Da se i ja predstavim |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789> |
Korisnik | |
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ova dva rada drvena ti niš ne valjaju... grozno nešto....
![]() Samo zato što ih nisam ja dobila!!! ![]() P.S. Pokloni su završili kod shashe i SilveK!!! ![]() |
|
![]() |
|
Sponzorirani linkovi | |
![]() |
|
anđelka ![]() Trajnica ![]() ![]() Pridružen: 03 Prosinac 2008 Status: Offline Bodovi: 2526 |
Evo kako jedna obična plastična stolica može dobiti sasvim novi i veseli izgled. Bravo!!
|
|
ANĐELKA
|
|
![]() |
|
shasha ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 25 Ožujak 2007 Status: Offline Bodovi: 11064 |
Podmetači su kod mene(oba,Silvekin čeka nju).Vilavita,hvala puno,još jednom
![]() |
|
![]() |
|
sanjam ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 18 Listopad 2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 510 |
Podmetači...slike, baš su lijepi, drvo je najzahvalnije za raditi.
|
|
![]() |
|
nera7 ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 25 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 114 |
Stolica sa leptirićima ti je prekrasna.Obožavam leptire. Jako dobra ideja.Svaka čast. |
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Vidim ja da je drvo ošlo u dobre ruke!!! Podmetači su prekrasni! Posebno ova strana s ružama!! Baš sam si to tak nekak zamislila, prelijepo je. Moji još doma čekaju da im se smilujem!
Stolica mi je mrak, cure su oduševljene i žicaju tak nekaj
![]() |
|
![]() |
|
kaća43 ![]() Neukroćena biljka ![]() ![]() Pridružen: 26 Lipanj 2008 Status: Offline Bodovi: 3004 |
bravo vilavita,podmetaci su originalni,sve ostalo lijepo i slatko
![]() |
|
![]() |
|
proljeće ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Veljača 2008 Status: Offline Bodovi: 7005 |
Vilavita, ti si stvarno nadareno čeljade!!!
Sve mi je lijepo, ali ona košarica me ostavila paf!!!
Samo bih ti na njoj predložila (ovo je samo savjet) da recimo kada cupkaš salvetu ideš više uz rub motiva da ti se ne vidi ona roza boja. Nije to neki problem, ali recimo na košarici ti je podloga bijela pa se više vidi...
Ali inače je fantastična, gdje si je kupovala???
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Hvala vam curke Nera7 i ja obožavam leptire!
![]() Sasha, baš mi je drago da ti se sviđa poklon..
Proljće, to je glinena košarica kupljena u zg-u, u Praškoj, ima nedavno otvoren hobi dućan, koštala je 11kn. Salveta me je izbacila iz takta jer je jednoslojna, nekakav čudan materijal, nije se dala čupkati uz rub, odmah bi mi se potrgao motiv čim bi mu se pribrižila, zato je ovako čudno ispalo. Mislila sam probati spužvicom i sličnim bojama tapkati okolo pa se možda neće vidjeti razlika.
Hvala vam još jednom..
![]() |
|
Bolje biti vjetar nego list!
|
|
![]() |
|
ljiljanari ![]() Pustio korijenje ![]() ![]() Pridružen: 23 Siječanj 2009 Status: Offline Bodovi: 332 |
Bravo, stolica je zakon!!
|
|
![]() |
|
Vilavita ![]() Mladi grm ![]() ![]() Pridružen: 05 Veljača 2009 Lokacija: Croatia Status: Offline Bodovi: 537 |
Hvala draga ljiljanari
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Angel ![]() Upravo klijam ![]() ![]() Pridružen: 15 Ožujak 2009 Status: Offline Bodovi: 100 |
Nema problema, Vilavita, ima dreva još,ak niš drugo bumo zrušili još koji staru jabuku
![]() P.S. bilježim se na leptiriće!
|
|
![]() |
|
Hvala unaprijed na drevima..za leptiriće ne brini...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
andrea01 ![]() Cvjetni guru ![]() ![]() Pridružen: 29 Svibanj 2007 Status: Offline Bodovi: 5238 |
Tko, što, kakvi leptirići? Jesam li nešto propustila?
Ajd tu novu boju probaj na nekoj plastičnoj površini. Ja sam našla boju za fasadu, ali košta 50 kn... ![]() |
|
![]() |
|
Ništa ne kupuj, ja javim kad probam...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
je, a kaj?! Kad buš probala?? Mi čekamo!
Nije valjda ikreativnost na vikendu?
![]() |
|
![]() |
|
Ma tak nekak..ponestalo mi vremena.. |
|
|
|
![]() |
|
Tavan čeka, ali zato se malo radilo..
![]() ![]() ![]() ![]() Kao čto se vidi, nekoć davno ova kutija je imal u sebi bajadere..nema ih više..
A sad jedna kutija za MPK-kutija za vilinske čarolije...
![]() ..i jedna pepeljara, za goste..
![]() ..i moja omiljena lavanda. Sasha hvala, hvala na donaciji maramica sa lavandom
![]() |
|
|
|
![]() |
|
E jesi baš zločesta, kak da zapalim i zgasim u tak lijepu pepeljaru!!!!
![]() Mislim da bi se i shasha s tim složila!!! Kutija od bajadera je super ispala. a vjerujem da je kumina vila baš ponosna! ![]() Majstorice moje samo naprijed tako! ![]() |
|
![]() |
|
Preslatko! Ali, molim cuvati jednu lavandicu za slijedecu kavicu.
![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica <1 56789> |
Tweet
|
Pređi na drugi forum | Forumska ovlaštenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |