi: 1121 |
odlicno ti je ispao.....a za veci raspucani look.....malo deblje premazati...i to je to
|
|
The best an most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart. by leon@rda
|
|
![]() |
|
hvala leonarda...znači ne smijem biti škrta
![]() |
|
![]() |
|
ančica ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 22 Rujan 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 829 |
čisto je zgodan, za krakle da deblji namaz, kraći potezi
|
|
![]() |
|
lollypop ![]() Pustio korijenje ![]() Pridružen: 29 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 214 |
tanjur je prekrasan, a bas sam si danas kupila tu salvetu :)
|
|
![]() |
|
miškopiško ![]() Odrastao grm ![]() ![]() Pridružen: 08 Rujan 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 489 |
meni je tanjur lijep baš takav kakav je...j
![]() |
|
![]() |
|
OTOK ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Kreator Cvijet.info enciklopedije Pridružen: 26 Rujan 2008 Status: Offline Bodovi: 13777 |
Ne bi ništa mijenjala na tom tanjuru
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
Iris, slažem sa curama....tanjur je lijep, a meni se posebno sviđa kombinacija boja u podlozi
![]() Da li si motiv bojala bijelom akrilnom ili ga nisi željela naglašavati? |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Tanjur mi se sviđa, a što se tiče kraklea slažem se sa miškopiško.
Jučer sam kupila ovaj krakle koji više raspucava i odmah ga sinoć isprobala...
|
|
![]() |
|
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
A tako znači..bila si u Lumosu ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Da jučer sam to negdje napisala, ali sam pročitala da si i ti bila i u jednom i u drugom dućanu.
|
|
![]() |
|
hippy cvijet sam obojala bijelom a ipak se stopio s okolinom...možda sam oko njega trebala staviti malo tamniju boju...al nema veze....drugi put... lakše je kad ne radiš obrnuto kao na staklu
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 34> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |