SunceRi-što nastaje u pomanjkanju materij |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 61> |
Korisnik | |||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
ajde mila i mir, puno tekucine i stapice papati...ozdravi
|
|||
![]() |
|||
Sponzorirani linkovi | |||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Super ideje ![]() .... ja sam znala malo potumpkati sa frostijem pa onda po njemu malo šljokica...ili sa strukturpastom... ali i meni su nekak draže od stiropora.... ![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
I to je dobra ideja... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
SunceRi ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 14 Studeni 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 891 |
||
Evo još sam ovo napravila sad, ali za završiti mi treba granitna, jer nemam nigdje pjeska oko sebe sad...jooooj uvijek nešto fali!!!
![]() |
|||
![]() |
|||
hippy ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 18 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 0 |
||
Ajme...pa di nađe ovu salvetu?
![]() Jako dobro izgleda... ![]() ![]() Imaš jedni viška ![]() Btw, imaš pp ![]() |
|||
![]() |
|||
jassi ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 10 Studeni 2008 Status: Offline Bodovi: 1545 |
||
pa dobro kaj ti nisi bolesna???? krasno je
|
|||
![]() |
|||
||
Heej, ovu sam ti salveticu kupila u Chemaco-u preko neta, danas mi je došla... Uzela sam dvije pa ću ti jednu poslat ako želiš! |
|||
![]() |
|||
||
Ma jesam Jassi, al mi je došla riba iz Chemaca i N&B-a pa ne mogu zaleč...vrti mi se u glavi od ideja, ili je to od viroze ![]() |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Pa ženo a kada ti miruješ.. pa ni viroza ti ne može ništa!!
Prekrasna mašta, super zlatne ruke.. mašta da ti kažem... za 5 + si!! |
|||
![]() |
|||
||
a joj da mi vidiš kuhinju, nisam se dala bolesti ali sam napravila 4 slike i 5 je na pomolu, ali to što sam zamislila je malo , barem meni, neistraženo područje, pa ću proštudirat malo netom kako to izvest, no biti ćete obavještene do sutra ako ne platim danak za to što se nisam odmarala... pičim po Ipsića u vrtić...jadnik, danas je majčica bila kreativna i zaboravila na njega...ma niiiiiiiiiiiiiisam, zezam se |
|||
![]() |
|||
||
Ajd pls, pa ću ja tebi onda dodati još koju na one ![]() |
|||
![]() |
|||
||
Može koke, dogovoreno...Češ još nešto da ne šaljem samo to ili ... |
|||
![]() |
|||
||
Evo i moja je smjena gotova...uh, još mi i gosti dolaze za sat vremena pa valja napravit neku štrudlicu...
Enjoy...naravno ako Vam se sviđa ![]() ![]() ![]() ![]() a umjesto ručka moji su ukučani dobilo ovoooo: ![]() naravno, šala mala. |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
znam da si rekla jassi da gledamo kritički ali ja ne vidim mane
slikice su baš lijepe...naročito ona sa bijelim bocama
|
|||
![]() |
|||
||
Aaaa Iris, daaaaj, hoću kritiku, na stranu što se nekom ne treba sviđati motiv i što ne mogu zaljepiti salvetu ravno za niš na svijetu...paj koji prijedlog barem! |
|||
![]() |
|||
iris ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 18 Veljača 2008 Lokacija: . Status: Offline Bodovi: 4502 |
||
pa ja ne vidim da salvete nisu ravno zalijepljenje
ako nisu i ako ti to ne ide dobro mogu ti jedino savjetovati da vježbaš na manjim motivima
|
|||
![]() |
|||
||
ma možda sam ja, što nije isključeno, malo previše "picidlaka" pa mi smeta, ako kažeš da se ne vidi tim bolje, meni pika oči, ali znaš i sama da si uvijek najgori kritičar sam sebi. |
|||
![]() |
|||
spring ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 19 Listopad 2008 Status: Offline Bodovi: 786 |
||
Imaš pp!!
Meni se najviše sviđa ova s bijelim bocama.. baš mi je zapela za oko.. a pitanje? jesu to salvete ili papir? |
|||
![]() |
|||
||
Draga moja...motivi u ti zaista super....meni se sviđaju ova dva mala platna sa kavama...baš su mi onak za objesiti negdje u kuhinju i pasti oči po toj pjenici
![]() Ja isto volim raditi na platnu ![]() Jesi vidjela onu foru sa peglanjem salveta? Mislim da sam stavila u onu temu sa savijetima....budem još pogledala pa ti stavim link.... http://asket.blox.pl/2008/08/Klejenie-na-zelazko.html <<to je super baš kad želiš naljepiti saletu bez ijedne zgužvana crtice.... |
|||
![]() |
|||
||
ti vrapca sam sam malo dosla virnut a urlas oma na mene...evo mee...dakle po meni-salice ok-komercialne za kuhinju szper, pikse su mi isto za kuhinu, sunce mi j eodlicno a boce favorit...kupila si me..daj mi tu salvetuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......odmaaa
nego ja sam zavrsila kalendar al nemam snage za dizati..a padam
|
|||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789 61> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |